«Κραυγή» από τον Dr.V.Zelenko: «Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω - Εάν πεθάνω ή εξαφανιστώ ξέρετε ποιοι ευθύνονται»


 Όλοι αυτοί που ακόμη πιστεύουν τις "καλές κυβερνήσεις" και ότι Μακακία τους σερβίρουν (π.χ. απόλυτο αριθμό κρουσμάτων και όχι ποσοστό επί των δειγμάτων), ενώ κατηγορούν ακόμη τους μη θέλοντας το Διαβόλιο στο σώμα τους, επειδή τάχα αυτοί οι ίδιοι (οι εμβολιασμένοι) κινδυνεύουν, ανήκουν πολιτισμικά στη Λίθινη Εποχή και διαθέτουν διανοητική κρίση Πιθηκανθρώπου...  Οπότε, αγαπητοί, λάβετε τα αναγκαία μέτρα αντιμετώπισής τους.  Ίσως, η ταινία επιστημονικής φαντασίας: "Ο πλανήτης των Πιθήκων" να μας βοηθήσει στον απαιτούμενο τρόπο αντιμετώπισής τους... 


«Κραυγή» από τον Dr. V. Zelenko: «Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω - Εάν πεθάνω ή εξαφανιστώ ξέρετε ποιοι ευθύνονται»

«Απόπειρα δολοφονίας της αλήθειας»


Σόκαρε τους χρήστες του διαδικτύου με το βίντεο που δημοσίευσε τη Δευτέρα ο Dr. Vladimir Zelenko, o οποίος έχει ταχθεί πολλές φορές κατά των μαζικών εμβολιασμών για τον κορωνοϊό. 


Ο αντισυστημικός γιατρός, ο οποίος έχει έρθει σε σύγκρουση με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και, ως εκ τούτου, με το ιατρικό κατεστημένο, υποστήριξε ότι υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια για να φιμωθούν οι γιατροί που λένε την αλήθεια, όπως ο ίδιος, και σημειώνει πως εάν πεθάνει σύντομα, δεν θα είναι από κακή υγεία ή από το ίδιο του το χέρι.


Στο κρίσιμο μήνυμα του ο Dr Zelenko ισχυρίζεται ότι ο πόλεμος του κατεστημένου εναντίον των επιστημόνων που λένε την αλήθεια στον ιατρικό κλάδο δεν πρόκειται να υποχωρήσει και οι καλοί άνθρωποι πρέπει να ξεσηκωθούν!


 «Οι τύραννοι ξέρουν ότι πλησιάζει το τέλος τους και θα πάνε τώρα σε πλήρη ολοκληρωτική τυραννία που προσπαθεί να καταστείλει φωνές σαν εμένα», αναφέρει ο Ζελένκο.


Ο γιατρός, ο οποίος προωθεί πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας και προφύλαξης για ασθενείς χαμηλού κινδύνου για τη θεραπεία του Covid-19, συνεχίζει να επισημαίνει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω των πληροφοριών που διαδίδει.


«Πρώτα απ’ όλα, δεν είμαι αυτοκτονικός», λέει ο Ζελένκο.


«Δεύτερον, τα πάω πολύ καλά. Η υγεία μου είναι μια χαρά. Επομένως, αν πεθάνω ή εξαφανιστώ, δεν έχει καμία σχέση με τίποτα από αυτά και ξέρετε ποια είναι η πηγή του… Είναι μια απόπειρα δολοφονίας της αλήθειας με την καταπίεση της φωνής μου και φωνών σαν εμένα», καταλήγει!


Δεν υπάρχουν σχόλια :