Γ. Τράγκας: O κύριος Καμπουράκης, το “THE TOC”, η χειραγώγηση του Τύπου και ένα σίγουρο ραντεβού στις αίθουσες των δικαστηρίωνΑπολαμβάνω, λόγω πολύχρονης εμπειρίας και παλαιών αντισωμάτων, τη μοχθηρία, την τοξικότητα και τη χυδαία προπαγάνδα των ημερών μας. Κάπου διάβασα, ότι ο κ. Καμπουράκης είπε στο ραδιόφωνο, ότι αρρώστησε από τον COVID-19 «ο αρχηγός των αντιεμβολιαστών, πρώην δημοσιογράφος, που έχει κάνει κόμμα και έχει πάρει πολλούς στο λαιμό του».


Ο κ. Καμπουράκης, εξ’ όσων θυμάμαι, ήταν πάντα φανατικός υπέρμαχος των πολιτικών θέσεων των ΜΜΕ που εργαζόταν: Παλιά στο MEGA, τώρα στον ΣΚΑΪ. Παρά το γεγονός ότι δεν ετόλμησε να ψελλίσει το όνομά μου, παρά αρκέστηκε να με φωτογραφίσει (πρώην δημοσιογράφος, ιδρυτής κόμματος), προέβη σε συκοφαντικούς και αναληθείς ισχυρισμούς.


Είναι γνωστό ότι σε εκατοντάδες εκπομπές μου έχω ταχθεί υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού και ουδέποτε έχω παροτρύνει ή έχω ενισχύσει την άποψη να μην πηγαίνουν οι συμπολίτες μου για εμβολιασμό. Υπάρχουν οι εκατοντάδες εκπομπές μου που θα συνοδεύσουν την αγωγή εναντίον του κ. Καμπουράκη και του “THE TOC”, που συστηματικά συκοφαντεί εμένα, ή το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Το γεγονός ότι δεν ανέφερε το όνομά μου, δεν πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο στη βαρύτητα του αδικήματος.


Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας είναι στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου. Δεν είναι συμπτωματικό ότι έρχονται αποστολές διεθνών ενώσεων, για να ερευνήσουν πως συμπεριφέρεται το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη, πως χειραγωγεί τα Μέσα Ενημέρωσης, πως λειτούργησε η «λίστα Πέτσα» και πως ελέγχει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ως μαινόμενοι οπαδοί της Κου-Κλουξ-Κλαν, ζητωκραυγάζουν υπέρ όλων των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.


Επίσης, ο κ. Καμπουράκης, προφανώς εξυπηρετώντας το Μαξίμου, ανέφερε ότι είμαι αρχηγός ενός Κινήματος με ακροδεξιές τάσεις. Προφανώς δεν γνωρίζει ούτε την καριέρα μου, ούτε το ρόλο μου στην αντιστασιακή «Βραδυνή» επί 21ης Απριλίου, ούτε ποιος έφτιαξε το ραδιόφωνο στο οποίο εργάζεται σήμερα.


Ο «καλός δημοσιογράφος» δεν έχει διαβάσει ούτε τις θέσεις του Κινήματος, ούτε έχει ασχοληθεί με το πρόγραμμά του, ούτε με τις απόψεις του, όπως θα είχε κάνει ένας σοβαρός Ευρωπαίος ή Αμερικανός συνάδελφος. Απλά και συστηματικά, εκτελώντας εντολές, απέκρυψε τη γένεσή του και απέφυγε να αναπτύξει τις θέσεις του, ή την αντιπολιτευτική κριτική του.


Όσον αφορά το “THE TOC” και την ιδιοκτησία του, θα ξεκαθαρίσουμε αν είναι συκοφαντικά όσα γράφει ή όχι, ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Όπως λέγαμε παλαιότερα… ραντεβού στην Ευελπίδων. Εκεί θα πρέπει να αποδείξει ποιοι είναι οι «αρνητές του ιού», προσκομίζοντας τις εκπομπές μου ή τα κείμενά μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια :