«ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»! Επιχειρηματίας στην Θεσσαλονίκη λέει την αλήθεια και ΞΕΣΠΑ, vid

 Η κυβέρνηση ακολουθεί τυφλά την συνταγή καταστροφής και αφανίζει τους επιχειρηματίες…

Στα όρια της απελπισίας βρίσκονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις που καλούνται να πληρώσουν τα διπλά, ακόμα και τα τριπλά σε σχέση με αυτά που ήξεραν και ψάχνουν τρόπους για να τα βγάλουν πέρα, καθώς η διεθνιστική τάξη πραγμάτων με πρόσχημα τον COVID έχει προκαλέσει τεχνητή οικονομική κρίση, διαλύοντας τα πάντα.

Με τις αυξήσεις σε σπίτια να κυμαίνονται από 30 έως και 100% κι σε επιχειρήσεις να φτάνουν ακόμα και το 200%. Κάτι που σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην Θεσσαλονίκη, οδηγεί σε λουκέτα.

Από τις καλές εποχές μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, τότε που το ρεμπετάδικο γέμιζε τις περισσότερες νύχτες ασφυκτικά στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού με τα lockdown και τα περιοριστικά μέτρα που ακολούθησαν και από εκεί στο ακόμα πιο δύσκολο σήμερα, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να δίνουν στην επιχείρηση την χαριστική βολή.

Ο ιδιοκτήτης γνωστού ρεμπετάδικου της Θεσσαλονίκης, ξεσπά, λέγοντας πως αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο μαγαζί του τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περιορίσει την οικονομική ζημιά…

«Μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε ο εχθρός του κράτους», αναφέρει!

Πράγματι ο εχθρός του κράτους των διεθνιστών και ακολούθως της κυβέρνησης, η οποία υπακούει τυφλά τις εντολές COVID, είναι το ελεύθερο επάγγελμα, το οποίο διαλύουν, εν προκειμένω, στην εστίαση!

loading...