«ΤΑΜΠΛΑΣ» στους εμβολιασμένους με την OMICRON! Ούτε οι ίδιοι πιστεύουν τι ακούνε! Απόλυτο ΓΛΕΝΤΙ

Στον υπόλοιπο κόσμο βρίσκονται όλοι στα κάγκελα με όσα λέγονται! Στην Ελλάδα ηρεμία, τάξις και ασφάλεια…

Η παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron, που εντοπίστηκε αρχικά στην Νότια Αφρική και την Μποτσουάνα, αναφέρθηκε ότι είναι πιο μεταδοτική από άλλα στελέχη COVID, ωστόσο είναι ήπιας μορφής και δεν εμπνέει κινδύνους, όπως διαβεβαίωσε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Νοτίου Αφρικής.

Πάρα ταύτα, η νέα παραλλαγή έχει ήδη προκαλέσει πρόσθετους περιορισμούς πανδημίας σε πολλές χώρες.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ;;; Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι το στέλεχος Omicron COVID-19 εξαπλώνεται γρηγορότερα από άλλες παραλλαγές και επηρεάζει άτομα που είναι εμβολιασμένα, δήλωσε την Δευτέρα ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

«Υπάρχουν πλέον σταθερές ενδείξεις ότι η Omicron εξαπλώνεται σημαντικά πιο γρήγορα από την παραλλαγή Delta», είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ειδήσεων στην Γενεύη. «Και είναι πιο πιθανό τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή αναρρώσει από τον COVID-19 να μολυνθούν ή να μολυνθούν ξανά».

ΑΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ;;;

Ο Giorgio Palu, πρόεδρος του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων (AIFA), διατείνεται ότι μπορεί να απαιτηθούν έως και 40 φορές περισσότερα αντισώματα για τον κορωνοϊό για να εξουδετερωθεί η παραλλαγή Omicron σε σύγκριση με το αρχικό στέλεχος.

Πάντως μέχρι στιγμής, αυτό που φαίνεται είναι πως η ΟΜΙΚΡΟΝ κυκλοφορεί στους εμβολιασμένους και όχι στους ανεμβολίαστους!

Ίσως για αυτόν τον λόγο, χθες ο τηλέ-ειδικός κ. Σαρηγιάννης προετοίμασε την κοινή γνώμη για ερχομό ΟΛΙΚΟΥ LOCKDOWN, ενώ το μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Τάκης Παναγιωτόπουλος, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης πρότεινε την άμεση λήψη μέτρων σε εμβολιασμένους, προκειμένου να αναχαιτιστεί μια επερχόμενη εκθετική αύξηση κρουσμάτων λόγω της παραλλαγής Όμικρον.

«Δεν νοείται να υπάρχουν χώροι με 100% πληρότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής, εκφράζοντας την ανάγκη οι εσωτερικοί χώροι όπως τα θέατρα, τα σινεμά και τα κέντρα διασκέδασης να λειτουργούν με πληρότητα στο 60%.

loading...