ΣΟΚ! Ο Βiden εμφανίζεται να τα βροντάει από την διαχείριση της πανδημίας. Γιατί λούζει κρύος ιδρώτας τους ηγέτες της Ε.Ε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;

“Δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση. Αυτό επιλύεται σε επίπεδο πολιτειών” ισχυρίζεται τώρα ο Biden σκορπώντας πανικό στους Ευρωπαίους ηγέτες

ΣΟΚ στους ηγέτες του δυτικού κόσμου καθώς ο Βiden εμφανίζεται να τα βροντάει και να εγκαταλείπει το ρόλο που του είχαν αναθέσει οι εμπνευστές του πανδημικού project. Σωστά ο Έλληνας πρωθυπουργός βγάζει ξανά στη σέντρα της διαχείρισης της πανδημίας τον πραγματικό υπεύθυνο που δεν είναι άλλος από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Τον τσάρο της διαχείρισης του πανδημικού project στην Ελλάδα, ο οποίος μόλις τον Ιανουάριο του 2020 με μελέτη του φρόντιζε να υποστηρίξει την φυσική προέλευση ενός ιού που αποπειράται να αλλάξει βίαια τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε έως σήμερα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει (για την ώρα) τον λόγο…

By Βlade Runner

Aίφνης ο Biden, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, δηλώνει ότι η ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας ανήκει στους κυβερνήτες των πολιτειών και όχι στη κεντρική κυβέρνηση, δηλαδή στον ίδιο.

Ο Biden προφανώς διαπιστώνει το αδιέξοδο των εντολών εμβολιασμού για μία εργαστηριακή πανδημία.

Δηλαδή για έναν κατασκευασμένο ιό που είτε από ατύχημα είτε συνειδητά εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας και επενδύθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσής του.

Εάν ο Biden εγκαταλείπει το ρόλο σημαίνει ότι οι εμπνευστές του πανδημικού project δεν ξέρουν πως να συνεχίσουν το project τους κι αυτό ενώ υπάρχουν πάνω χιλιάδες (εμπλεκόμενοι επιστήμονες, κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας, μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, και μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών που γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη, τη στιγμή που στο Βρετανικό Κοινοβούλιο μια ειδικά συσταθείσα Επιτροπή διερευνά τη προέλευση του ιού Covid-19.

Aυτή η εξέλιξη θα είναι σχεδόν “θανάσιμη” εξέλιξη για την ίδια την συνοχή της Ευρωπαικής Ένωσης αλλά και τους ηγέτες της είτε βρίσκονται στη κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ronn Blitzer στο FOXnews oι επικριτές του «υποκριτή» Biden τον κατηγορούν γιατί μετά από δύο χρόνια που υπόσχονταν μέσα από τις εμμονικές εντολές εμβολιασμού ομοσπονδιακή λύση για το πρόβλημα της πανδημίας τώρα ισχυρίζεται ότι αυτό είναι θέμα του κυβερνήτη κάθε πολιτείας. ισχυρίστηκε «καμία ομοσπονδιακή λύση» για την πανδημία μετά την υπόσχεση να «κλείσει» τον COVID

Ο Biden αντιμετώπισε αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές αφού φαινόταν να παίρνει μια δραστικά διαφορετική θέση από όσα επέβαλλε σχεδόν δια της βίας και της κατάλυσης του αμερικανικού συντάγματος δύο χρόνια τώρα, όπως τον κατηγορούσαν οι Ρεπουμπλικάνοι.

Ο Βiden παραδέχεται πλέον ότι δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση για τον COVID.

Οι επικριτές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος εξέφρασαν έκρηξη στον ισχυρισμό του Προέδρου Biden τη Δευτέρα ότι oι Πολιτείες των ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την επίλυση της κρίσης του κορωνοϊού, επισημαίνοντας τη μακρά ιστορία του Biden να ισχυρίζεται ότι θα έβγαζε τη χώρα από την πανδημία.

Σημείωσαν επίσης ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Βiden έχει κινηθεί για να επιβάλει εντολές εμβολίων και απαιτήσεις για χρήση μάσκας σε αεροπλάνα και τρένα – προς μεγάλη απογοήτευση πολλών Ρεπουμπλικανών κυβερνητών.

Η Christina Pushaw, εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis, δημοσίευσε ένα μοντάζ των δηλώσεων του Βiden που χτυπιόταν ότι θα νικήσει τον ιό», ολοκληρώνοντας με τη δήλωσή του τη Δευτέρα.

«Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος», σχολίασε η Pushaw.

Το GOP εγκάλεσε επίσης τον Biden για την αλλαγή του στα μηνύματα, δηλαδή για τη κωλοτούμπα του.

“Ο Joe Biden ισχυρίστηκε ότι θα νικούσε τον ιό. Τώρα ένα χρόνο αργότερα, όταν δεν το έκανε, λέει ότι δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση για τον COVID. Ο Joe Biden είναι υποκριτής”, ανέφερε το κόμμα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο γερουσιαστής Tom Cotton, R-Ark., κατηγόρησε τον Βiden ότι προσπαθεί να αποφύγει την ευθύνη για τις αποτυχίες της κυβέρνησής του.

«Όταν ο Joe Biden λέει «δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση», προσπαθεί να αποφύγει την ευθύνη για την ανικανότητά του», έγραψε ο Cotton στο Twitter. «Εάν το πιστεύει πραγματικά αυτό, θα πρέπει να ακυρώσει τις αντισυνταγματικές ομοσπονδιακές εντολές του».

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας Τrump, Tim Murtaugh, είπε ότι ο ισχυρισμός του Βiden ότι δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση “δεν είναι αυτό για το οποίο έκανε εκστρατεία ως τώρα. Καθόλου”.
Η αντίδραση δεν ήταν μόνο από τα δεξιά, καθώς ο πρώην σύμβουλος της Hillary Clinton και αυτοαποκαλούμενος «αριστερός ακτιβιστής» Peter Daou επέκρινε τον πρόεδρο για την αλλαγή στάσης του.

-Ο Biden τα παρατάει», είπε.

“Δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση. Αυτό επιλύεται σε επίπεδο πολιτειών” ισχυρίζεται τώρα ο Biden σκορπώντας πανικό στους ηγέτες της Ευρωπαικής Ένωσης αλλά και στα συστημικά ΜΜΕ των χωρών καθώς αμφότεροι έσπευσαν να υπηρετήσουν ένα εφιαλτικό πανδημικό project που έχει σκοπό να αλλάξει βίαια τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε….

Η αλλαγή στάσης του Biden προκαλεί ήδη τρόμο στους Ευρωπαίους ηγέτες…

kourdistoportocali.com

loading...