Τη τιμή της βενζίνης της απλής εγώ προτείνω να την πάτε στα 2€. Όχι στο 1,75 που είναι τώρα. Έτσι και αλλιώς ο κόσμος δεν αντιδράει. Γουστάρουμε να μας πίνουν το αίμα.

Μετά λέμε γι’αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό. Να κάτσουν εδώ να κάνουν τι; Να τους δίνουν 580 μισθό και να πληρώνουν 300 ευρώ ρεύμα; Να κάτσουν εδώ να τους πίνουν το αίμα; Και εγώ το ίδιο θα έκανα αν είχα άκρη να πάω εξωτερικό. 

Δέν είναι απορία μου πιά,αλλά γεγονός.Στό κόμμα τού μητσογ@@@@σαι οι οπαδοί καί ψηφοφόροι πρέπει να έχουν κατά κεφαλή εισόδημα 50.000€ τό χρόνο.Διαφορετικά δέν εξηγούνται ακόμη καί ανεξάρτητες δημοσκοπήσεις πού δίνουν στόν γ@@@@σαι ποσοστά 23-28%.Βάζουμε τά χεράκια μας, βγάουμε τα ματάκια μας καί μετά ψάχνουμε να βρουμε από πού μας ήρθε ο «ταμπλάς»στό κεφάλι.

Εάν δέν ξυπνήσουμε καί μείνουμε στόν υπνο,εναι ένα καί τό αυτό μέ τόν θάνατο.Εμ’καλά εμείς πεθενουμε καί πάμε στό διάολο……Τά παιδιά μας όμως,τά εγγόνια μας;;;;Ουτε αυτό μπορεί να μας ξυπνήσει;;;Εεεε να παμε να πνιγουμε

Ελάτε να εξηγήσουμε γιατί: ο ψεύτο πρόεδρος Biden σταμάτησε την εξερεύνηση του πετρελαίου στις ομοσπονδιακες περιοχές τις Αμερικής, σταμάτησε τον αγωγό του πετρελαίου από τον Καναδά στα διυλιστήρια του Texas με αποτέλεσμα η Αμερική να πάει από μια χώρα με ανεξάρτητη ενέργεια σε μια χώρα να ικετεύει το OPEC για πετρέλαιο. Ο προδότης Biden από πάνω αυτό, έγκρινε τον αγωγό της Ρωσίας και τώρα η Αμερική και συνέπεια ο κόσμος εξαρτώνται από τον OPEC για την τιμή του πετρελαιου που βλέπεται να πάει στα $100 το βαρέλι.

Περαστικά μας. Έρχονται και χειρότερα.

loading...