O κ. Μόσιαλος ενήργησε με εντολή Μητσοτάκη και έβαλε τη γελοιογραφία, καθόλου αυθόρμητα.





Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of education Κλινική ψυχολόγος  *  

Γιατί τα λέμε αυτά;

Τα λέμε με την παραδοχή ότι ο Μητσοτάκης όπως και το σόι του, λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν πολύ καλά, οικογενειακώς , ότι είναι άθεοι, αλλά πουλάνε θρησκεία για να παίρνουν ψήφους, όπως έκανε και ο Τσιπρας που άφηνε περιστέρια των Φώτων, ενώ είχε πει ότι είναι άθεος.

Το κάνουν πολλοί, κυρίως ένας νυν βουλευτής της ΝΔ ,πρώην παχύσαρκος. Βλέπει ότι παίρνει ψήφους, ενώ έλεγε ότι δεν πιστεύει.

Αυτή η γελοιογραφία που χλευάζει την Παναγία, μπήκε σε συνεννόηση με το αφεντικό του για να πάρουν ψήφους από τους μη Χριστιανούς, αυτούς που μισούν τους Χριστιανούς και επί πλέον μήπως κάνει κάποια πλύση εγκεφάλου στους Χριστιανούς, ώστε να δεχτούν χωρίς αντιδράσεις τους Ισλαμιστές. Να τους σπείρει κατωτερότητα. Ήταν μελετημένο.

Παράλληλα άφησαν τον Αδωνι, ν αντιδράσει, για να μη χάσουν πολλές ψήφους από τους Χριστιανούς. (αν δεν τον άφηνε ο Μητσοτάκης δεν θα αντιδρούσε, για να αναδειχθεί υπακούει τυφλά)

Αν θέλει να είναι δημοκρατικός όπως είπε ο κ. Μοσιαλος, γιατί δεν βγάζει κάποια γελοιογραφία και για τις άλλες θρησκείες;

Για όλες κάτι λένε.

Γιατί φοβάται τόσο πολύ τους Χριστιανούς και τα βάζει με την Παναγιά τη Μητέρα όλων μας;

Όλες οι θρησκείες έχουν κάτι το υπέρλογο, κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε με τη φτωχή μας μικρή μας λογική. Εκμεταλλευόμαστε πολύ μικρο μέρος του εγκεφάλου μας και το άλλο μένει ανεξερεύνητο. Το έχει διανοηθεί ο παντογνώστης Μητσοτάκης αυτό;

Δεν τον είδαμε να πει για τον έμπορο διαμαντιών και για τις πολλές γυναίκες που λέει ότι θα συναντήσουν στον παράδεισο, που τα συζητούν όλοι αυτά.

Δεν τον είδαμε να πει για τους δωδεκαθεϊστες που λένε ότι είναι διαταραγμένοι, επειδή πιστεύουν σε πνεύματα που δεν υπήρξαν ποτέ με σάρκα και οστά , στην Αθηνά που βγήκε από το κεφάλι του Δια, αλλά υπήρξαν μόνο στο μυαλό των Αρχαίων Ελλήνων, δικαίως, για να φοβάται ο κόσμος και να μη κάνει ατιμίες.

Δεν το είδαμε τον δημοκρατικό να πει για τους Βουδιστές που μιλάνε για αφύπνιση και δεν λέει τι ακριβώς εννοεί, για να το εκλαμβάνει ο καθένας όπως θέλει.

Δεν τον είδαμε να πει κάτι για τους χιλιαστές που λένε σε 1000 χρόνια θα γίνουν διάφορα και δεν λένε από πότε μετράνε τα 1000…

Λοιπόν κ. Μόσιαλε καταλάβαμε ότι φοβάσαι και εσύ και το αφεντικό σου, τους Χριστιανούς μόνο. Καλό είναι αυτό. Για τη Μητέρα του Χριστού που είδε το Παιδί της να Σταυρώνεται είσαι ελάχιστος και ανύπαρκτος να μιλήσεις.

Λένε πολλά οι μη ενορατικοί και απνευμάτιστοι άνθρωποι, που δεν έχουν βιωματικές έμπειρες.

Ότι έμεινε έγκυος στα 15 της από τον Ζαχαρία χωρίς να το ξέρει, γιατί από τα 3 της ήταν μέσα στον ναό. Λένε ότι ο Χριστός είναι αδελφός του Ιωάννη του Προδρόμου ( γιος του Ζαχαρία)

Εμείς πιστεύουμε με το μικρο μας μυαλουδάκι, οτι η Παναγιά μας είναι η Μεγάλη θηλυκή Ενάργεια που έμεινε έγκυος με το Θείο Πνεύμα, που έφερε στο κόσμο τον Χριστό,με σάρκα και οστά, και μας δίδαξε με πράξεις, Αγάπη και Συγχώρεση όπως κανένας άλλος , από άλλα θρησκεύματα. Μετά έχουμε τους Αγίους με σάρκα και οστά, που διδάξαν με τις ζωές τους τη Χριστιανική Διδασκαλία, αφού έδωσαν τη ζωή τους για την πίστη τους καθώς και όλες τους τις περιουσίες.

Λυπούμαστε που υποστηρίξαμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, (όχι γιατί τον εκτιμούσαμε, αλλά για να φύγει ο Τσιπρας), για να έρθει, και να μας λέει χειρότερα από τον Τσιπρα που κατηγορήσαμε.

Φυσικά λέγαμε ότι ο σπόρος που έριξε ο Τσιπρας της μη πνευματικότητας, της ψευτιάς και της διπροσωπίας θα συνεχιστεί, γιατί έχουν τα ίδια αφεντικά.

Δυστυχώς δεν πέσαμε έξω

Επειδή είμαστε ανιδιοτελείς και δεν αποβλέπουμε σε προσωπικά οφέλη, οφείλουμε να αγωνιζόμαστε, όπως μπορούμε, για την πατρίδα μας .

Ήταν ψυχικός Πολιτισμός που φίλοι μας Βουδιστές, και από άλλα θρησκεύματα, μας ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα, και ο Μοσιαλος έβαλε μέσα στις γιορτές αυτό, για να δει αντιδράσεις και να δουν τι θα κάνουν με τις δημοσκοπήσεις.

Πολιτικό μάρκετινγκ ήταν και αυτό, να δουν μήπως ανεβούν, μέσα στη συγκυβέρνηση που θα κάνουν για να παραδώσουν μέρος χώρας. Ήδη ο Δήμαρχος υποβάλλει κόσμο, με το να δώσει χώρο λέει. Που τον βρήκε άρα;

Οι αντιδράσεις θα συνεχιστούν . Τέτοια υποβολιμαία συνθηματάκια μόνο στα παιδιά σας κ. Μόσιαλε, πνευματικά υποδεείς που λειτουργείτε μόνο με το αριστερό σας ημισφαίριο του εγκεφάλου και θέλετε να υποβάλλετε επί πλέον.

Είστε ασήμαντοι δε σας υπολογίζουμε . Μόνο αυτοί που έχουν συμφέροντα δεν αντιδρούν.

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of education Κλινική ψυχολόγος

loading...