«ΡΟΥΚΕΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» για την Παναγία των Παρισίων – ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ OΛΑ, vid


 Θυμάστε την επίθεση;;; Διαβάστε τι φέρεται να σχεδιάζεται!!!

Στις 15 Απριλίου του 2019, λίγο πριν τις 18:18 τοπική ώρα Γαλλίας, ξέσπασε πυρκαγιά στη Παναγία των Παρισίων εξαιτίας της οποίας κατέρρευσε σημαντικό μέρος της στέγης του ναού και το γοτθικό βέλος, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και στο εσωτερικό του ναού με αποτέλεσμα αρκετά κειμήλια να καταστραφούν.


Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ωστόσο το παρακάτω ρεπορτάζ ρίχνει ενδεχομένως λίγο φως!


Όπως αναφέρει:


«Ο καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων πρόκειται να βεβηλωθεί. Τα σχέδια για την ανακαίνισή της μοιάζουν με μια πολιτικά ορθή Ντίσνεϋλαντ, σύμφωνα με την Τelegraph.


Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ, κάτω από τις προτεινόμενες αλλαγές, τα κουτιά εξομολόγησης, οι βωμοί και τα κλασικά γλυπτά θα αντικατασταθούν με μοντέρνες τοιχογραφίες και νέα ηχητικά και φωτεινά εφέ, για να δημιουργήσουν “συναισθηματικές καταστάσεις”.


Θα υπάρχουν θεματικά παρεκκλήσια, με έμφαση στην Αφρική και την Ασία ενώ αποσπάσματα από την Βίβλο  θα προβάλλονται σε τοίχους του παρεκκλησίου σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου των Μανταρίνων.


Στο τελευταίο παρεκκλήσι θα υπάρχει μια έντονη περιβαλλοντική έμφαση (Ατζέντα 2030 – Μεγάλη Επανεκκίνηση). Ενώ η Αφρική και η Ασία θα έχουν περήφανα το μέρος τους, η Ευρώπη, η Αμερική και η Ωκεανία, είτε θα είναι λιγότερο εμφανείς πίσω από τις εφαρμογές, είτε θα απουσιάζουν  εντελώς».


Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Βρετανού δημοσιογράφου, Paul Watson:


Δεν υπάρχουν σχόλια :