Η EUROBANK ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ FAST TRACK ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ” !!!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πώληση του «ξενοδοχείου της χούντας», όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, έχει ξεκινήσει, με την ιδιοκτήτρια Eurobank να προχωρά με ταχείς ρυθμούς τις σχετικές διαδικασίες.
Mπορεί στην ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels, η οποία επελαύνει τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και όχι μόνο, έχοντας δεκάδες projects προς υλοποίηση, να επικρατεί αισιοδοξία ότι το κτίριο-φάντασμα που βρίσκεται στην παραλία της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα θα ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιό της, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ημιτελές ξενοδοχείο οδεύει αλλού και μάλιστα σύντομα.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι οι εργασίες για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ξεκίνησαν κατά την περίοδο της δικτατορίας, ωστόσο, σταμάτησαν χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση λίγα χρόνια μετά κι ενώ τα θαλασσοδάνεια άρχισαν να γίνονται συνήθης πρακτική. Οι νεότεροι κάτοικοι της Αλθέας, πάντως, γνώριζαν το εγκαταλελειμμένο κτίριο και ως «ξενοδοχείο Κοσκωτά», καθώς πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία, το συγκεκριμένο τουριστικό συγκρότημα είχε περάσει στην κατοχή του.

Το ακίνητο όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε «παροπλισμένο», παρά το ενδιαφέρον που είχαν εκφράσει κατά καιρούς επενδυτές για την αξιοποίησή του, με την ιδιοκτήτρια τράπεζα να φαίνεται πλέον αποφασισμένη να βάλει τέλος στο πολυετές σίριαλ…

ΠΗΓΗ
euro2day.gr

loading...