Ε.Αντώναρος: «Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο»


 Οι δύο αναρτήσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή:

«Μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω αυτό που ακούω από διάφορες πηγες και κυκλοφορεί, όπως μου λένε, ήδη και στο διαδίκτυο. Η κυβερνηση “αποτρέπει” όσους έχουν βγει θετικοί με ράπιντ τεστ να κάνουν μοριακό προς επιβεβαίωση γιατί δεν έχει κάνει τις απαραίτητες προμήθειες για αντιδραστήρια στα Κέντρα Υγείας, ειδικά στην περιφέρεια.

Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο πρόκειται για καραμπινάτη εγκληματική συμπεριφορά — όχι απλά για αμέλεια — που αγγίζει φυσικά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι κατ’ επανάληψη λάθος εκτιμήσεις του ότι η πανδημία πλησίαζε στο τέλος της οδήγησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είτε σε μη πραγματοποίηση είτε σε ακυρωση παραγγελιών με στόχο την εξοικονόμηση πόρων εκεί που δεν επρεπε.»


«Παρακολούθησα με προσοχή τις σημερινές ανακοινώσεις για την πανδημία των 3 ειδικών (και την ΑνΥΠΥγείας ειδικό τη θεωρώ χωρίς πολιτικό λόγο). Δεν κατάλαβα ποιος ποτέ πρέπει να κάνει μοριακό η ράπιντ τεστ. Μάλλον να αποθαρρύνουν τον κόσμο να κάνει, θέλουν. Κι έπειτα νομίζουν πως έτσι δεν συμβάλλουν στη σύγχυση;

Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη για τον τόπο. Είναι επικίνδυνη για την κοινωνία. Είναι επικίνδυνη για καθένα πολίτη. Λέει και ξελέει. Απαιτεί και μετά αναιρεί. Έχει οδηγήσει τη χώρα στον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων ( ανά εκατομμύριο) στην Ευρώπη κι αρνείται το δικαίωμα στους πολίτες να κάνουν τεστ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ από το κράτος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :