ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ της αντιδημάρχου;;; «Αυτό με γιάτρεψε από τον COVID»! Έτρεχε να τα «ΜΑΖΕΨΕΙ» η Τατιάνα, ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ!!!

 Σε λίγο δεν θα μπορούν καν να τρέχουν!!!

Η Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος  ισότητας στο δήμο Αθηναίων, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη… 

Είχε νοσηλευτεί με κορωνοϊό, στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και είχε γνωστοποιήσει τις δύσκολες στιγμές μέσα από το facebook.

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Άννα Ροκοφύλλου και συνέχισε:

«Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω».

Προς το τέλος έριξε και την «βόμβα», λέγοντας πως πήρε “κάτι μονοκλωνικά” και έγινε “καλά”, καθώς ακόμη δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε το εμβόλιο!

Κι ενώ η Τ. Στεφανίδου, παρεμβαίνει λέγοντας ότι “μονοκλωνικά δεν είχαν έρθει τότε”, η Α. Ροκοφύλλου της απαντά κατηγορηματικά  ότι “είχαν έρθει”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι  “την ημέρα που έφυγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπήκα στον θάλαμο εκείνο εγώ…”   Εν συνεχεία η δημοσιογράφος προσπάθησε να τα μαζέψει!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;; ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;; 

loading...