Επικό «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» σε όσους μιλάνε για «πανδημία ανεμβολίαστων»! Τι παραδέχθηκε το CDC;

Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!

Τα περισσότερα από τα 43 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ ήταν σε ανθρώπους πλήρως εμβολιασμένους και, μάλιστα, το ένα τρίτο από αυτούς είχε κάνει και την αναμνηστική δόση, σύμφωνα με μια αναφορά των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC).

Σύμφωνα με τα CDC, από τους 43 ασθενείς με Όμικρον, οι 34 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Δεκατέσσερις από αυτούς είχαν κάνει και την ενισχυτική δόση, όμως για τους πέντε δεν είχαν περάσει ακόμη 14 ημέρες από τον εμβολιασμό τους, ώστε να είναι πλήρως προστατευμένοι.

Οι περισσότεροι ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα όπως βήχα, καταρροή και κόπωση. Ένας νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες. Άλλα συμπτώματα, που δεν αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη συχνότητα, είναι ναυτία ή εμετοί, λαχάνιασμα ή δυσκολία στην αναπνοή, διάρροια, ανοσμία και αγευσία.

Η είδηση κάνει εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του κόσμου και αναμεταδίδεται από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

ΩΣΤΟΣΟ «ειδικοί», Υπουργοί, πρωθυπουργοί και μεγαλοδημοσιογράφοι εξακολουθούν να βγάζουν στη σέντρα τους ανεμβολίαστους καθιστώντας τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τις νέες μεταλλάξεις και τη διασπορά του ιού!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :