GEWKWN: ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΩ ΤΗΝ ΓΗ ….ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ με αυτά που θα διαβάσετε, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε, φοβερά γεγονότα  που από κτίσεως κόσμου δεν είχαν ξαναγίνει, ο Γέροντας μου, μας είπε ότι θα δούμε……. ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ,

Σήμερα έχω απομονώσει κάποια σημαντικά κομμάτια από τα κείμενα του ΟΙΜΟΣ,  ‘’ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ   ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ’’ μέσα από τα οποία θα καταλάβετε ότι αυτά που θα συμβούν, πραγματικά θα αλλάξουν την μορφή όλης της Γη, οι περισσότεροι ασχολούμαστε με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και με τα αποτελέσματα του, τα μηνύματα όμως της Αγίας Τριάδος λένε και για μια παγκόσμια καταστροφή ανεπανάληπτη, από τα στοιχεία της φύσεως, απότομες καταβυθίσεις (συχνά συν-σεισμικές)   νησιών, αλλά και τεκτονικές ανυψώσεις, πάνω από τη σημερινή θαλάσσια στάθμη, ( π.χ  ΙΣΩΣ μεταξύ Κύπρου με Ισραήλ Λίβανο η και Συρία )!!!   τρομακτικοί Σεισμοί, πλημμύρες, τσουναμια τα πιο καταστροφικά που κατέγραψαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, θα χαθούν τεράστιες περιοχές από χώρες, θα βρεθούν κάτω από την θάλασσα !!!

Πολλοί πιστεύουν ότι εμείς οι έλληνες θα δεν θα πάθουμε τίποτα, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, η Ελλάδα δεν θα περάσει τις φοβερές καταστροφές των άλλων χωρών, αλλά πρέπει να καθαριστεί και η Ελλάδα και να μείνουν μόνο αυτοί που θα είναι άξιοι για το έργο του ΧΡΙΣΤΟΥ: «Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη»      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…

Αυτά που θα διαβάσετε έχουν δημοσιευτεί από το ΟΙΜΟΣ και την triklopodia.. ‘’ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ   ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ’’

– Σας είχα πει λοιπόν πως θα γίνει της γης ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Πως θα γίνει η ΔΙΑΛΟΓΗ, πως θα φύγουν από την ζωή πολλοί.

– Σας είχα πει πως θα φεύγουν από την ζωή πολλοί γνωστοί σας, φίλοι σας ή συγγενείς , πως θα χάνονται άτομα από την οικογένειά σας………

– Έφθασε λοιπόν η ώρα της διαλογής, και αλλοίμονο σου άνθρωπε, εάν αρνητικά κριθείς, γιατί επανειλημμένως είχες από Εμέ τον Θεό ειδοποιηθεί

– Σας το έχω πολλάκις ειπεί, πως το πάνω – κάτω θα ρθεί, σε κάθε τόπο και διαφορετική καταστροφή, όσο οι άνθρωποι πιο αμαρτωλοί, τόσο και φριχτότερη η καταστροφή.

– Εντελώς θ’ αλλάξει η γη μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει εις τους εναπομείναντες την παλιά της μορφή.

– ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ, μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν στον δικό σας καιρό.

 

ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΚΛΗΡΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ:- Από τον ΚΛΗΡΟ θα ξεκινήσω και πολύ αυστηρά για την αποστασία τους θα τους τιμωρήσω. Καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί, γιατί η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική.  Θα ακολουθήσουν της ΓΗΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ, που και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθούν από την μεγάλη Μου ΘΕΙΑ ΟΡΓΗ, δεν θα σωθούν

– Στους προδότες θα αποστρέψω το πρόσωπό Μου και θα τους παραδώσω στον εχθρό Μου. Το αίμα τους ο ίδιος θα χύσει, επάνω τους όλη την κακία του θα δείξει. Θα δείτε τέρατα και σημεία, θα καθαρίσω πια αυτήν την κοινωνία, θα ξεχωρίσω τα κατσίκια από τα αρνία. Η Βουλή θα ισοπεδωθεί, έτσι κι αλλιώς επρόδωσε την υψηλή της αποστολή.

ΑΜΕΡΙΚΗ:- Αρχή απ’ την ΑΜΕΡΙΚΗ, καθαρισμός για να γενεί, θα αλλάξει ο τόπος την μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει αυτήν, την κοσμοκρατορία την κοσμική και την σατανική…… Έρανο θα κάνουν οι λαοί, για να βοηθήσουνε αυτήν, όση απομείνει μετά την Θεϊκή Οργή.

ΑΓΓΛΙΑ:- Η ΑΓΓΛΙΑ έπεται μετά, ]μα και οι ΓΑΛΛΟΙ ακολουθούν κοντά. Εκεί που είναι το ΠΑΡΙΣΙ, πένθιμο θα φυτρώσει κυπαρίσσι.

ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΙ:- Οι ΟΛΛΑΝΔΟΙ και οι ΙΣΠΑΝΟΙ καταχρεωμένοι είναι κι αυτοί και η ώρα έφθασε της πληρωμής.

BATIKANO:- ΟΥΕ!!!  Εις το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, στο δικέρατο, στο αντίχριστο, το σατανικό, από τον κόσμο θα σβηστή αυτό, γιατί λύκος είναι φοβερός και ας ένδυμα αμνού φορεί αυτός

ΤΟΥΡΚΙΑ:- η ΤΟΥΡΚΙΑ η μισητή, από τον χάρτη θα σβηστή. Πάλι θα γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ, η γη που κόκκινη έχει βαφτεί, από το ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ που έχει χυθεί.

ΕΛΛΑΔΑ: – Την ΕΛΛΑΔΑ αφήνω τελευταία, μα δεν θα φεισθώ τα δικά της τα ωραία. Μέχρι αυτή να καθαριστή και όπως την θέλω να γενεί.

– ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑΙ, ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΕΝΗ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ.

– ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ, ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗ, ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΚΕΙ, Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗ

– ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΎΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ… Ξαφνικά θα γίνει το κακό, που κανείς δεν θα περιμένει αυτό…. ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΤΟΣΘ’ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ από εδώ και μπρος

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: – Ω!!!!   ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ !!!!  Έφθασε όμως η ώρα, έφθασε η στιγμή, κατά τα έργα σου να πληρωθείς…… Τα στοιχεία της φύσεως που σου προσέδιδαν ομορφιά, εναντίον σου θα κινηθούν αυτά.Η όμορφη γη σου θα ανασκαφεί, γιατί έχει μέχρι τα κατάβαθά της, με αμαρτία ποτιστεί, το πάνω κάτω θα ’ρθει και τότε το νερό της θαλάσσης θα επιτεθεί, η καταστροφή σου να ολοκληρωθεί. Τα ερείπιά σου θα γίνουν ονομαστά και με πόνο και δάκρυ θ’ αναφέρονται όλοι οι επιζήσαντες  σ’ αυτά.

 Κορινθία, Κορινθία άσχημη και τρισαθλία, μες στον βούρκο εσύ κυλιέσαι, χαίρεσαι και ευχαριστιέσαι. Δεν σε νοιάζει που απειλείσαι, από ΣΕΙΣΜΟΥΣ και από ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, χάνεσαι και δεν το βλέπεις, μα θα κλείσουνε οι θύρες…… Κορινθία, Κορινθία άσχημη και τρισαθλία, έχει φθάσει η δυσωδία εις τον θρόνο του Μεσσία. Άλλαξε τα λογικά σου, άλλαξε και συνετίσου, γιατί έφτασε η ώρα για την ολική καταστροφή σου.

– Έδωσα την άδεια λοιπόν, Η ΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ και ουαί και τρις αλλοίμονο σε κάθε δικό Μου εχθρό, σας το έχω ξαναπεί αυτό, ο θάνατος θα είναι βασανιστικός, γιατί θα είναι αυτός αργός, μέσα εις της γης τον βυθό.

– Πλάνην πλανώνται οικτρά, εάν νομίσουν πως θα τους σώσουν τα κτίριά τους τα γερά ή τα καταφύγια που έχουν κατασκευάσει, θα γίνουν οι δικοί τους οι τάφοι, όσο αντοχής και ας νομίζουν ότι τα έχουν φτιάξει.

 

 -ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΘΥΜΟΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ.

– Ενώ θα μείνουν άθικτα, των παιδιών Μου τα απλά σπιτάκια, ας είναι και καλυβάκια, αφού Άγιοι Άγγελοι θα τα φρουρούνε και όρθια θα τα κρατούνε.

– ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ, Θ’ ΑΛΛΑΞΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΡΟΤΑ.

– Ζείτε εις τις μέρες σας κοσμοϊστορικά γεγονότα, που από κτίσεως κόσμου δεν είχαν ξαναγενεί, και ούτε μπορούσε ένας φυσιολογικός νους να τα σκεφθεί.

– ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ! Η ΠΙΣΤΗ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Το δένδρο της το ποτισμένο ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΟΥ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΣΙΑ. ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΕΣΑΕΙ, Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ.

loading...