Zero Hedge – Omicron: Σας προειδοποιήσαμε ότι η φάρσα του COVID δεν θα τελείωνε ποτέ
ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον Brandon Smith μέσω του Alt-Market.us,


Θυμάστε όταν ο Anthony Fauci και άλλοι πληρωμένοι από την κυβέρνηση ιατρικοί “επαγγελματίες” είπαν ότι οι Αμερικανοί έπρεπε να μασκαρευτούν και να μείνουν στο σπίτι για δύο εβδομάδες για να “ισοπεδώσουν την καμπύλη” της πανδημίας των κολοβακτηριδίων; Θυμάστε όταν επέστρεψαν δύο εβδομάδες αργότερα και είπαν ότι χρειάζονται άλλες δύο εβδομάδες; Θυμάστε πώς υποχώρησαν λίγο από τα λουκέτα και μετά επέστρεψαν αμέσως με απαιτήσεις για περισσότερα; Θυμάστε το 2019 που οι άνθρωποι δεν κρύβονταν στα σπίτια τους και πίσω από μάσκες για έναν ιό με μέσο όρο IFR (Infection Fatality Rate) μόλις 0,27%; Το θυμάστε αυτό;

Από την αρχή της αντιμετώπισης της πανδημίας εγώ και πολλοί άλλοι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης προειδοποιήσαμε ότι οι εντολές και τα λουκέτα δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ- είναι γραφτό να συνεχιστούν για πάντα. Το προέβλεψα αυτό με βάση τις δηλώσεις που έκαναν οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές και τα θεσμικά όργανα που σχεδίαζαν την πολιτική αντιμετώπισης της επιδημίας για τις εθνικές κυβερνήσεις. Στο άρθρο μου “Κύματα ακρωτηριασμού: Lichfield από το ΜΙΤ, που βασίστηκε σε λευκά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από το Imperial College του Λονδίνου. Στο άρθρο με τίτλο ‘We’re Not Going Back To Normal’ περιγράφει το μέλλον του κόσμου κάτω από την ιατρική τυραννία των κοβιδίων:

“Για να σταματήσουμε τον κορονοϊό θα πρέπει να αλλάξουμε ριζικά σχεδόν τα πάντα που κάνουμε: πώς εργαζόμαστε, πώς γυμναζόμαστε, πώς συναναστρεφόμαστε, πώς ψωνίζουμε, πώς διαχειριζόμαστε την υγεία μας, πώς εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας, πώς φροντίζουμε τα μέλη της οικογένειας.

Όλοι θέλουμε τα πράγματα να επανέλθουν γρήγορα στο φυσιολογικό. Αλλά αυτό που οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει -αλλά θα το συνειδητοποιήσουμε σύντομα- είναι ότι τα πράγματα δεν θα επανέλθουν στο φυσιολογικό μετά από μερικές εβδομάδες ή ακόμη και μερικούς μήνες. Κάποια πράγματα δεν θα επανέλθουν ποτέ”.

Συνεχίζει: “Δεν θα είναι ποτέ όλα αυτά τα πράγματα που δεν θα μπορέσουν να γίνουν ποτέ:

“Όσο κάποιος στον κόσμο έχει τον ιό, τα ξεσπάσματα μπορούν και θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται χωρίς αυστηρούς ελέγχους για τον περιορισμό τους. Σε χθεσινή τους έκθεση οι ερευνητές του Imperial College του Λονδίνου πρότειναν έναν τρόπο για να γίνει αυτό: να επιβάλλουν πιο ακραία μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κάθε φορά που οι εισαγωγές στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) αρχίζουν να αυξάνονται και να τα χαλαρώνουν κάθε φορά που οι εισαγωγές μειώνονται…”.

υποστηρίζει ο Lichfield:

“Τελικά, όμως, προβλέπω ότι θα αποκαταστήσουμε την ικανότητα ασφαλούς κοινωνικοποίησης αναπτύσσοντας πιο εξελιγμένους τρόπους για να εντοπίσουμε ποιος αποτελεί κίνδυνο για την ασθένεια και ποιος όχι, και διακρίνοντας -νομικά- αυτούς που αποτελούν κίνδυνο.

…μπορεί κανείς να φανταστεί έναν κόσμο στον οποίο, για να μπεις σε μια πτήση, ίσως θα πρέπει να εγγραφείς σε μια υπηρεσία που θα παρακολουθεί τις κινήσεις σου μέσω του τηλεφώνου σου. Η αεροπορική εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να δει πού έχετε πάει, αλλά θα λαμβάνει ειδοποίηση αν έχετε βρεθεί κοντά σε γνωστούς μολυσμένους ανθρώπους ή σε σημεία που έχουν μολυνθεί από την ασθένεια. Θα υπήρχαν παρόμοιες απαιτήσεις στην είσοδο μεγάλων χώρων, κυβερνητικών κτιρίων ή κόμβων δημόσιων μεταφορών. Θα υπήρχαν παντού σαρωτές θερμοκρασίας και ο χώρος εργασίας σας θα μπορούσε να απαιτεί να φοράτε μια οθόνη που θα παρακολουθεί τη θερμοκρασία ή άλλα ζωτικά σημεία σας. Εκεί που τα νυχτερινά κέντρα ζητούν απόδειξη ηλικίας, στο μέλλον ίσως ζητήσουν απόδειξη ανοσίας -μια ταυτότητα ή κάποιο είδος ψηφιακής επαλήθευσης μέσω του τηλεφώνου σας, που να δείχνει ότι έχετε ήδη αναρρώσει ή εμβολιαστεί κατά των τελευταίων στελεχών του ιού”.

Δύο χρόνια αργότερα (αντί για δύο εβδομάδες), η φάρσα των κοβίδων συνεχίζεται. Με τον όρο φάρσα εννοώ ότι ο ιός δεν αποτελεί απειλή για την υγεία της μεγάλης πλειοψηφίας του κοινού, αλλά οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να προκαλούν φόβο για την ύπαρξή του, ενώ προσπαθούν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να δεχτούν πειραματικά εμβόλια χωρίς μακροχρόνιες δοκιμές που να αποδεικνύουν ότι είναι ασφαλή. Σχεδόν σε κάθε χώρα όπου οι άνθρωποι έχουν ως επί το πλείστον αφοπλιστεί ή σε κάθε χώρα με ελάχιστη πιθανότητα εξέγερσης, οι κοβιδικοί ολοκληρωτιστές τρέχουν να αρπάξουν κάθε ίχνος εξουσίας που μπορούν πριν ο πληθυσμός συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Θα μπορούσα να συνεχίσω να περιγράφω το βουνό των επιστημονικών γεγονότων και των αποδείξεων που καταρρίπτουν πλήρως τον πανικό για το covid, αλλά το έχω ήδη κάνει αυτό σε πολλά άρθρα. Θα μπορούσα να μιλήσω για το γεγονός ότι το 99,7% ή και περισσότερο των ανθρώπων δεν κινδυνεύουν από το θάνατο του covid και μόνο ένα μικρό ποσοστό όσων νοσηλεύονται στο νοσοκομείο από το covid έχουν μακροπρόθεσμες παρενέργειες στην υγεία. Θα μπορούσα να αναφέρω το γεγονός ότι χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού όπως το Ισραήλ ή η Ιρλανδία έχουν επίσης τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης και πολυάριθμους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων. Θα μπορούσα επίσης να αναφέρω ότι η φυσική ανοσία έχει αποδειχθεί σε μελέτες σε χώρες που έχουν εμβολιαστεί κατά πλειοψηφία ότι είναι ανώτερη από κάθε άποψη από τον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές δεν θέλουν να το ακούσουν.

Στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, κάποτε υποτιθέμενα προπύργια της δυτικής δημοκρατίας και της ελευθερίας, οι πολίτες τώρα κλειδώνονται στις ορέξεις των γραφειοκρατών με το πρώτο σημάδι ενός θετικού τεστ PCR. Λέω εδώ και μήνες ότι αν θέλετε να δείτε το μέλλον που σκοπεύει το κατεστημένο για τους Αμερικανούς, ρίξτε μια ματιά σε χώρες όπως η Αυστραλία, όπου στην πραγματικότητα χτίζουν στρατόπεδα φυλακών για φυλακισμένους που λειτουργούν από τον στρατό. Άνθρωποι έχουν συλληφθεί ακόμη και προσπαθώντας να δραπετεύσουν από αυτές τις εγκαταστάσεις. Όχι, αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αυτό είναι γεγονός.

Σε αυτά τα στρατόπεδα βρίσκεστε υπό τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης. Όπως σε κάθε φυλακή, σας ταΐζουν όταν θέλουν, περιορίζουν τις μετακινήσεις σας, σας απομονώνουν από τους φίλους και την οικογένεια, κ.λπ. Ο χρόνος σας στα στρατόπεδα μπορεί ακόμη και να “παραταθεί” από τους διαχειριστές χωρίς επίβλεψη, αν κρίνουν ότι έχετε “κακή συμπεριφορά”. Σωστά, δεν έχει να κάνει με το πόσο μολυσματικός είσαι, δεν έχει να κάνει με την επιστήμη, αλλά με το πόσο υποτακτικός είσαι.

Και στην πραγματικότητα, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας των κοβιδίων.

Κοιτάξτε μια χώρα όπως η Αυστρία, η οποία έχει 65% εμβολιασμό και συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά μόλυνσης. Αποφάσισαν ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι, οπότε διέταξαν όποιον δεν είχε απόδειξη εμβολιασμού να υποβληθεί σε λουκέτο. Μετά από αυτό, οι λοιμώξεις και οι θάνατοι αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο. Έτσι, αντί να παραδεχτούν το προφανές και λογικό συμπέρασμα (ότι τα εμβόλια δεν δουλεύουν, ή τουλάχιστον ότι τα lockdowns δεν δουλεύουν), διέταξαν lockdown για ΟΛΟΥΣ. Γιατί; Για να κρύψουν το γεγονός ότι οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι το πρόβλημα.

Για να είμαστε σαφείς, η αρχική έξαρση που προκάλεσε τα λουκέτα στην Αυστρία ανήλθε σε περίπου 300 θανάτους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αφορούσε ηλικιωμένους. Στην Αυστρία, οι ασθενείς σε οίκους ευγηρίας αποτελούν περίπου το 36% όλων των θανάτων από κολοβακτηρίδια. Για να είμαστε σαφείς, καταργούν τις ελευθερίες 9 εκατομμυρίων ανθρώπων και στραγγαλίζουν την οικονομία τους για μια αιχμή 300 θανάτων. Άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά σε μεγάλους αριθμούς από πλήθος μεταδοτικών ασθενειών. Αυτό είναι ένα γεγονός της ζωής, δεν είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πολιτικό και κοινωνικό όπλο.

Για να πάμε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, η Αυστρία απειλεί τώρα επίσης με ένα νομοσχέδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επιτρέπει πρόστιμα και φυλάκιση για τους μη εμβολιασμένους. Η κατάσταση εμβολιασμού θα καθορίζεται από την κυβέρνηση και θα μπορούν να απαιτούνται ανά πάσα στιγμή αναμνηστικές ενέσεις. Το γεγονός ότι είστε πλήρως εμβολιασμένοι τώρα δεν σημαίνει ότι θα θεωρηθείτε πλήρως εμβολιασμένοι αύριο. Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο εμβολιασμός ελάχιστα έως καθόλου επιβραδύνει τα πραγματικά ποσοστά μόλυνσης ή τους θανάτους- υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι από κολοβακτηρίδιο το 2021 από ό,τι το 2020, παρά την εξάπλωση των εμβολίων φέτος. Δηλαδή, οι εμβολιασμοί εισήχθησαν φέτος και παρόλα αυτά υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι από κολοβακτηρίδια σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι παράξενο αυτό;

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι πρόκειται πλέον για μια “πανδημία των ανεμβολίαστων”. Υποθέτω ότι θα πρέπει να το πουν αυτό στις πολλές χιλιάδες πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων που έχουν μολυνθεί και εκατοντάδες πεθαίνουν σε πολιτείες όπως η Μασαχουσέτη, όπου πραγματικά παρακολουθούν τα περιστατικά που έχουν ξεσπάσει.

Φυσικά, τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να υμνούν τα εμβόλια παρά αυτές τις μικρές δυσκολίες.

Αν τα εμβόλια λειτουργούσαν πραγματικά, τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται θα προστατεύονταν και οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται θα αναλάμβαναν τους ατομικούς κινδύνους. Η αίρεση των covid δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη λογική εδώ – Είτε τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και δεν υπάρχει ανάγκη να γίνουν υποχρεωτικά, είτε δεν είναι αποτελεσματικά, πράγμα που σημαίνει ότι η υποχρεωτική χρήση τους είναι άσκοπη.

Αλλά και πάλι, η λογική και η επιστήμη δεν είναι το ζητούμενο – ο έλεγχος είναι το ζητούμενο. Είναι μια ατελείωτη λογική για άπειρο έλεγχο. Δεν θα τελειώσει ποτέ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ατζέντα των κοβίδων δεν ήταν τόσο αποτελεσματική, αν δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αν ο στόχος είναι ο 100% εμβολιασμός και οι αέναοι έλεγχοι διαβατηρίου εμβολιασμού με τη χρήση τακτικών ενισχυτικών ως μηχανισμός κυριαρχίας μακροπρόθεσμα (ιατρική τυραννία), τότε μέχρι στιγμής το σχέδιο έχει αποτύχει. Κάποιες χώρες έχουν πέσει στον μακρύ χειμώνα του εμβολιασμού, αλλά πολλές άλλες όχι. Σχεδόν κάθε συντηρητική πολιτεία στις ΗΠΑ αψηφά πλήρως τις εντολές και τα ομοσπονδιακά δικαστήρια έχουν μπλοκάρει τις προσπάθειες του Τζο Μπάιντεν να παρακάμψει το σύνταγμα. Αν οι κόκκινες πολιτείες της Αμερικής αντέξουν, αυτό δίνει ελπίδα σε άλλες. Τι μένει λοιπόν να κάνουν οι κατεστημένοι εξουσιαστές;

Αυτό είναι εύκολο… απλά κάνουν περισσότερα από τα ίδια.

Εισάγεται η παραλλαγή Omicron του covid, κάτι για το οποίο εμείς οι “θεωρητικοί συνωμοσίας” προειδοποιούσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή είναι η ομορφιά του αφηγήματος περί πανδημίας όταν πρόκειται για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου αυταρχικού καθεστώτος: οι ιοί αλλάζουν πάντα και νέοι ιοί μπορούν ακόμη και να κατασκευαστούν αν χρειαστεί. Ως εκ τούτου, υπάρχει πάντα μια νέα απειλή για να τρομάξει το κοινό και πάντα ένας νέος λόγος για να το κλειδώσουν στα σπίτια του ή να απαιτήσουν να παραιτηθεί από περισσότερες από τις ελευθερίες του. Πρόκειται για έναν ατελείωτο βαμπιρικό κύκλο που αποστραγγίζει σιγά σιγά την ελευθερία από έναν πληθυσμό.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι οι γιατροί που ανακάλυψαν το Omicron στη Νότια Αφρική το χαρακτήρισαν ως μια ήπια παραλλαγή του covid και όχι σημαντική απειλή για το κοινό. Αυτό είναι απόλυτα λογικό. Στη συντριπτική πλειονότητα των σεναρίων πανδημίας οι ιοί τείνουν να εξελίσσονται σε ελαφρώς πιο μολυσματικές αλλά πολύ λιγότερο θανατηφόρες εκδοχές του αρχικού. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς επιστήμονες να ουρλιάζουν για το Omicron και να προτείνουν ακόμη και ότι αυτή τη φορά ο covid “μπορεί” να εξελιχθεί και να γίνει πιο θανατηφόρος αντί για λιγότερο θανατηφόρος.

Αυτό πρέπει να γίνει. Δεν τους έχει απομείνει τίποτα και αν χάσουν το covid χάνουν μια από τις καλύτερες ευκαιρίες που είχαν ποτέ για συγκεντρωτικό έλεγχο σχεδόν κάθε ατόμου στη Γη.

Ο φόβος για το covid μειώνεται. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τις ελευθερίες τους για μια υπερβολική και γελοία πανδημία με 0,27% IFR. Πολλοί άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι αγωνίζονται κατά των εντολών μαζί με τους μη εμβολιασμένους. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι παχύσαρκοι. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι 80 ετών και δεν βρίσκονται σε γηροκομείο. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν προϋπάρχουσες παθήσεις. Αυτοί είναι όλοι οι παράγοντες που αποτελούν την πλειοψηφία των θανάτων από κολπίτιδες. Πολλοί από εμάς είχαν ήδη κολίτιδα και επιβίωσαν εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε φυσική ανοσία που είναι 13-27 φορές πιο αποτελεσματική στο να σταματά μελλοντικές λοιμώξεις από ό,τι τα εμβόλια. Χωρίς περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία και περισσότερες παραλλαγές το πάρτι για τους παγκοσμιοποιητές σταματά, και δεν τους αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα.

Αν επιτραπεί στο κοινό να βγάλει για λίγο το κεφάλι του από τη θολούρα της προπαγάνδας και να ξαναβρεί τον προσανατολισμό του, ίσως συνειδητοποιήσει ότι έχει γίνει στόχος μιας μαζικής εκστρατείας τρομοκρατίας. Μπορεί να θυμώσουν. Μπορεί να απαιτήσουν έρευνες. Μπορεί ακόμη και να απαιτήσουν να πέσουν κεφάλια παγκοσμιοποιητών. Έτσι, ετοιμαστείτε για το Όμικρον να παραμείνει στα πρωτοσέλιδα για τους επόμενους μήνες, και στη συνέχεια για την επόμενη μετάλλαξη και την επόμενη μετάλλαξη και την μεθεπόμενη μετάλλαξη. Οι παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικοί καιροσκόποι θα συνεχίσουν το θέατρο μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν ή μέχρι να απομακρυνθούν εντελώς από την εξίσωση. Δεν θα τελειώσει ποτέ, εκτός αν τελειώσουν αυτοί.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/omicron-we-warned-you-covid-farce-would-never-end

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Δεν υπάρχουν σχόλια :