ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ:«ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ QR ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ»

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Μητροπολίτης Ευγένιος του Αικατερινέμπουργκ και Βερχοτούρσκι: με τον κωδικό QR κάνουν μια άλλη οιονεί θρησκεία. Το QR έγινε ανάλογο του

Σταυρού για έναν χριστιανό. Η χρήση του είναι εντελώς τελετουργική! Οι αρχές προέβαλαν όχι μια επιστήμη, αλλά μια αντίθετη θρησκεία. Ενδύουν με θρησκευτισμό QR και εμβόλια!

Ο Μητροπολίτης Ευγένιος του Αικατερινέμπουργκ και Βερχοτούρσκι του Πατριαρχείου Μόσχας στο telegram 27/12/21:

Παρατηρούμε πώς αυτό που πρέπει να παραμείνει στα όρια της ιατρικής, της επιστήμης και της διοίκησης, αρχίζει να μετατρέπεται σε οιονεί θρησκεία. Δεν είμαι επιστήμονας. Είμαι μοναχός και επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού. Aλλά και ο ποιμένας πρέπει να λέει τη γνώμη του.

Μας λένε ότι η αντίσταση στον εμβολιασμό έχει πάρει τον χαρακτήρα του αποκρυφισμού. Αλλά με τον ίδιο τρόπο, η χρήση των κωδικών QR βασίζεται σε εντελώς θρησκευτικά, και όχι επιστημονικά, αξιώματα. Μόνο οι αιώνιες αλήθειες της Θείας Αποκάλυψης διαθέτουν αναμφισβήτητο, απαραβίαστο και αμετάβλητο. 

Γίνονται αποδεκτές με πίστη, ανεξάρτητα από το αν μπορείτε πειραματικά να αποδείξετε ότι η αγάπη είναι καλύτερη από το μίσος, η πίστη είναι καλύτερη από την προδοσία και η συμπόνια είναι καλύτερη από την αδιαφορία. Η επιστήμη είναι πάντα σε αναζήτηση. Αναπτύσσεται με νέες θεωρίες. 

Όλα απαιτούν απόδειξη ή διάψευση -με εξαίρεση τα σπάνια αξιώματα, τα οποία, παρεμπιπτόντως, χρειάζονται και τεκμηρίωση και εφαρμόζονται αυστηρά επιστημονικά κριτήρια σε αυτά. Και οι νέες ανακαλύψεις μερικές φορές αλλάζουν ριζικά τις προηγούμενες έννοιες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...