Τέτοια ΧΟΥΝΤΑ δεν ξανάγινε! Με πιστοποιητικό και στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους οι ανεμβολίαστοι;;; «ΒΟΜΒΑ» Πλεύρη, vid


 ΠΛΕΥΡΗΣ-ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Θέλουν σκληρό απαρτχάιντ εδώ και τώρα - Τι εννοεί ο Υπουργός με το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΝΙΚΟ «εξωτερικοί χώροι»;;;;

Στον ΣΚΑΙ μίλησε νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιβεβαιώνοντας πως κυβέρνηση και “ειδικοί” συζητούν μετά την πρωτοχρονιά νέα μέτρα που θα έχουν ως επίκεντρο τους ανεμβολίαστους:


«Συζητάμε την έμμεση υποχρεωτικότητα. Στους 7 μήνες όποιος ανεξαρτήτου ηλικίας δεν έχει κάνει την 3η δόση θα λογίζεται ως ανεμβολίαστος. Αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά την πρωτοχρονιά.


Ήδη σε αυτή την κατηγορία έχουν φτάσει πολύ ψηλά σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία».


«Για την 3η δόση η έμμεση υποχρεωτικότητα θα γίνει. Αναφορικά με την υποχρεωτικότητα της 1ης δόσης εξετάζουμε ΜΟΝΟ ηλικιακά κριτήρια. Θα εξαρτηθεί από δύο κατηγορίες:


Tην επιτυχία της υποχρεωτικότητας για τους άνω των 60

Την πίεση στο σύστημα υγείας

«Προφανώς δεν αναφερόμαστε στους 18-25», απάντησε ο Υπουργός σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν η επέκταση της υποχρεωτικότητας θα αφορά τους 50άρηδες.


Ο αρμόδιος Υπουργός πέταξε και τη «βόμβα» του πλήρους αποκλεισμού της κυκλοφορίας ανεμβολίαστων πολιτών ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους:


«Μέσα στην επιτροπή υπήρχε κυρίαρχη θέση ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. Aυτό μας έλεγαν χθες οι επιστήμονες στην επιτροπή. Μέσα στο πλαίσιο της υποχρεωτικότητας θα εξεταστεί πάλι το θέμα των προνομίων των εμβολιασμένων».


«Άρα αφήνετε το ενδεχόμενο ο ανεμβολίαστος να μην μπορεί να πάει ούτε έξω», συμπέρανε η δημοσιογράφος, με τον Υπουργό να ΜΗΝ τη διαψεύδει!!!


«Το αφήνουμε ανοικτό το ενδεχόμενο», απάντησε ο Υπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια :