Πώς θα ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ;;; Επιστήμονας ανοίγει το στόμα του: Αυτό συμβαίνει με τον COVID, ΒΙΝΤΕΟ


 

Καλεί τον κόσμο να γίνει ΕΞΑΛΛΟΣ!!! Είναι φανερό πως όλο κα περισσότεροι επιστήμονες προχωρούν σε αποκαλύψεις!!! Ακούστε τον καθηγητή!!!

Στην κρίση του κορωνοϊού, επανειλημμένα διατυπώθηκαν κατηγορίες ότι οι κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σκόπιμα σκορπούσαν πανικό σχετικά με την επικινδυνότητα του κορωνοϊού.


Αυτές οι φωνές έχουν κερδίσει ακόμα έναν έγκριτο επιστήμονα με το μέρος τους.


Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο του Yale, Harvey Risch, η πανδημία του κορωνοϊού είναι πάνω από όλα μια «πανδημία φόβου» που δημιουργήθηκε από τους υπεύθυνους όταν το παθογόνο άρχισε να εξαπλώνεται παγκοσμίως πέρυσι.


Μιλώντας στο Epoch TV, αναφέρει το RT, ο Risch δήλωσε ότι η κρίση του κορωνοϊού χαρακτηρίζεται, σε γενικές γραμμές, από ένα «ορισμένο επίπεδο φόβου και την αντίδραση των ανθρώπων σε αυτόν τον φόβο».


“Συνολικά, θα έλεγα ότι βιώσαμε μια πανδημία φόβου. Και ο φόβος έχει χτυπήσει σχεδόν όλους, ενώ η μόλυνση έχει επηρεάσει σχετικά λίγους”, δήλωσε ο Risch, πετώντας ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!


«Συνολικά, η κατάσταση όσον αφορά το COVID-19 ήταν πολύ επιλεκτική και προβλέψιμη (σ.σ. ο ιός δεν ήταν τόσο επικίνδυνος για να είναι ελέγξιμος). Η ασθένεια έπληξε μικρούς και μεγάλους, καθώς και υγιείς και χρόνια άρρωστους, σε διαφορετικό βαθμό. Γνωρίζετε λοιπόν σχετικά νωρίς ποιος κινδύνευε από το COVID-19 και ποιος όχι. Ωστόσο, ο φόβος δημιουργήθηκε για όλους. Και αυτό είναι που χαρακτήρισε την όλη πανδημία: το επίπεδο φόβου και η ανταπόκριση των ανθρώπων σε αυτόν τον φόβο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.


Η προπαγάνδα, σύμφωνα με τον καθηγητή, «περιλάμβανε επίσης το μήνυμα ότι όλοι κινδύνευαν, ότι ο καθένας θα μπορούσε να πεθάνει από τον ιό και ότι όλοι έπρεπε να μείνουν στο σπίτι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και συνεπώς την κοινωνία».


«Ο κόσμος φοβόταν πολύ αυτό το μήνυμα, όπως όλοι… Η κυβέρνηση, οι αρχές, οι επιστήμονες, οι επιστημονικοί επαγγελματίες, οι επαγγελματίες υγείας στα δημόσια ιδρύματα υγείας – όλοι ανακοίνωσαν το ίδιο πράγμα από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του περασμένου έτους Μήνυμα Και γι’ αυτό το πιστεύουμε όλοι», είπε.


Αλλά σύμφωνα με τον Risch, η προπαγάνδα δεν αναφερόταν μόνο στην επικινδυνότητα του SARS-CoV-2: Στη συνέντευξη, δήλωσε επίσης ότι επηρεάστηκε η πιθανή χρήση φαρμάκων όπως η υδροξυχλωροκίνη. Οι αρχές μίλησαν κατά της θεραπείας ασθενών με COVID-19 με υδροξυχλωροκίνη σε πρώιμο στάδιο και το φάρμακο είχε «δαιμονοποιηθεί» από τα μέσα ενημέρωσης.


Σύμφωνα με τον Risch, το φάρμακο είναι ασφαλές και επίσης αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σωστά. Οι άνθρωποι θα πρέπει να εκνευρίζονται που φάρμακα όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη δεν χρησιμοποιούνται για λόγους που δεν σχετίζονται με την επιστήμη, είπε ο Risch.


«Εδώ και πάνω από ένα χρόνο διαδίδονται μεγάλα ψέματα που αναπαράγονται, προπαγανδιστικά μέσω των μέσων ενημέρωσης, μέσω της κυβέρνησης, μέσω οργανισμών, και ούτω καθεξής», υπογραμμίζει ο καθηγητής και συνεχίζει:


«Υπήρχε ένα εξαιρετικό δοκίμιο στο περιοδικό “Τablet” πριν από λίγους μήνες, γραμμένο από την Αshley Hernandez που μιλάει σχετικά με το λόγο που οι γιατροί στην Γερμανία το 1930 έγιναν Ναζί και ολόκληρο το δημόσιο ίδρυμα Υγείας και το Ιατρικό Ίδρυμα στην Γερμανία την δεκαετία του 1930 προώθησαν την Ναζιστική προπαγάνδα για τον τρόπο διαχείρισης της δημόσιας Υγείας.


Και σε περιόδους πείνας αποφάσισαν ότι, αν ολόκληρη η κοινωνία δεν μπορούσε να υποστηρίξει το φαγητό για όλους, θα έπρεπε να αφαιρέσουν το φαγητό από ανθρώπους που το χρειαζόταν λιγότερο. Αυτό σημαίνει (άνθρωποι) αβοήθητοι, ανάπηροι, νέοι με ειδικές ανάγκες, αδύναμοι ηλικιωμένοι, ξέρετε, και ούτω καθεξής, που ήταν αναλώσιμοι, όταν έπρεπε το φαγητό να πάει σε ανθρώπους που το χρειαζόταν».


«Το ευρύ κοινό θα πρέπει να είναι έξαλλο με τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται», καταλήγει!


Αυτά φαίνεται πως ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :