Η ΝΟΣΗΣΗ ΑΠΟ COVID-19 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΠΙΘΑΝΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ!

ΕΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΟΙ “ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ

Του Joseph Mercola
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Εάν έχετε νοσήσει από COVID-19 , έστω και ένα ήπιο κρούσμα, σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να

αποκτήσετε μακροχρόνια ανοσία, σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να έχετε ανοσία εφ’ όρου ζωής, όπως συμβαίνει με την ανάρρωση από πολλούς μολυσματικούς παράγοντες – αφού έχετε την ασθένεια και αναρρώσετε, έχετε ανοσία, πιθανότατα για τη ζωή.

Τα στοιχεία είναι ισχυρά και πολλά υποσχόμενα και θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτα και παρήγορα νέα για ένα κοινό που πέρασε το τελευταίο έτος, σε πανικό για τον SARS-CoV-2.

Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει μακροχρόνια ανοσία.

Οι αρχικές αναφορές ότι η ανοσία του COVID ήταν παροδική ήταν εσφαλμένες

Οι εποχικοί κορωνοϊοί, ορισμένοι από τους οποίους προκαλούν κοινά κρυολογήματα, παράγουν μόνο βραχύβια προστατευτική ανοσία, με επαναμολύνσεις να συμβαίνουν έξι έως 12 μήνες μετά την προηγούμενη μόλυνση.

 Τα πρώιμα δεδομένα για το SARS-CoV-2 διαπίστωσαν επίσης ότι οι τίτλοι αντισωμάτων μειώθηκαν γρήγορα τους πρώτους μήνες μετά την ανάκαμψη από τον COVID-19, με αποτέλεσμα ορισμένοι να εικάζουν ότι η προστατευτική ανοσία έναντι του SARS-CoV-2 μπορεί επίσης να είναι βραχύβια.

Ο ανώτερος συγγραφέας της μελέτης, ο Ali Ellebedy, Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής παθολογίας και ανοσολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις, επεσήμανε ότι αυτή η υπόθεση είναι εσφαλμένη, δηλώνοντας σε ένα δελτίο τύπου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...