Η Moderna άρχισε να αναπτύσσει το εμβόλιο κατά του Covid-19, εβδομάδες ΠΡΙΝ από την καταγραφή της επίσημης έναρξης της πρώτης έξαρσης κρουσμάτων της Επιδημίας…

«Το 2015, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Fauci ξεκίνησε συνεργασία με τη Moderna για τη δημιουργία εμβολίου mRNA κατά των κορονοϊών που μελετώνταν στο εργαστήριο Wuhan.»

«Το 2018, η Baric και η Shi υπέβαλαν πρόταση στην Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA), για τη διεξαγωγή έρευνας για κορωνοϊούς υψηλού κινδύνου. Μεταξύ των εργασιών, που ήθελαν να κάνουν οι Baric, Shi και οι συνάδελφοί τους είναι να δημιουργήσουν περισσότερους μολυσματικούς κλώνους των κορωνοϊών, η DARPA απέρριψε αυτή την πρόταση.»


Πηγή: Daily Expose

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του captaindaretofly

Ο συντηρητικός πολιτικός σχολιαστής Glenn Beck αποκάλυψε πρόσφατα στον παρουσιαστή του Fox News, Tucker Carlson, ότι το εμβόλιο Covid-19 βρισκόταν ήδη υπό ανάπτυξη από τον Δεκέμβριο του 2019, μήνες πριν οι Ηνωμένες Πολιτείες αισθανθούν τις πλήρεις επιπτώσεις της πανδημίας και τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν η Κίνα επιβεβαιώσει το πρώτο επίσημο κρούσμα του κορωνοϊού.


Ο Beck επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η έρευνα κερδοσκοπικού χαρακτήρα (gain-of-function) με δείγματα του κορωνοϊού της νυχτερίδας ξεκίνησε στο Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan στην Κίνα ήδη από το 2015. Είναι γνωστό ότι τα πειράματα αυτά χρηματοδοτούνταν εν μέρει από τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Dr Anthony Fauci και άλλους οργανισμούς που έχουν δεσμούς με το εργαστήριο.

Ο Beck πρόσθεσε ότι η έρευνά του αποκάλυψε ότι περίπου την εποχή που άρχισαν οι έρευνες το 2015, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Fauci ξεκίνησε συνεργασία με τη Moderna για τη δημιουργία εμβολίου mRNA κατά των κορονοϊών που μελετώνταν στο εργαστήριο Wuhan.

Επικεφαλής της έρευνας είναι ο Dr Ralph Baric, καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Gillings της Παγκόσμιας Δημόσιας Υγείας στη Βόρεια Καρολίνα. Τα αρχεία δείχνουν ότι ο Baric συνεργάστηκε με τη Dr. Shi Zhengli, γνωστή ως “γιατρός των νυχτερίδων”, για την εκτεταμένη έρευνά της στις νυχτερίδες και τους κορωνοϊούς που μεταδίδονται από τις νυχτερίδες.

Το 2018, η Baric και η Shi υπέβαλαν πρόταση στην Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA), για τη διεξαγωγή έρευνας για κορονοϊούς υψηλού κινδύνου. Μεταξύ των εργασιών, που ήθελαν να κάνουν οι Baric, Shi και οι συνάδελφοί τους είναι να δημιουργήσουν περισσότερους μολυσματικούς κλώνους των κορωνοϊών, η DARPA απέρριψε αυτή την πρόταση.

Μετά την απόρριψη, ένα χρόνο μετά την καταγραφή του πρώτου κρούσματος του κορωνοϊού. Σύμφωνα με έγγραφα που βγήκαν λαθραία από την Κίνα και αποκτήθηκαν από τον Beck, το πρώτο ξέσπασμα εκδηλώθηκε τον Οκτώβριο του 2019, δύο μήνες νωρίτερα από ό,τι υποστήριζαν οι επίσημες αναφορές.

Οι πληροφοριοδότες του Beck δηλώνουν ότι μέχρι τότε, σε τουλάχιστον 10 νοσοκομεία στην περιοχή γύρω από το εργαστήριο της Wuhan υπήρχαν ασθενείς με συμπτώματα του Covid-19.

Μετά από αυτό, ο Baric υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνηση για να τη βοηθήσει να επανεξετάσει το εμβόλιο Covid-19 της Moderna. Το εμβόλιο αυτό παρασκευάστηκε με τεχνολογία που μεταβιβάστηκε στην εταιρεία από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH).

Βάσει της συμφωνίας, όποιο εμβόλιο mRNA αναπτύξει η Moderna θα ανήκει από κοινού στη μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία και στο NIAID του Fauci.

“Πρόκειται για την ίδια ομάδα ανθρώπων που, στα τέλη Ιανουαρίου [2020], αρχίζουν να έχουν συναντήσεις και κλείνουν και αρχίζουν να σπιλώνουν οποιονδήποτε εξετάζει τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο”, δήλωσε ο Beck. “Φαίνεται ότι πρόκειται για συνωμοσία. Ο Dr. Fauci έχει να δώσει κάποιες απαντήσεις”, δήλωσε ο Beck.

“Κάτι πολύ λάθος συμβαίνει εδώ. Η Moderna είχε απορριφθεί για κάθε είδους έρευνα εμβολίων από όλους δημόσια ξανά και ξανά. Και τώρα, αυτή η δοκιμή γίνεται στα παιδιά μας. Αυτή είναι η μόνη φορά που κάποιος θα παραδεχτεί ότι έκαναν οποιουδήποτε είδους δοκιμές για την έρευνα σχετικά με τον κορωνοϊό για ένα εμβόλιο με τη Moderna”.

loading...