Έλληνας γιατρός ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ φωνάζοντας: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ», vid


 Ζήτησε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να τον διαγράψει - Δεν έχουν προηγούμενο όσα αποκαλύπτονται...

Ο παθολογοανατόμος Ευάγγελος Κουρούκλης ζήτησε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να τον διαγράψει επειδή δεν μπορούσε πλέον να συμπλεύσει με την πολιτική των εμβολίων COVID.


Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, ο κ. Κουρούκλης λέει ότι η συγκεκριμένη απόφασή του ήταν, εκτός των άλλων, αποτέλεσμα της αγανάκτησης που αισθάνεται για τον τρόπο με τον οποίο προωθούνται οι εμβολιασμοί στη χώρα μας..


Σε σχέση με τα ίδια τα εμβόλια, ο Ευάγγελος Κουρούκλης λέει ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα δεν είναι καν εμβόλια. Πρόκειται, όπως εξηγεί, για πειραματικά σκευάσματα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν «εμβόλια».


«Σήμερα έχει αλλοιωθεί ο ορισμός του εμβολίου, αλλά και της ασθένειας και της πανδημίας», σημειώνει χαρακτηριστικά. Ισχυρίζεται βέβαια όποιος φοβάται την μόλυνση από τον ιό και θέλει, μπορεί να κάνει το εμβόλιο. «Συνιστώ σε πολλούς να κάνουν το εμβόλιο μόνο και μόνο για να γλιτώσουν από τον φόβο που διασπείρεται», επισημαίνει.


Τέλος, ο γιατρός τάσσεται ξεκάθαρα κατά των διαχωρισμών μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. «Όλοι οι άνθρωποι ζούμε στην ίδια κοινωνία. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ο διαχωρισμός που μας προωθούν. Εγώ τους αποδέχομαι όλους. Όλη η κοινωνία πρέπει να κάνει κάτι για να σταματήσει το πολιτικό αλισβερίσι που ζούμε σήμερα», καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :