R.Malone για εμβολιασμό παιδιών: «Κίνδυνος για μόνιμη βλάβη στα βασικά όργανα – Μετά δεν υπάρχει επιστροφή»

 O Dr Robert Malone, γνωστός και ως ένας εκ των πρωτοπόρων ερευνητών που οδήγησαν στην ανακάλυψη της τεχνολογίας του mRNA μίλησε για τον εμβολιασμό των παιδιών και εξήγησε τους κινδύνους των mRNA σκευασμάτων. 

«Είμαι γιατρός και επιστήμονας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι πατέρας και παππούς», δηλώνει ο Dr Malone. «Έχω εμβολιαστεί για την Covid και γενικά είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών τρόπων πρόληψης και θεραπείας μολυσματικών ασθενειών». 

«Το θέμα είναι το εξής: Πριν κάνετε εμβόλιο στο παιδί σας -μια απόφαση μη αναστρέψιμη- ήθελα να σας ενημερώσω για τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτό το γενετικό εμβόλιο που βασίζεται στην τεχνολογία RNA, μια τεχνολογία που εγώ δημιούργησα», συνεχίζει και έπειτα δικαιολογεί τα λεγόμενά του ως εξής: 

«Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς προτού λάβουν αυτή τη μη αναστρέψιμη απόφαση. Το πρώτο είναι ότι ένα ιικό γονίδιο θα εισέλθει στα κύτταρα του παιδιού σας.

Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας. Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμη βλάβη στα βασικά όργανα των παιδιών. Τα όργανα αυτά συμπεριλαμβάνουν τον εγκέφαλο και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία -συμπεριλαμβανομένων θρόμβων αίματος- και το αναπαραγωγικό τους σύστημα. Και, πάνω απ’ όλα, αυτό το εμβόλιο μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το πιο ανησυχητικό πράγμα σχετικά με αυτό είναι ότι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν μπορεί να αντιστραφεί. Δεν μπορείς να διορθώσεις τις ζημιές που θα προξενηθούν στον εγκέφαλό τους. Δεν μπορείς να επιδιορθώσεις τη φθορά στον καρδιακό ιστό. Δεν μπορείς να επιδιορθώσεις ένα γενετικά τροποποιημένο ανοσοποιητικό σύστημα, κι αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο αναπαραγωγικό σύστημα, που θα μπορούσε να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειάς σας. 

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτή η τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε χρόνια δοκιμών και έρευνας για να μπορέσουμε πραγματικά να κατανοήσουμε τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτή τη νέα τεχνολογία. Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των νέων φαρμάκων συχνά αποκαλύπτονται χρόνια μετά. Σας ζητώ να αναρωτηθείτε ως γονιός εάν θέλετε το παιδί σας να γίνει μέρος του πιο ακραίου πειράματος στην ανθρώπινη Ιστορία. 

Κάτι τελευταίο, ο λόγος για τον οποίο σας λένε να εμβολιάσετε το παιδί σας είναι αναληθής. Τα παιδιά σας δεν αποτελούν κίνδυνο για τους γονείς ή τους παππούδες. Στην πραγματικότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η ανοσία τους, αφότου νοσήσουν με Covid, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία της οικογένειάς σας, αν όχι ολόκληρου του κόσμου, από αυτή την ασθένεια. 

Τέλος, συνοπτικά, δεν προκύπτει κανένα όφελος για τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας με το να εμβολιάζετε τα παιδιά σας ενάντια στους μικρούς κινδύνους του ιού, δεδομένων των γνωστών κινδύνων που προκύπτουν από το εμβόλιο, μαζί με τους οποίους είναι προφανές πως εσείς και τα παιδιά σας μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Η σύγκριση μεταξύ οφέλους και ρίσκου των εμβολίων (κατά της Covid) είναι συντριπτική, για τα παιδιά. Ως γονιός και παππούς, η πρότασή μου είναι να αντισταθείτε και να πολεμήσετε για να προστατέψετε τα παιδιά σας».

loading...