Ετοίμαζαν τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ εδώ και καιρό ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! vid


 
Τι ισχύει για την Ελλάδα;;;

«Ενώ ο Τζορτζ Σόρος έχει διαβρώσει το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης (σ.σ. και όχι μόνο) με την αναρχία των Εισαγγελέων που χρηματοδοτείται από την Ανοικτή Κοινωνία, ο Κλάους Σβάμπ εκπαίδευσε και τοποθέτησε συγκεκριμένα άτομα της Μεγάλης Επαναφοράς στην μηχανή της πολιτικής των δημοκρατιών παγκοσμίως».


Αυτά αναφέρουν εναλλακτικά ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!


Οι απόφοιτοι του προγράμματος νέων παγκόσμιων ηγετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ περιλαμβάνουν, μεταξύ αυτών, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν και τον Υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζιγκ. Πέραν τούτου, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, ο Σβαμπ αποτελεί τον μέντορα των Ελλήνων πρωθυπουργών, Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.


Όλοι αυτοί, όπως αναφέρεται εφαρμόζουν τις οδηγίες της Μεγάλης Επανεκίνησης για την νομοθετική βούληση του λαού τους και τα αντίστοιχα συνταγματικά τους πλαίσια.


Η δήλωση του φόρουμ νέων παγκόσμιων ηγετών του Klaus Schwab (ΕΔΩ η βράβευση του Μητσοτάκη) αναφέρει: «Το φόρουμ περιλαμβάνει περισσότερα από 1.400 μέλη και αποφοίτους 120 εθνικοτήτων, πολιτικών και επιχειρηματικών καινοτόμων, επιχειρηματιών, πρωτοπόρων τεχνολογίας, εκπαιδευτικών, ακτιβιστών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και άλλων».


Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δημιούργησε το Φόρουμ Νέων Παγκόσμιων Ηγετών το 2004 για να βοηθήσει δήθεν τον κόσμο να αντιμετωπίσει όλο και πιο περίπλοκα και αλληλεξαρτώμενα προβλήματα. 


«Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει μια προληπτική πολυμετοχική κοινότητα των ηγετών της επόμενης γενιάς του κόσμου για να ενημερώσει και να επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων και να κινητοποιήσει τον μετασχηματισμό, υπονομεύοντας την εθνική κυριαρχία και το μέλλον της ατομικής ελευθερίας», καταλήγουν τα ρεπορτάζ.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :