Clairvoyant Krzysztof Jaczkowski: οι ειδήσεις σύντομα θα εκτοπίσουν τα Χριστούγεννα από την τηλεόραση.


 Ενόψει του επόμενου έτους 2022, οι ειδήσεις έρχονται από όλες τις πλευρές, η μία πιο τρομακτική από την άλλη: πανδημίες, απειλή πολέμου, καιρικές ανωμαλίες, σεισμικές καταστροφές, υπερπληθωρισμός και ούτω καθεξής. Και παρόλο που πολλοί δεν γνωρίζουν πόσο πιο πιθανό είναι να συμβούν, ο αγαπημένος μάντης της Πολωνίας, Krzysztof Jackowski, λέει ότι θα είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι μπορούν να φανταστούν προς το παρόν ακόμη και οι απαισιόδοξοι. Ιδιαίτερος σεβασμός στον κ. gbkEmilgbk για την επεξεργασία του βίντεο, διότι αφού το ακούσαμε, αρχικά σκεφτήκαμε ότι κάπως παρεξηγήσαμε τα λόγια, μεταφράσαμε λάθος ή ακούσαμε λάθος. Ωστόσο, όχι:


Το άμεσο μέλλον – χρήματα, ασφάλεια και υγεία – απασχολεί τώρα τις σκέψεις μου όσο ποτέ άλλοτε και τώρα αισθάνομαι εξαιρετικά απειλημένος. Ήδη πριν από τα Χριστούγεννα, δηλαδή στα τέλη Δεκεμβρίου, όλα θα κλιμακωθούν εξαιρετικά και όλα όσα έχουν προηγηθεί, όσα συμβαίνουν σήμερα, θα μοιάζουν με παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που πρόκειται να συμβεί.


Στην πραγματικότητα, δεν θα υπάρξουν Χριστούγεννα – όλοι θα ξεχάσουν τις γιορτές, δίνοντας προσοχή στα δελτία ειδήσεων. Μέρος αυτού που πρόκειται να συμβεί θα ξεκινήσει έξω από τα σπίτια μας. Εμείς απλά θα παρατηρούμε, αν και θα συμβεί πολύ γρήγορα.


Καμία χρονιά δεν ήταν τόσο κρίσιμη όσο το 2022. Θα είναι η χρονιά κάποιας επανάστασης. Όλο το προηγούμενο διάστημα, όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα και οι υποβόσκουσες συγκρούσεις στον κόσμο είναι τώρα σαν μια πρησμένη φλύκταινα που είτε θα ανοίξει είτε θα σκάσει μόνη της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα νιώσουμε άμεση ανακούφιση. Το πύον θα γεμίσει τα πάντα γύρω του και θα συνεχίσει να ρέει για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Η αλλαγή θα επηρεάσει τα πάντα. Σήμερα αγόραζα χαρτί Α4. Ανέβηκε κατά 100% μέσα σε μία ημέρα. Αλλά αυτό που συμβαίνει και αυτό που έχει ήδη συμβεί, επαναλαμβάνω, σύντομα θα μοιάζει με παιχνίδι σε σύγκριση με αυτό που πρόκειται να έρθει. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου ο κόσμος γίνεται όλο και πιο τρομακτικός, παράξενος και ακατανόητος για μένα.


Η πανούκλα για την οποία με ρωτάνε συνέχεια. Το σημερινό κύμα θα διαρκέσει πολύ μετά τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η κορύφωση του κύματος δεν θα αργήσει ακόμα. Και τότε θα βρουν κάτι στο αίμα που θα ανησυχήσει πραγματικά τους γιατρούς και θα τρομάξει τους πάντες. Μερικές ανησυχητικές εξετάσεις αίματος.


Και μετά θα υπάρξει η Μέση Ανατολή. Πόλεμος. Τώρα κάτι εξερράγη στο Λίβανο, κάποιοι μηχανισμοί της Χεζμπολάχ. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή – θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις. Και όχι μόνο στον Λίβανο.


Δύο χώρες – η Τουρκία και το Ισραήλ – βρίσκονται τώρα σε πλήρη συναγερμό. Και παρόλο που τα μέσα ενημέρωσης σιωπούν για την Τουρκία, εστιάζοντας ενίοτε μόνο στο Ισραήλ, η αίσθησή μου είναι ότι η ετοιμότητα της Τουρκίας είναι μεγαλύτερη, οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να δράσουν.


Οι δύο χώρες θα ξεκινήσουν τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή και οι άλλες θα παρακολουθούν. Για εμάς τους Πολωνούς, θα είναι ένα είδος σύγκρουσης από απόσταση, αλλά θα είναι πολύ, πολύ δυνατή. Θα είναι πολύ θορυβώδες, όχι πολύ ενεργό. Μόνο λίγες ευρωπαϊκές χώρες θα υποστηρίξουν και θα βοηθήσουν αυτή τη σύγκρουση – θα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πολωνία και η Ιταλία.


Αν αυτή η σύγκρουση ξεκινήσει πρώτα από δύο χώρες σε απόσταση – τότε θα εξελιχθεί σε μια ολοκληρωτική σύγκρουση. Και σε αυτό το σημείο, η συμπεριφορά της Ρωσίας θα έχει σημασία. Η εντύπωσή μου ήταν ότι η τελευταία συζήτηση που είχα με τον Πούτιν και τον Μπάιντεν και η τελευταία συζήτηση που είχε ο Μπάιντεν με τους ηγέτες των χωρών σχετιζόταν κυρίως με το τι πρόκειται να συμβεί στη Μέση Ανατολή.


Η χώρα μας θα επικεντρωθεί κυρίως στην υπεράσπιση των ανατολικών συνόρων της, αλλά δεν είναι σαφές αν θα παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, η εντύπωσή μου είναι ότι κάποια μεγάλα στρατεύματα θα έρθουν στην Πολωνία και, όπως είπα και πριν, η Πολωνία θα χωριστεί σε τρεις ζώνες.


Όταν η σύγκρουση λάβει χώρα, η αμυνόμενη πλευρά θα αμυνθεί κάπως αργά και αδέξια. Αλλά στο τέλος η αντίδραση θα είναι τρομακτική. Τότε είναι που θα ακούσουμε για την κίτρινη σκόνη. Όταν πέσει στο έδαφος και έρθει σε επαφή με το νερό, θα σφυρίξει, θα φουσκώσει και θα αφρίσει και όλοι θα το φοβηθούν.


Τελικά, όπως το βλέπω τώρα, η αρχή της σύγκρουσης, επαναλαμβάνω, θα τη δούμε από μακριά, θα είναι κάπου εκεί έξω στη Μέση Ανατολή. Αλλά κάτι θα καθυστερήσει και η σύγκρουση δεν θα φέρει γρήγορα αποτελέσματα. Και τότε είναι που η σύγκρουση θα μπορούσε να γίνει παγκόσμια.thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :