«ΠΕΘΑΙΝΕΙ κόσμος από το εμβόλιο»! Συνταξιούχος προσφεύγει στο ΣτΕ για το 100ευρω – Ακολούθησαν ΧΛΕΥΑΣΜΟΙ από δημοσιογράφους, vid

 Έρχεται κύμα προσφυγών στο ΣτΕ από ανεμβολίαστους άνω των 60.

Το πρόστιμο των 100 ευρώ (50 μόνο για τον μήνα Ιανουάριο) έχει αρχίσει ήδη και πιστώνεται μέσω της ΑΑΔΕ στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60, γεγονός που έχει φέρει προ των προσφυγών στη δικαιοσύνη χιλιάδες συνταξιούχους.

Πιο συγκεκριμένα οργανώνονται ομάδες ηλικιωμένων σε όλη την Ελλάδα που θα ζητήσουν από το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωση του προστίμου, όπως επιβεβαίωσε στη συχνότητα του ANT1 ο δικηγόρος Σπύρος Χριστόφιλος.

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» παρενέβη μεταξύ άλλων και ένας εκ των ανεμβολίαστων συνταξιούχων που θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο λόγος για τον Κώστα Πετρίδη, συνταξιούχο τεχνικό που εργαζόταν σε νοσοκομείο και που βρέθηκε αντιμέτωπος με τις ειρωνείες και τα δύσπιστα σχόλια συνολικά 5 δημοσιογράφων.

Ο κ. Πετρίδης δήλωσε πως είναι ανένδοτος στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί, λέγοντας μάλιστα στον «αέρα» ότι τα κορωνοεμβόλια δεν έχουν πιστοποίηση και ότι άνθρωποι έχουν πεθαίνει λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό τους.

«Όταν έχουμε αυτό το είδος του εμβολίου που για μένα είναι πείραμα, και όταν αυτοί που το κατασκευάζουν παίρνουν ασυλία, πως εγώ μπορώ να εμπιστευτώ αυτό το σκεύασμα και να το κάνω τη στιγμή που έχω μία γυναίκα με αλτσχάιμερ και πρέπει να τη φροντίζω.

Έχουμε δει και έχουμε ακούσει πράγματα. Άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο, ακριβώς μετά το εμβόλιο. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Οι παρουσιαστές στο σημείο αυτό άρχισαν να κοιτάζονται μεταξύ τους λέγοντας τα εξής:

«Μα έχουν πιστοποίηση. Έχουν πάρει έγκριση. Μα είναι ελάχιστοι οι θάνατοι. Μάλιστα Α καλά, εντάξει….Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που έκαναν το εμβόλιο και έχουν σωθεί δεν σας λένε κάτι;», είπαν κουνώντας επιδεικτικά το κεφάλι τους.


Ως…μπόνους σας παραθέτουμε από την ίδια εκπομπή την…”αφοπλιστική” επιχειρηματολογία του Αλκιβιάδη Βατόπουλου υπέρ των εμβολίων:

loading...