KΑΘΩΣ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ … Ποτέ δεν υποστήριξα τις εντολές εμβολιασμού, λέει τώρα ο Fauci

 Ο ίδιος μιλώντας στο FOXBusiness προειδοποιεί ότι ο COVID δεν μπορεί να «εξαλειφθεί»

Kαθώς σφίγγει ο κλοιός και καθημερινά σχεδόν έρχονται στην επιφάνεια δεδομένα που προβληματίζουν τόσο για την προέλευση του ιού και των μεταλλάξεών του όσο και για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τις παρενέργειές τους ο  διευθυντής του NIAID και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου,  Δρ Fauci επιχειρεί να αναδιπλωθεί υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν υποστήριξε την υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τις εντολές εμβολιασμού.

Ο ίδιος μιλώντας στο FOXBusiness προειδοποιεί ότι ο COVID δεν μπορεί να «εξαλειφθεί»

Από την Kristen Altus/ FOXBusiness

«Μπορείτε να έχουμε την εξάλειψη ή να μην έχουμε την εξάλειψη», είπε ο Fauci στον Neil Cavuto του FOX Business, «και όπως έχω πει τόσο συχνά, δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να το εξαλείψετε».

«Έτσι αυτό που σκέφτομαι είναι ο έλεγχος, δηλαδή ένα επίπεδο ελέγχου που είναι καλύτερο από αυτό που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Ο Fauci είπε ότι η παραλλαγή Omicron έχει μια εξάπλωση της κοινότητας “κάτω από το ραντάρ”.

«Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο το εξαιρετικό όφελος των εμβολίων για την προστασία σας από λοιμώξεις, για την προστασία σας από σοβαρές ασθένειες, νοσηλεία και θάνατο», είπε ο Fauci. «Θα ήλπιζα ότι ακόμη και τώρα, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα εποχή του Omicron, οι άνθρωποι θα εκτιμούσαν γιατί είναι τόσο σημαντικό».

Σύμφωνα με τον Fauci, η μεταδοτικότητα του στελέχους Omicron, η σοβαρότητα των συμπτωμάτων και η προστασία από τον εμβολιασμό «εξετάζονται» και οι επιστήμονες και οι ερευνητές θα μαθαίνουν πληροφορίες σε «πραγματικό χρόνο» καθώς αναπτύσσονται τα κρούσματα και συλλέγονται δεδομένα.

Ο Fauci ώθησε την προτεραιότητα του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού, αλλά είπε ότι ποτέ δεν υποστήριξε τις εντολές εμβολίων.

«Ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα της επιβολής του θέματος, αλλά το μόνο που είναι σημαντικό είναι ότι γνωρίζουμε τη σημασία του εμβολιασμού», είπε ο Fauci.

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Biden έθιξε επίσης τη συνοριακή κρίση και τον έλεγχο των μεταναστών για COVID-19, παραδεχόμενος ότι δεν έχει «μια εύκολη απάντηση» για το τι να κάνει για το θέμα.

«Υπάρχουν δοκιμές που γίνονται», είπε ο Fauci. “Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο εκτενείς όσο θα θέλαμε να δούμε, αλλά πρέπει να ομολογήσω, δεν έχω μια εύκολη απάντηση. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα.”
Απαντώντας στην κριτική των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τα σχόλιά του ότι «εκπροσωπεί την επιστήμη», ο Fauci έμεινε σταθερός ότι μπορεί να αντέξει και ότι «απολύτως δεν» σχεδιάζει να παραιτηθεί.

“Δεν διοργανώνω διαγωνισμό δημοτικότητας για τον εαυτό μου. Είμαι γιατρός, είμαι επιστήμονας και είμαι άνθρωπος της δημόσιας υγείας”, είπε.

«Το μόνο πράγμα που με νοιάζει, Neil, είναι να βοηθήσω στη διατήρηση και προστασία της υγείας του αμερικανικού κοινού», πρόσθεσε.

Ο Fauci είπε ότι εστιάζει αποκλειστικά στον τερματισμό της πανδημίας, η οποία ξεκινά με την προστασία των ανθρώπων. Θέλει να δει τον κορονοϊό σε αρκετά χαμηλό επίπεδο όπου «δεν παρεμβαίνει στη ζωή μας, στον τρόπο ζωής, στην οικονομία μας, σε αυτό που κάνουμε με τον εαυτό μας, ότι είναι εκεί στο παρασκήνιο».

kourdistoportocali.com

loading...