Κυβερνητική συγκάλυψη για τους θανάτους εμβολιασμένων από την Covid-19 στην Ελλάδα!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος *   

Ενώ ο ελληνικός παρακολουθεί εμβρόντητος τις, άνευ προηγουμένου, αυταρχικές αποφάσεις της κυβέρνησης περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και διαπιστώνει την τραγική και εγκληματική διαχείριση της ασθένειας covid-19 από αυτήν (βλέπε εδώ :https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/366588/sokaristiki-meleti-tsiodra-lytra-stous-posous-diasolinomenous-katarreei-to-esy-apo-ti-eksartatai-i-epiviosi-tou-astheni)υφίσταται ένδειξη κυβερνητικής συγκάλυψης των θανάτων εμβολιασμένων από την covid-19 στην Ελλάδα! Αυτή αποτελεί το κατέβασμα σχετικής ιστοσελίδας από τη 2η ΥΠΕ που περιελάμβανε τους θανάτους από την Covid-19 εμβολιασμένων και μη! Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, πριν τις 14 του παρόντος μήνα, κάποιος που εισέρχονταν στην εν λόγω διεύθυνση παρατηρούσε ότι οι θάνατοι από την Covid-19 εμβολιασμένων ήταν περισσότεροι από τους θανάτους ανεμβολίαστων από την Covid-19 από τις 3 Δεκεμβρίου έως και τις 9 Δεκεβρίου! (βλέπε εδώ: https://www.pronews.gr/ygeia/1040078_nea-episima-stoiheia-tis-2is-ype-ton-dekemvrio-pethainoyn-perissoteroi-emvoliasmenoi)!

Αυτό προκάλεσε αίσθηση και εύλογες απορίες σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού καθώς κατέρρεε το αφήγημα της κυβέρνησης ότι με τον εμβολιασμό αποφεύγεται να νοσήσεις βαριά! Από τις 14-12-2021 του παρόντος έτους όταν εισέρχεται κάποιος στην ίδια διεύθυνση παρατηρεί το μήνυμα ότι η σελίδα δε βρέθηκε!

Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση, ενώ από καιρό έχει ζητηθεί και από το γράφοντα, στο καθημερινό δελτίο του ΕΟΔΥ δεν αναφέρει πόσοι από αυτούς που κατέληξαν με covid-19 ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι, γιατί, ίσως, θα φανερώνονταν σημεία και τέρατα και θα αποκαλύπτονταν περίτρανα η συγκάλυψη που επιχειρείται εδώ και καιρό!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs

Λιβαδειά, 15-12-2021

loading...