Zero Hedge – Μπράντον Σμιθ: Γιατί οι παγκοσμιοποιητές και οι κυβερνήσεις είναι τόσο απελπισμένοι για ποσοστά εμβολιασμού 100%;

 ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον Brandon Smith μέσω του Alt-Market.us,

Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το έχει παρατηρήσει – Υπήρξε ένας ξαφνικός κατακλυσμός προπαγάνδας για τον εμβολιασμό των βοοειδών και την προπαγάνδα για το διαβατήριο των εμβολίων τον τελευταίο μήνα, περισσότερο από ό, τι νομίζω ότι έχουμε δει από την αρχή του τρέχοντος έτους. Μιλώ συγκεκριμένα για τις ΗΠΑ, αλλά είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι στις ΗΠΑ το κατεστημένο εξακολουθεί να φωνάζει απεγνωσμένα για πολύ υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού. Σε μέρη όπως η Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία τα ποσοστά εμβολιασμού είναι υψηλότερα και οι κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει στη φάση του διαβατηρίου εμβολίων της ατζέντας τους.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μπερδεύονται από το προφανές βήμα που ακολουθούν τα περισσότερα έθνη όσον αφορά τις εντολές και τους περιορισμούς για τα κυβεία. Πώς είναι δυνατόν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη να συμφωνούν στον ιατρικό ολοκληρωτισμό; Λοιπόν, είναι μάλλον εύκολο να το καταλάβετε όταν συνειδητοποιήσετε ότι η πλειονότητά τους συνδέεται μεταξύ τους μέσω παγκοσμιοποιητικών θεσμών όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει επανειλημμένα αποκαλέσει την πανδημία ως “τέλεια ευκαιρία” για να προωθήσει τα σχέδιά του για μια “Μεγάλη Επαναφορά”.

Η “Μεγάλη Επαναφορά” είναι ένας μακροπρόθεσμος ιδεολογικός σφετερισμός όσων έχουν απομείνει από την ατομική ελευθερία και τις οικονομίες της ελεύθερης αγοράς, και ο στόχος της είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής δικτατορίας. Οι παγκοσμιοποιητές περιβάλλουν αυτούς τους στόχους με όμορφα ηχηρά λόγια και φιλοδοξίες που ακούγονται ανθρωπιστικές, αλλά στο βάθος η “Επαναφορά” αφορά το τέλος της ελευθερίας όπως την ξέρουμε. Αυτό δεν είναι υπερβολή, αυτή είναι η πραγματικότητα- αυτό είναι που επιθυμούν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα. Αλλά πώς θα επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος;

Λοιπόν, είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι το WEF και το Ίδρυμα Bill And Melinda Gates Foundation περιέγραψαν ακριβώς πώς σχεδίαζαν να το κάνουν κατά τη διάρκεια μιας “προσομοίωσης” που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2019 με την ονομασία “Event 201”. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, φαντάστηκαν μια μαζική πανδημία κοροναϊού, που θα μεταδιδόταν υποτίθεται από τα ζώα στους ανθρώπους, η οποία θα διευκόλυνε την ανάγκη για διάχυτους περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, στις εθνικές οικονομίες καθώς και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά είναι σύμπτωση, αλλά το ίδιο ακριβώς σενάριο που έπαιξαν οι παγκοσμιοποιητές στο WEF κατά τη διάρκεια του Event 201 συνέβη στον πραγματικό κόσμο μόλις δύο μήνες αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια η πανδημία ήταν μια ευλογία για τους παγκοσμιοποιητές. Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο εκτεταμένη αρπαγή κυβερνητικής και εταιρικής εξουσίας από την άνοδο των εθνικοσοσιαλιστών στην Ευρώπη και την εξάπλωση του κομμουνισμού στη Ρωσία και την Κίνα πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι αυτό που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στο σύνολό της σήμερα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που θα μπορούσαν ποτέ να δημιουργήσουν αυτές οι άθλιες αυτοκρατορίες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: οι παγκοσμιοποιημένοι θεσμοί και οι κυβερνητικοί “εταίροι” τους είναι οι μεγαλύτεροι ωφελημένοι από την κρίση των βοοειδών. Θα κερδίσουν την απόλυτη κοινωνική και πολιτική εξουσία, αν η ατζέντα τους για την εκμετάλλευση της πανδημίας πετύχει.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά κολλήματα στο σχέδιό τους, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι βλέπουμε μια επιθετική προπαγάνδα τις τελευταίες εβδομάδες. Για παράδειγμα, όπως περιέγραψα με εκτεταμένα στοιχεία στο άρθρο μου “Το σχέδιο της Ομάδας Κρούσης Εμβολίων του Μπάιντεν βρωμάει απελπισία”, φαίνεται ότι το ποσοστό εμβολιασμού, ειδικά στις ΗΠΑ, δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο υψηλό όσο θα ήθελαν οι ελίτ.

Ενώ η κυβέρνηση Μπάιντεν και το CDC ισχυρίζονται ότι το συνολικό ποσοστό εμβολιασμού είναι 67%, πολλά άλλα στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών του χάρτη των πολιτειών της Mayo Clinics, δείχνουν ότι μόνο τέσσερις πολιτείες στις ΗΠΑ έχουν στην πραγματικότητα ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 65% (για μία ή περισσότερες δόσεις), και η πλειοψηφία των πολιτειών έχουν ποσοστά γύρω στο 50% ή και λιγότερο. Ακόμη και οι μπλε πολιτείες με μεγάλο πληθυσμό, όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη, δεν ξεπερνούν το 65%, και ειλικρινά, οι αριθμοί αυτοί δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, καθώς οι εμβολιασμοί πέφτουν απότομα.

Αν κάποιος δεν έχει υποβληθεί μέχρι τώρα με μηδενικούς χρόνους αναμονής και άφθονες δόσεις παντού, τότε είναι απίθανο να εμβολιαστεί ποτέ.

Τα αντιφατικά στατιστικά στοιχεία μου υποδεικνύουν ότι ο Μπάιντεν και το CDC διογκώνουν τους αριθμούς εμβολιασμού για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι μια μεγαλύτερη πλειοψηφία των Αμερικανών υποστηρίζει το εμβόλιο. Και αν αυτό ισχύει, εξηγεί γιατί ο Biden, ο Fauci και τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης ταΐζουν με το ζόρι το κοινό με διαφημίσεις υπέρ των εμβολίων που έρχονται συνεχώς σε αντίθεση με την πραγματική επιστήμη. Δεν πετυχαίνουν τον φόβο και τη συμμόρφωση του κοινού που ήλπιζαν.

Αλλά γιατί θέλουν 100% εμβολιασμό; Γιατί θέλουν τόσο απεγνωσμένα κάθε άτομο στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο mRNA;

Εξάλλου, ο μέσος όρος (IFR) θανάτου από τον ιό covid είναι μόλις 0,26% των ατόμων που μολύνονται (αυτό είναι ένα στατιστικό στοιχείο που τα μέσα ενημέρωσης αρνούνται συστηματικά και σκόπιμα να αναφέρουν στο κοινό). Αυτό σημαίνει ότι το 99,7% του κοινού δεν διατρέχει ΚΑΝΕΝΑΝ κίνδυνο από το covid, είτε εμβολιαστούν είτε όχι.

Τα εμβόλια εξασφαλίζουν καλύτερες πιθανότητες; Λοιπόν, σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές από τη Μασαχουσέτη, όχι απαραίτητα, καθώς αναφέρουν πάνω από 5100 μολύνσεις και 80 θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ασθενών. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να μας λένε ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα, όπως και τόσα άλλα ψέματα που διακινούν όταν πρόκειται για το covid. Ποιο είναι λοιπόν το νόημα της λήψης ενός πειραματικού εμβολίου, αν το ποσοστό θανάτου από τον ιό είναι τόσο χαμηλό και το εμβόλιο δεν σας προστατεύει απαραίτητα ούτως ή άλλως;

Δεν υπάρχει κανένα νόημα. Η επιστήμη και τα στατιστικά στοιχεία δεν το υποστηρίζουν. Στα εμβόλια δεν μπορεί καν να πιστωθεί η μείωση των λοιμώξεων και των θανάτων φέτος- οι αριθμοί έπεσαν κατακόρυφα τον Ιανουάριο – Μόνο το 5% του πληθυσμού είχε εμβολιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο. Η μόνη εξήγηση γι’ αυτό είναι ότι ο πληθυσμός έφτασε στην ανοσία αγέλης πριν από πολλούς μήνες. Θυμάστε όταν οι κυβερνήσεις έλεγαν ότι χρειαζόταν 70% ανοσία της αγέλης ή εμβολιασμός για να σταματήσουν τα λουκέτα και τις εντολές; Τα γκολπόστ έχουν μετακινηθεί αρκετές φορές και η κυβερνητική “επιστήμη” αλλάζει κάθε μήνα. Τώρα ισχυρίζονται ότι η ανοσία της αγέλης δεν έχει σημασία και απαιτούν 100% εμβολιασμό.

Πρέπει να θέσουμε και πάλι το ερώτημα: Γιατί η ανελέητη κυβερνητική πίεση για τον πλήρη κορεσμό των εμβολίων; Δεν σώζει ζωές και οι εντολές παραμένουν ανεξάρτητα, οπότε γιατί;

Μπορώ να διατυπώσω μόνο θεωρίες με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι είναι σαφές στους περισσότερους από εμάς ότι τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε τη διάσωση ζωών. Είναι προφανώς για κάτι άλλο…

Όπως έχουν προειδοποιήσει τον τελευταίο χρόνο πολυάριθμοι ειδικοί σε θέματα ιολογίας και εμβολίων, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος βλαβερών παρενεργειών για την υγεία όταν πρόκειται για την πειραματική τεχνολογία mRNA. Ακόμα και ένας από τους δημιουργούς των εμβολίων mRNA έχει υποδείξει ότι υπάρχουν κίνδυνοι στην εξάπλωση αυτών των κοκτέιλ γονιδιακής χειραγώγησης χωρίς περισσότερες δοκιμές. Σημειωτέον ότι υπάρχουν ανησυχίες για μακροπρόθεσμες διαταραχές όπως αυτοάνοσες διαταραχές και υπογονιμότητα.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι παγκοσμιοποιητές θα υποστηρίξουν ότι δεν υπάρχει “καμία απόδειξη” ότι τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν θανατηφόρες παρενέργειες ή υπογονιμότητα. Εγώ θα αντιτείνω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι είναι ασφαλή. Τα περισσότερα εμβόλια δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια 10-15 ετών πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό για χρήση. Τα εμβόλια covid εξαπολύθηκαν στο κοινό μέσα σε λίγους μήνες. Ειλικρινά, δεν έχω καμία πρόθεση να γίνω πειραματόζωο για ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο.

Αλλά τι γίνεται αν οι ελίτ γνωρίζουν ακριβώς ποιες θα είναι οι παρενέργειες; Τι γίνεται αν τα εμβόλια είναι ένα κομβικό μέρος της “Μεγάλης Επαναφοράς” τους;

Ειδικά το ζήτημα της υπογονιμότητας συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά από το κατεστημένο, και θα ήθελα να επισημάνω μια ιδιαίτερα ύπουλη αφήγηση που εμφυτεύεται στα μέσα ενημέρωσης. Κάθε φορά που οι άνθρωποι αμφισβητούν την πιθανότητα στειρότητας που προκαλείται από τα εμβόλια, οι γραφειοκράτες και οι ομιλούντες κεφαλές των μέσων ενημέρωσης περνούν στην επίθεση και στη συνέχεια λένε: “Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν στειρότητα, αλλά το Covid-19 μπορεί να την προκαλέσει…”. Απλά δείτε αυτή την πρόσφατη ομιλία του κυβερνήτη του Αρκάνσας, όπου αυτός και ο ιατρικός του επιτετραμμένος παραλίγο να εκδιωχθούν από το βήμα από ένα οργισμένο ακροατήριο επειδή διακινούσαν την ίδια προπαγάνδα:

Και ορίστε. Το σκηνικό έχει στηθεί, κατά την άποψή μου, για ένα μαζικό συμβάν υπογονιμότητας, και το covid θα κατηγορηθεί στη θέση των πειραματικών εμβολίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κατεστημένο χρειάζεται ένα ποσοστό εμβολιασμού 100%- οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι θα στέκονται ως απόδειξη του εγκλήματός τους. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω…
Η ανησυχία μου είναι ότι η ατζέντα επαναφοράς του Klaus Schwab είναι αδύνατο να επιβληθεί με μόνιμο τρόπο, εκτός αν ο ανθρώπινος πληθυσμός μειωθεί σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα (μια ή δύο γενιές). Οι παγκοσμιοποιητές μιλούν συνεχώς για έλεγχο και μείωση του πληθυσμού. Ελίτ όπως ο Μπιλ Γκέιτς είναι διάσημοι γι’ αυτό. Είναι άραγε περίεργο που θα επινοούσαν ένα σχέδιο για να το καθιερώσουν;
Τι γίνεται αν, όπως πολλοί ειδικοί έχουν προτείνει, οι παρενέργειες των εμβολίων δημιουργούν αυτή την κατάσταση της μείωσης του πληθυσμού; Κι αν είναι γραφτό να το κάνουν; Δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για τουλάχιστον δύο χρόνια, καθώς οι αυτοάνοσες διαταραχές και η υπογονιμότητα χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ορατές σε έναν πληθυσμό. Ο μέσος χρόνος για την πραγματική διάγνωση μιας αυτοάνοσης διαταραχής είναι 4,5 χρόνια. Η διάγνωση της υπογονιμότητας μπορεί να διαρκέσει από έξι μήνες έως ένα χρόνο.
Εάν ένας μεγάλος πληθυσμός εκατομμυρίων ανθρώπων παραμείνει ανεμβολίαστος μετά τα επόμενα δύο χρόνια, τότε θα αποτελούν μια σημαντική και αναμφισβήτητη ομάδα ελέγχου. Η ομάδα ελέγχου είναι μια ομάδα υποκειμένων που λειτουργεί ως καθαρό δείγμα ανέγγιχτο από ένα πείραμα φαρμάκου ή εμβολίου. Εάν η ομάδα εμβολιασμένων αρρωστήσει ή πεθάνει από συγκεκριμένες καταστάσεις και η ομάδα ελέγχου δεν έχει τις ίδιες καταστάσεις, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι το εμβόλιο ή το φάρμακό σας είναι δηλητήριο.
Το 50% των Αμερικανών και μικρότερα ποσοστά σε άλλα έθνη αποτελούν ομάδα ελέγχου για τα πειραματικά εμβόλια. Αν κάτι πάει στραβά με τα εμβόλια, τότε εμείς θα είμαστε η απόδειξη. Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που πραγματικά φοβούνται οι ελίτ.
Πρέπει να μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε κι εμείς – ΟΛΟΙ μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου και συνεπώς καμία απόδειξη os αυτό που έχουν κάνει. Θα μπορούσαν απλά να κατηγορήσουν τις μαζικές διαταραχές της υγείας στο ίδιο το εμβόλιο, ή σε κάποιον άλλο ψεύτικο ένοχο.
Αν τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος που προκαλεί εκτεταμένες ασθένειες ή υπογονιμότητα, και οι παγκοσμιοποιητές πιαστούν επειδή υπάρχει ομάδα ελέγχου, τότε αυτό θα σημαίνει για αυτούς ευθεία εξέγερση μαζί με σχοινιά και φανοστάτες. Η “Μεγάλη Επαναφορά” τους θα καταρρεύσει.
Για να είμαστε σίγουροι, αυτό μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως. Τα διαβατήρια εμβολίων είναι η γραμμή στην άμμο για τους περισσότερους ανθρώπους. Βλέπουμε ακόμη και εκτεταμένες διαμαρτυρίες και εξεγέρσεις σε μέρη όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία για το δρακόντειο σύστημα διαβατηρίων. Στις ΗΠΑ, όμως, θα γίνει ο μεγαλύτερος αγώνας, κατά τη γνώμη μου. Έχουμε έναν ένοπλο πληθυσμό, εκατομμύρια και εκατομμύρια εκπαιδευμένους βετεράνους μάχης και πολίτες, έναν στρατό με περίπου 70% συντηρητικούς και ανεξάρτητους και μια ιστορική κατανόηση του ασύμμετρου πολέμου. Όπως είδαμε σε μέρη όπως το Αφγανιστάν, τα τανκς, τα αεροσκάφη, οι πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν αποτελούν εγγύηση για τη νίκη απέναντι σε ένα αντάρτικο.
Τα διαβατήρια με εμβόλια δεν πρόκειται να συμβούν εδώ. Απλώς δεν θα το επιτρέψουμε.
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν θέσει σε κίνηση ένα παιχνίδι τέλους – Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι τέλους για εμάς, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα παιχνίδι τέλους γι’ αυτούς. Έχουν ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να πετύχουν ποσοστά εμβολιασμού κοντά στο 100% μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Πρέπει να έχουν τα διαβατήριά τους για τα εμβόλια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Και, πρέπει να δημιουργήσουν μόνιμες συνθήκες κλειδώματος στο εγγύς μέλλον για να καταπνίξουν την αυξανόμενη διαφωνία. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα είδος αγώνα δρόμου στον οποίο οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να εφαρμόσουν την ατζέντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εμείς πρέπει να τους κρατήσουμε και να τους συγκρατήσουμε μέχρι να γίνει φανερή η αλήθεια στις μάζες- η αλήθεια ότι τα λουκέτα, οι εντολές και τα εμβόλια δεν αφορούσαν ποτέ την ασφάλεια, αλλά πάντα τον έλεγχο – από τον κοινωνικό έλεγχο μέχρι τον πληθυσμιακό έλεγχο.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/brandon-smith-why-are-globalists-and-governments-so-desperate-100-vaccination-rates
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***
loading...