ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΙ ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ … ΦΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ

Οχι, αγαπητοί! Δε θα κάνω την τιμή στον dear Aris, να σπαταλήσω σίελον για την αφεντιά του. ΄Αλλωστε του έκανε τη μεγίστη τιμή ολόκληρος εκπρόσωπος της ακαδημαϊκής κοινότητας και δη και Πύρινος και Λόγιος. Τι παραπάνω θα είχε να προσθέσει μια πτωχή πλην τιμία οδοντογιατρέσσα; Οέο;

Επομένως, προς τι ο τίτλος; θα αναρωτηθείτε. Μα από ό,τι φαίνεται, ο εν λόγω μαζί με κάτι εισαγγελάτους και που-τιάνες έχουν κάνει σχολή και πολλοί εζήλεψαν τη δόξα τους και είπαν, να τους μιμηθούν, εφόσον η κίτρινη δημοσιοκαφρία αφενός μεν χρυσοπληρώνεται, αφετέρου δε βρίσκει και ευήκοα ώτα ανάμεσα στους διψώντες για ενημέρωση(;), ανθρωποφαγία(;) Ελληνάρες…

Αφορμή επομένως για το παρόν άρθρο, χθεσινό αισχρό και κατάπτυστο -κατά την προσωπική μου πάντα άπoψη- άρθρο του Athens Voice,
https://www.athensvoice.gr/politics/739803-kratiste-toys-antiemvoliastes-ygeionomikoys-ektos-nosokomeion
στο οποίο φούφουτός τις εκφράζει την άποψή του, για το ποιο θα πρέπει, να είναι το μέλλον των υγειονομικών των νοσοκομείων, που έχουν τεθεί σε αναστολή.

Και αφού τους ρίχνει τόνους λάσπη… και αφού τους κατηγορεί, ότι δεν εμπιστεύονται την επιστήμη… και αφού τους χαρακτηρίζει -έτσι στο άκυρο προφασιζόμενος κάτι αλχημείες- αντιεμβολιαστές και όχι ανεμβολίαστους… καταλήγει στα εξής:
΄Οτι ακόμα και μετά το πέρας της “πανδημίας” ΔΕ θα πρέπει, να επιστρέψουν στην εργασία τους, ως “αρνητές της επιστήμης”…

΄Οτι είναι απορίας άξιον, πώς επιβιώνουν απλήρωτοι τόσους μήνες και μάλιστα προτείνει στην κουλο-κυβέρνηση, να ελέγξει, μην τυχόν και δουλεύουν μαύρα…

Και επειδή τα πήρα στην κράνα, είπα, να δω, ποιος είναι ο ξερόλας, που διαμορφώνει κοινή γνώμη με τις πα@@ριές του και ποια τα προσόντα του. Και ιδού το … πλούσιο “βιογραφικό” του:
Ουάου! Ευτυχώς που γεννήθηκε και δε φύτρωσε, γιατί εξ όσων γνωρίζω κάτι τέτοιο συμβαίνει με τα … φυτά! Τα δε υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας, ώστε να εξάγετε συμπέρασμα, για το ποιοι πληρώνονται αδρά από Σκα(τά)ι, Athens Voice και λοιπά “έγκυρα” μέσα μαζικής εξαπάτησης, για να σας ενημερώνουν και να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Ενίοτε δε και για να παριστάνουν με τις φαεινές τους ιδέες τους λαγούς της χούντας, για να εφαρμόζει ακόμα πιο παρανοϊκά και φασιστικά μέτρα!

Και επειδή δε γουστάρω επ’ ουδενί, να πέσω στο επίπεδο ενός τίποτα και να έρθω σε αντιπαράθεση με τον κανένα, θα εκφράσω με δυο λόγια την άποψή μου για τους υγειονομικούς των νοσοκομείων, που βρίσκονται σε αναστολή και αμέσως μετά θα δώσω το λόγο στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ (των επιστημόνων, όχι των πιθήκων)…

Ως γνωστόν εν μέσω “πανδημίας” αυτοί οι υγειονομικοί ήταν εκείνοι που έβγαλαν το φίδι από την τρύπα και κλήθηκαν, να εξυπηρετήσουν την πληθώρα (κατά τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση) ασθενών με Covid, χωρίς πολλές φορές, να διαθέτουν ούτε καν τα στοιχειώδη μέτρα ατομικής προστασίας. Εκείνοι που έδωσαν το είναι τους, για να περιθάλψουν τους ασθενείς μέσα σε ένα τριτοκοσμικό, απροετοίμαστο και ανοχύρωτο ΕΣΥ, αφού η μόνη έννοια της κουλοκυβέρνησης ήταν, να τραμπουκώσει με μύρια τα βοθροκάναλα και να αφήσει τα νοσοκομεία στο μαύρο τους το χάλι…

Και αίφνης και ακόμα “εν μέσω πανδημίας” η χούντα αποφασίζει και διατάζει, ότι εφόσον δεν είναι υπάκουοι και στα τέσσερα και εφόσον αρνούνται, να γίνουν τα πειραματόζωα του Μπουρλά, της Pfizer και του κακού συναπαντήματος, δεν της είναι πλέον χρήσιμοι και τους πετάει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Και μάλιστα τους έχει σε απόλυτη ομηρεία, αφού ΔΕΝ τους έχει απολύσει, ώστε να αναζητήσουν αλλού εργασία αλλά τους έχει στο περίμενε, με μηδενικά εισοδήματα και χωρίς τη δυνατότητα, να εργαστούν έστω και προσωρινά σε άλλες θέσεις.

Και ω του θαύματος! Οι χθεσινοί καταχειροκροτούμενοι ήρωες είναι οι πρώτοι που πετάχτηκαν στο δρόμο βρισκόμενοι αντιμέτωποι με την αναλγησία της χούντας.

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υγειονομικοί αυτοί:

Από ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω (από Κέρκυρα και όχι μόνον) είναι σε πλήρη ένδεια. Σε κάποιες οικογένειες μάλιστα είναι και οι δύο γονείς σε αναστολή, οπότε τα εισοδήματα είναι μηδενικά. Το ίδιο συμβαίνει και σε μονογονεϊκές οικογένειες. Το πώς επιβιώνουν μόνο εκείνοι και ο Θεός το γνωρίζουν! Και κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται, να τους παρέχουν από το περίσσευμα ή υστέρημά τους τα αναγκαία προς το ζην.

Επομένως το να βγαίνει ο κάθε άσχετος και να έχει άποψη και εκδικητική και τιμωρητική διάθεση εναντίον τους, θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον απαράδεκτο και απάνθρωπο!

Αλλά πάμε και στα της επιστήμης, την οποία επικαλείται ο ειδικός (λέμε τώρα)αρθρογράφος του Athens Voice με το μέγα προσόν, να έχει περάσει κάποτε απέξω από την Πάντειο! Τι λες τώρα!

Και δε θα θυμίσω για μια ακόμη φορά τα όσα λένε επιστήμονες με περγαμηνές, όπως οι Μοντανιέ και Μπαγκντί αλλά θα θυμίσω στους συμπαθείς πλην άσχετους συναδέλφους και μη το αξίωμα της Ιατρικής, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και θα παραθέσω επίσημα έγγραφα των ίδιων των εταιρειών και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : EMA, AstraZeneca, Janssen και Pfizer προειδοποιούν: Κίνδυνοι θρομβοπενίας, φλεβικής θρομβοεμβολής, μυοκαρδίτιδας, ….

Στο παραπάνω άρθρο μου έχω συμπεριλάβει τρία pdf με ενημέρωση εκ μέρους των εταιρειών προς τους επαγγελματίες υγείας, στα οποία αναφέρονται επισήμως ως πιθανές παρενέργειες των εμβολίων για τον SARS-CoV-2 η θρομβοπενία, η φλεβική θρομβοεμβολή, η μυοκαρδίτιδα, η περικαρδίτιδα και … οι θάνατοι.

Και συνεχίζουμε:
Παρακάτω τέσσερα pdf από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, στα οποία καθίσταται σαφές, ότι η έγκριση των εμβολίων έχει δοθεί ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ και οι κλινικές δοκιμές (βλ. πειράματα) θα συνεχίζονται για τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα επαναλαμβάνονται οι παρενέργειες που έχουν ήδη παρατηρηθεί.

1_ΕΜΒΟΛΙΟ_PFIZER_ΕΓΚΡΙΣΗ_ΥΠΟ_ΟΡΟΥΣ
4_ΕΜΒΟΛΙΟ_ASTRAZENECA_ΕΓΚΡΙΣΗ_ΥΠΟ_ΟΡΟΥΣ20211220194458
3_ΕΜΒΟΛΙΟ_JOHNSON_ΕΓΚΡΙΣΗ_ΥΠΟ_ΟΡΟΥΣ
2_ΕΜΒΟΛΙΟ_MODERNA_ΕΓΚΡΙΣΗ_ΥΠΟ_ΟΡΟΥΣ

Και το κερασάκι στην τούρτα σας το άφησα για το τέλος:
΄Ερευνα που δημοσιεύτηκε στο Viruses και η οποία αναφέρεται στα όσα προκαλούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα η πρωτεΐνη ακίδας. Σύμφωνα με αυτήν οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται στους κυτταρικούς πυρήνες και προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA έως και 90%!!!

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν, πώς μεταφράζεται η καταστροφή του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA, να το κάνω λιανά:

Καρκίνοι…

Αυτοάνοσα…

Πτώση ανοσοποιητικού στα τάρταρα…

Πρόωρη γήρανση με όλες τις ασθένειες που επιφέρει αυτή…

Μείωση του μήκους των τελομερών… (Φανταστείτε το τελομερές όπως το πλαστικό κάλυμμα του κορδονιού των παπουτσιών. ΄Οσο αυτό υπάρχει, το κορδόνι μένει ανέπαφο. ΄Οταν φύγει ξεφτάει. Με τον ίδιο τρόπο “ξεφτάει” και το DNA, όταν φθαρεί το τελομερές.)

Προβλήματα στη λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού (κυκλοφορικό, νευρολογικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό κ.λπ.)

Κυτταρική βλάβη που μοιάζει με δηλητηρίαση από ακτινοβολία καθώς τα κύτταρα καταστρέφονται από μέσα και … ταράν …

ΘΑ ΝΑ ΤΟΣ!!!

Αναλυτικά όλη η έρευνα εδώ:
viruses-13-02056-v2-1

Αλλά βέβαια όλα τα παραπάνω αποτελούν ψιλά γράμματα για τους “ειδικούς” της κακιάς ώρας, που ανάθεμά τους κι αν έχουν ανοίξει ποτέ τους σοβαρό βιβλίο ή αν έχουν ρίξει ποτέ βλέφαρο στις έρευνες, που με τόση ευκολία επικαλούνται. ΄Οσο για συντάγματα, κώδικες Νυρεμβέργης και ανθρώπινα δικαιώματα, τι είναι αυτά; Τρώγονται; Α, ναι! Ξέχασα! Θυμούνται μόνο το δικαίωμα της γυναίκας, να ορίζει το σώμα της, όταν πρόκειται, να δολοφονήσει τα αγέννητα παιδιά της.

Και βλέποντας την κατάντια της χώρας στην οποία άλλοτε δίδασκαν φιλόσοφοι αλλά τώρα επιπλέουν μόνο οι φελλοί, δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω αγκαζέ με το Σουρή:

Ω, Ελλάς ηρώων χώρα,
τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα*…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

* Πάντα επίκαιροι οι στίχοι του Γ. Σουρή:

Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ’ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.

Κι από προσπάππου κι από παππού
συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.

Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει
στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.

Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.

Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

Και ψωμοτύρι και για καφέ
το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».

Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!

Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

loading...