΄΄ΒΟΜΒΑ΄΄ από Οικονόμου: Οι εμβολιασμένοι θα πληρώνουν το rapid test αν αποφασιστεί στις γιορτές!

 

Απίστευτος εμπαιγμός κυβέρνησης στους εμβολιασμένους: «Θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα υποχρεωτικά rapid test»

Τους έταξαν… «ελευθερία», τους υποχρεώνουν να πληρώνουν τώρα τα rapid test

Οι εμβολιασμένοι γίνονται ανεμβολίαστοι, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει υποχρεωτικά τα rapid test για όλους τους πολίτες, τουλάχιστον για την περίοδο των Χριστουγέννων, και μάλιστα να βάλει «χαράτσι» και στους εμβολιασμένους! 

Σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εάν τελικά εφαρμοστεί το μέτρο των υποχρεωτικών rapid test και για τους εμβολιασμένους, τότε και αυτοί θα πληρώνουν για να τα κάνουν! Δηλαδή και οι εμβολιασμένοι θα δίνουν 10 ευρώ σε φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα κτλ. για να κάνουν test! 

Απίστευτα πράγματα, καθώς η κυβέρνηση τους έταξε «ελευθερία» και τελικά αυτό που βλέπουμε είναι να πλουτίζουν σε βάρος του ελληνικού λαού οι φαρμακευτικές εταιρείες. 

Συγκεκριμένα στο ερώτημα ποιος θα επιβαρύνεται το rapid test απάντησε: «Αν κριθεί απαραίτητο να ληφθεί αυτό το μέτρο θα το επιβαρύνεται ο πολίτης. Και απαντώντας αν είναι άδικο είπε ότι η δυναμική της Όμικρον μπορεί να μας αναγκάσει να πάρουμε τέτοια μέτρα».

«Για κάποιες από τις μέρες των γιορτών αν κριθεί αναγκαίο το rapid test και για τους εμβολιασμένους θα ανακοινωθεί. Είναι πολύ χρήσιμο. Οι ανακοινώσεις θα γίνονται μετά τις εισηγήσεις των αρμοδίων», είπε επίσης ο Γ.Οικονόμου. 

loading...