Ο εποικισμός συνεχίζεται και εμείς βλέπουμε ¨Θεματοφύλακες και Αρβύλες¨…

 Διονυσία Αντύπα —

Παρατηρώ πάντως ότι οι ᾽ἔξυπνοι᾽᾽ τρόποι αποπροσανατολισμού δουλεύουν μια χαρά όταν προβάλλονται ύπουλα. Κάτι οι ᾽᾽αρβύλες᾽᾽ και οι ενδοοικογενιακές τους αθλιότητες, κάτι οι δυο-τρεις γραφικοί που έκαψαν, λέει, το προπαγανδιστικό παραμύθι του Τριβιζά, κάτι, οι καμιά δεκαριά επίσης γραφικοί ᾽᾽θεματοφύλακες του συντάγματος᾽᾽. Μια χαρά δουλεύει η παραπληροφόρηση ότι τάχα από κάπου, υπογείως, μας απειλεί κάποια ακροδεξιά, μπορεί και οι εξωγήινοι, μας την πέφτουν και οι διεστραμμένοι, ενώ πχ έχουμε ένα καθεστώς δημοκρατικό με ηθικούς πολιτικούς που σέβονται τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τη δημοκρατία!

Έτσι, οι ελεεινοί χαρακτηρισμοί κάποιου καθεστωτικού Γεροτσιάφα, από θεσμική θέση, εναντίον φορολογούμενων πολιτών εξισώνεται με τα υπόλοιπα και πέφτει στα μαλακά.

Με αυτές τις έξυπνες μεθόδους δεν κατακερματίζεται μόνο οι κοινωνία, αλλά και τα μυαλά μας.

᾽Ἀλλού βαρούν τα τύμπανα κι αλλού χορεύει η νύφη᾽᾽

Υπενθυμίζω τους χιλιάδες, αυτή τη στιγμή, υγειονομικούς ΑΝΑΙΤΙΑ απολυμένους,(αύριο θα είσαι ο επόμενος) τους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους τους, όπως ο Γεροτσιάφας, που βρίζουν τον κόσμο. Τους χιλιάδες που πεθαίνουν από άλλες σοβαρές ασθένειες επειδή το σύστημα ασχολείται μόνο με εμβόλια και κοβιντ. Τον εποικισμό που επεκτείνεται ανενόχλητα μαζί με τη βία του και τα τζαμιά του. Αφήνω τα υπόλοιπα. Είμαστε σε μια χώρα που ήταν άλλη όταν ξεκίνησαν τους αποκλεισμούς, και άλλη, αγνώριστη, θα είναι όταν και αν τους τελειώσουν.

Έτσι χάνονται τα σημαντικά και οι προτεραιότητες, θολώνει το τοπίο. Έχουμε εισέλθει σε καθεστώς νύχτας και βαρβαρότητας ενώ ασχολούμαστε με την ηθική των Κανάκηδων, με γενοκτονίες, με ότι θέλει το σύστημα που προχθές γιόρτασε και την ημέρα των ᾽᾽Δικαιωμάτων᾽᾽!

Μας μουτζώνουν και νομίζουμε πως μας χαιρετούν!

Σχ. : Εξαίρετα τα περιγράφει η κυρία Αντύπα.

Μας λένε πως είναι φασιστική πράξη το κάψιμο των βιβλίων του Τριβιζά…

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τι είναι, δημοκρατική ;

Η μαζική διαθεσιμότητα των υγειονομικών(ουσιαστικά απόλυση) τι είναι, δημοκρατική ;

Και το φρικτό είναι πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι βασιλικότεροι του βασιλέως σε αυτό το θέμα ! Βγαίνει ο φασιστοκομμούνας και λέει¨Να πάνε στα βουνά όσοι δεν εμβολιαστούν¨…   

https://tourkikanea.gr/

loading...