P.McCullough: «Δίνουμε 2 εκατ. δολάρια σε όποιον πείσει για την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 – Δεν έχει έρθει κανείς» «Θα πάρουν τα χρήματα ακόμη και εάν δεν το καταφέρουν»

 Στην εκπομπή του Joe Rogan μίλησε πρόσφατα ο γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος, Peter Andrew McCullough, ο οποίος εκτός των άλλων αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Steven Todd Kirsch, προσφέρει 2 εκατομμύρια δολάρια σε επιστήμονες που θα προσπαθήσουν με επιχειρήματα να πείσουν ότι τα εμβόλια για τον Covid-19 είναι ασφαλή, παρόλα αυτά κανείς δεν έχει πάει μέχρι στιγμής. 

«Η προσφορά του είναι: -“Οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μεγάλο Ακαδημαϊκό Ιατρικό κέντρο ή, οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία, που θα έρθει στο τραπέζι και θα έχει μια δίκαιη συζήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, θα πληρωθεί με δύο εκατομμύρια δολάρια”.

Οποιοσδήποτε μπορεί να επιχειρηματολογήσει, ακόμη και να προσπαθήσει να υποστηρίξει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Θα πάρουν τα χρήματα ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν. Κανείς δεν πήγε», σημείωσε ο καρδιολόγος και υπογράμμισε:

«Οι άνθρωποι είναι σε υπνωτική καταληψία με αυτά τα εμβόλια. Στην πραγματικότητα ξέρουν ότι δεν είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Γνωρίζουν ότι, όταν έκαναν τα εμβόλια, πήραν ρίσκο»!

Ο καρδιολόγος εκτός των άλλων αναφέρθηκε και σε θεραπείες για τον Covid-19, ενώ μίλησε εκτενώς για τα εμβόλια και τις παρενέργειες. 

loading...