ROBERT MALONE: «ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ mRNA ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ

Το όνομά μου είναι Robert Malone και σας μιλάω ως γονέας, παππούς και γιαγιά, γιατρός και επιστήμονας. Συνήθως δεν διαβάζω από μια προετοιμασμένη ομιλία, αλλά αυτό είναι τόσο σημαντικό

που ήθελα να να σιγουρευτώ ότι θα έχω κάθε επιστημονικό γεγονός και λέξη σωστά.

Πριν εμβολιάσεις το παιδί σου, το οποίο είναι μη αναστρέψιμο και δυνητικά μόνιμα επιβλαβές, μάθετε γιατί 16.000 γιατροί και ιατροί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια δήλωση που δηλώνει δημόσια ότι τα υγιή παιδιά ΔΕΝ πρέπει να εμβολιάζονται για τον COVID-19. 

Εκ μέρους αυτών των MD και PhD, έχω δημοσιεύσει μια σαφή δήλωση που περιγράφει τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από αυτήν την απόφαση.

Υποστηρίζω αυτή τη δήλωση με μια καριέρα αφιερωμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίων. Είμαι εμβολιασμένος για το COVID και είμαι γενικά υπέρ του εμβολιασμού. Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην την ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών τρόπων πρόληψης και θεραπείας μολυσματικών ασθενειών.

Μετά από αυτό, θα δημοσιεύσω το κείμενο αυτής της δήλωσης, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και την οικογένεια.

Πριν κάνετε την ένεση στο παιδί σας – μια απόφαση που είναι μη αναστρέψιμη – ήθελα να σας ενημερώσω για τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτό το γενετικό εμβόλιο, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία εμβολίων mRNA που δημιούργησα:

Υπάρχουν τρία ζητήματα που πρέπει να κατανοήσουν οι γονείς

🔴 Το πρώτο είναι ότι ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα του παιδιού σας. Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες αιχμής. Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμες βλάβες σε κρίσιμα όργανα των παιδιών, όπως

     📍 τον εγκέφαλο και το νευρικό τους σύστημα

     📍 την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία τους, συμπεριλαμβανομένων των θρόμβων  αίματος

     📍 το αναπαραγωγικό τους σύστημα

     📍 και αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα

🔴 Το πιο ανησυχητικό σημείο σχετικά με αυτό είναι ότι, μόλις επέλθουν αυτές οι βλάβες, είναι ανεπανόρθωτες

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...