ΧΑΜΟΣ με Κούβελα και δημοσιογράφο!!! «ΛΥΣΣΑ» υπέρ του εμβολίου, έλεγε «Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ» στον καθηγητή! vid

 

Απίστευτο μένος ακόμα και σε μικρά ΜΜΕ!!!

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, βρέθηκε απέναντι από εχθρική δημοσιογράφο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ακόμα και μικρά κανάλια τάσσονται υπέρ της υποχρεωτικής λαίλαπας που έχει επιφέρει η κυβέρνηση.

Ο καθηγητής εξέθεσε τα αντιδημοκρατικά μέτρα που λαμβάνονται, προτείνοντας ιατρικούς τρόπους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Έκανε λόγο για λάθος χειρισμούς, τονίζοντας πως σε χώρες με απόλυτα ποσοστά εμβολιασμών, όπως το Γιβραλτάρ και το Ισραήλ, πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι.

«Ο εμβολιασμός δεν είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Οι χώρες που δεν έχουν δομημένο σύστημα Υγείας, αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή τεράστια προβλήματα.

 Η Ελλάδα αντιγράφει λάθος πρακτικές, όπως της Γερμανίας. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθυστέρησαν την προμήθεια των θεραπευτικών αντισωμάτων. Αντίθετα η πρόσβαση στα εμβόλια ήταν πολύ εύκολη. Μιμούμαστε τις αποτυχημένες πρακτικές και δεν έχουμε φτιάξει την πρωτοβάθμια φροντίδα»,, σημείωσε ο κ. Κούβελας.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, Η ΟΠΟΙΑ «ΧΙΜΗΞΕ» ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:

loading...