«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» από τον Γουργουλιάνη για τα κρούσματα!!! ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ Ή ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ, vid

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση… Όλο και περισσότερες επιστημονικές τοποθετήσεις γεννούν ερωτηματικά για την ακεραιότητα κυβέρνησης και τηλέ-ειδικών…

«ΒΟΜΒΑ» από τον καθηγητή Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, ο οποίος τάχθηκε κατά της ανακοίνωσης των ημερήσιων κρουσμάτων COVID.

Όπως εξήγησε ο κ. Γουργουλιάνης, οι ανακοινώσεις ημερήσιων κρουσμάτων μόνο κακό κάνουν, αφού σπέρνουν πανικό και δεν δίνουν την σωστή διάσταση του προβλήματος.

Όπως ανέφερε, η όμικρον θα κάνει ένα μεγάλο μπαμ και θα πέσει σε 1 μήνα: «Αυτό το κύμα θα εξαντληθεί γρήγορα. Στην Νότιο Αφρική εξαντλήθηκε μέσα σε 1 μήνα και κάτι», σημείωσε, παραδεχόμενος ότι δεν έχουμε αύξηση νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων.

Κάπως έτσι θα έρθει το τέλος της λεγόμενης πανδημίας, καθότι είτε αυτή η μετάλλαξη είτε μία επομένη θα είναι μία μετάλλαξη με ήπια μορφή, τονίζει ο καθηγητής στο 4.40!

Μάλιστα στο 05:20 του παρακάτω βίντεο, ο καθηγητής είπε πως «έχουμε υπερδιάγνωση γιατί κάνουμε πολλά τεστ».

Στο 07:45 παραδέχεται πως δεν εξετάζονται γενετικά όλα τα δείγματα άλλα η ταχύτητα μετάδοσης θυμίζει όμικρον! 

Στο 09:50 αναφέρει πως μελέτες από Χονγκ Κονγκ σημειώνουν ότι η Όμικρον εξαντλείται στο ανώτερο αναπνευστικό και δεν κάνει πνευμονίες, δεν έχουμε διασωληνωμενους, δεν έχουμε θανάτους.

Τέλος, στο 10:50 τόνισε πως οι πανδημίες τελειώνουν μονές τους όταν ο πληθυσμός αποκτήσει ανοσία, κάτι που βλέπουμε σίγα-σίγα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΉΠΙΑ ΟΜΙΚΡΟΝ!!!

Δείτε το βίντεο:

loading...