Η NOVAVAX ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΝΕΟ “ΕΜΒΟΛΙΟ” ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ “OMICRON”, Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!

Γράφει ο  Ethan Huff
Μετάφραση: Απολλόδωρος

(Natural News) Αν νομίζατε ότι ο Donald “πατέρας του εμβολίου” Trump ήταν γρήγορος στο να φέρει τον πρώτο γύρο των “εμβολίων” της Επιχείρησης

Warp Speed στον κόσμο, δείτε αυτό: Η Novavax λέει ότι θα έχει έτοιμη μια νέα ένεση για την παραλλαγή “Omicron” σε μόλις δύο εβδομάδες.

Ο Trump, παρεμπιπτόντως, έδωσε στη Novavax 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στις αρχές του 2020 για την ανάπτυξη ενέσεων που θα βγουν εσπευσμένα στην αγορά για τα κινέζικα μικρόβια. Η εταιρεία δεν έδωσε ποτέ τίποτα στη δημοσιότητα, όμως, μέχρι τώρα.

“Ουάου, πριν από 72 ώρες κανείς δεν άκουγε καν το όνομα παραλλαγή Omicron”, ανέφερε το The Conservative Treehouse.

Αυτή η κυβερνητική σχέση με τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία δημιουργεί σίγουρα κάποια γρήγορη δράση, ε;”.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Omicron ανακοινώθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα που οι αγορές άρχισαν πραγματικά να καταρρέουν. Αυτό το μεγαθήριο που είναι γνωστό ως παγκόσμια οικονομία παραπαίει εδώ και χρόνια, και η πρώτη ανακοίνωση μιας παγκόσμιας “πανδημίας” ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα μιας σχετικά μικρής αλλά σημαντικής κατάρρευσης της αγοράς στις αρχές του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...