ΑΡΘΡΟ spoof – ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ… ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΡΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (αποκαλύπτει ο ΑΚΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ)

 

Ασφαλώς οι περισσότεροι θυμόμαστε την 61χρονη Ολλανδή δημοσιογράφο, που πριν λίγες ημέρες κατηγόρησε δημόσια τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι κάνει ‘βάρβαρες επαναπροωθήσεις’ μεταναστών και πριν 5 μήνες είχε συληθεί με την κατηγορία ότι ‘διευκόλυνε την παράνομη διαμονή αλλοδαπού στην Ελλάδα’ καθώς λιγωμένη από φιλάνθρωπα αλλά και φιλόζωα αισθήματα φιλοξενούσε σπίτι της 23χρονο μετανάστη, που είχε αιτηθεί άσυλο στην Ελλάδα, αλλά το αίτημά του δεν είχε λάβει έγκριση.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η εν λόγω μεγάλη κυρία είναι κόρη της μεγαλύτερης κυρίας, που τον Αύγουστο του 2019 είχε συγκινήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς παντρεύτηκε κι έφερε στην Ευρώπη νεαρό Αφρικανό, το βίντεο του όποιου να χορεύει ευφρόσυνα καθώς γιόρταζε την υλοποίηση του ονείρου της ζωής του να παντρευτεί μια 80χρονη είχε γίνει viral.

Όλοι οι ανθρωπιστές άνθρωποι είχαν πανηγυρίσει για την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αν και λίγοι άκυροι haters, που ευτυχώς τα ΜεγάλαΜΜΕ (που ευτυχώς ανήκουν σε ανθρωπιστές δισεκατομμυριούχους, που τα στελεχώνουν με ανθρωπιστές έγκυρους δημοσιογράφους) όχι μόνο δεν τους δίνουν χώρο και χρόνο αλλά διαγράφουν και τα σχόλια μίσους τους είχαν μιλήσει για καραμπινάτο ζιγκολίκι.
Αλίμονο! Πόσο ασταθής είναι η ζωή!
Δύο χρόνια αργότερα ο νεαρός είναι συντετριμμένος… επειδή η μεγάλη κυρία τον εγκατέλειψε για έναν νεότερο άντρα!
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του μου είπε:
Τα προβλήματα άρχισαν με το που ήρθαμε στην Ευρώπη. Έμπλεξε με το κίνημα metoo και άρχισε να ξεπορτίζει όπως κάνουν οι μαλακοκώλες.
Όταν της έλεγα να μαζευτεί λιγάκι μου απαντούσε ότι την καταπιέζω πράγμα το οποίο είναι ευθεία προσβολή στην αντρική μου υπόσταση, επειδή για να σου πει κάτι τέτοιο μια γυναίκα σημαίνει ότι δεν σε θεωρεί πραγματικό άντρα.
Έχεις δει καμία να κατηγορεί ότι την καταπιέζει κάποιος στις αφρικανικές και μουσουλμανικές χώρες; Όσο πιο μαλακοκώληδες είναι οι άντρες μιας χώρας τόσο περισσότερο οι γυναίκες τους διαμαρτύρονται για ανάρμοστη συμπεριφορά (κι αν το σκεφτείς βέβαια στην πραγματικότητα δεν έχουν άδικο).
Άντε τώρα να βγει γυναίκα να πει σ’ αυτές τις χώρες σ’ ένα πραγματικό άντρα ότι την καταπιέζει! Θα βγάλει το κουμπούρι από το παντελόνι του και θα της την μπουμπουνίσει.
Δεν κατηγορούμε κάποιον επειδή κάνει κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του (σ’ αυτή την περίπτωση όλοι θα κατηγορούσαμε τους… ακατανόμαστους), αλλά επειδή αν τον κατηγορήσουμε κάτι θα κερδίσουμε… και μάλιστα το να κατηγορούμε κάποιον είναι ένδειξη της αδύναμης θέσης του.
Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν βρήκε την μεγάλη κυρία να τον απατά καθώς επίστρεφε με έναν μπουκέτο λουλούδια και τώρα δηλώνει: ‘Φαίνεται ότι γι’ αυτό μου ’δινε τα λεφτά να τρέχω να της αγοράζω τα λουλούδια για να μπάζει στο σπίτι όποιον να ’ναι’… Αυτό που με πείραξε πιο πολύ είναι ότι ήταν Αφρικανός… και μουσουλμάνος!’
Ο απαρηγόρητος γαμπρός συμπληρώνει συντετριμμένος ‘Είχε το θράσος να βγάλει γλώσσα και να με αποκαλέσει προικοθήρα… Ίσως ήμουνα λίγο στην αρχή… Μετά όμως όταν την γνώρισα την αγάπησα βαθειά…’
Τώρα που πήρε το βάπτισμα του πυρός με τα δύσκολα σκέφτεται να παντρευτεί άντρα καθώς όπως λέει ‘Πλέον είμαι Ευρωπαίος πολίτης και μπορώ να ζω και να εργάζομαι στη Δύση. Η Αφρική είναι η κατά πολύ πιο ομοφοβική ήπειρος (γι’ αυτό και κανένας ομοφυλόφιλος δεν διαμαρτύρεται γι’ αυτό) και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο εκεί, ενώ εδώ είμαι περιζήτητος ανάμεσα στους μαλακοκώληδες, που ανήκουν στους προνομιούχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ισχυρή ένδειξη αποτελεί το ότι οι διαμαρτυρίες τους προβάλονται συνεχώς από τα ΜΜΜΕ)’.
loading...