ΤΟ (ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ) ΚΟΡΥΦΑΙΟ LANCET «ΡΑΠΙΖΕΙ» ΟΣΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ»

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…


Γράφει ο Tyler Durden

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Πολύ πριν η συντριπτική πλειονότητα των “κρουσμάτων” της Όμικρον εμφανιστεί μεταξύ των εμβολιασμένων και πριν η διευθύντρια του CDC,

Rochelle Walensky, παραδεχτεί στις αρχές Οκτωβρίου ότι το εμβόλιο Covid-19 δεν αποτρέπει τη μετάδοση, δημόσιοι αξιωματούχοι, ειδήμονες των συστημικών μέσων “ενημέρωσης” και γιατροί καφενείων σε όλη τη χώρα εξέπεμπαν ύπουλη προπαγάνδα με σκοπό να ντροπιάσουν τους ανθρώπους ώστε να κάνουν το εμβόλιο.

Ότι πρόκειται για μια “πανδημία των ανεμβολίαστων”.

Η φράση υπονοεί ότι το εμβόλιο ήταν πανάκεια κατά του Covid-19 και ότι όποιος αρνιόταν να το κάνει δεν ήταν απλώς μέρος του προβλήματος…αλλά ένας ανεύθυνος ηλίθιος που δεν ακολουθεί την επιστήμη.

Σε ένα σημείωμα στα τέλη Νοεμβρίου, το The Lancet δημοσίευσε μια επιστολή του Günter Kampf, ενός πολυγραφότατου ερευνητή στο Πανεπιστήμιο του Griefswald στη Γερμανία.

Σε αυτήν, ο Kampf αφορίζει απόλυτα όσους αποκαλούν αυτή την κατάσταση ως “πανδημία των ανεμβολίαστων”, εν μέσω “αυξανόμενων στοιχείων ότι τα εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να έχουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση”.

“Στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν τον όρο πανδημία των ανεμβολίαστων, υπονοώντας ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δεν έχουν σημασία στην επιδημιολογία του COVID-19. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...