ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΨΕΚΕΣ…

Ρε σεις, τι κακό είναι αυτό; Γέμισε ο κόσμος ψέκες! Και καλά, Μοντανιέ, Μπαγκντί, Λουκασένκο και λοιποί ασχετίλες τις έλεγαν από πέρυσι τις ανοησίες τους αλλά τώρα τις λένε και σοβαροί άνθρωποι.

΄Οπως;
Παναγιώτης Παπανικολάου (γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκοµείο Νίκαιας):
“Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κρατική ευθύνη.”

Και ακόμα πιο σοβαροί, τουτέστιν βολευτές, που τα παίρνουν και γέρνουν δεκαετίες ολόκληρες από την τσεπούλα μας, για να κατοικοεδρεύουν στο κ(υ)νοβούλιο:

Ο Κουρουμπλής κατηγόρησε την κυβέρνηση για «δολοφονία χιλιάδων» προκαλώντας «βροχή» αντιδράσεων.
Επανήλθε ο Κουρουμπλής με καταγγελία-σοκ: «Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου!»

Και δε μας έφταναν αυτοί, νά ‘σου κι ο Σωτηράκης με τις μελέτες του, να δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει. Δεν άκουσα! Πώς είπατε; Ορίστε; ΄Αλλο χέρι τον ταΐζει; Τουτέστιν οι φαρμακέμποροι; ΟΚ, πάω πάσο! Αλλά να του τη βγει έτσι του ζαβού; Κόκκινη κάρτα, Σωτηράκη!

Και αυτομάτως ο μέχρι πρότινος σωτήρας, ο «΄Αρχων Οφφικιάλιος» του Μπαρτόλομιου υποβιβάστηκε σε hoax! Oh mon Dieu! Άτιμη κενωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις…

Αλλά, γνώμη μου και όποιος γουστάρει τη δέχεται, εμείς παίδες κλείνουμε τα αυτιά και βουρ για την ελευθερία! ΄Οχι, παίζουμε! Η οποία κάπου σαν να αχνοφαίνεται στο βάθος κήπος μετά την 5η, 6η, 7η, νιοστή δόση. Τι, όχι;

Ισραήλ: “Θα κάνουμε 5η, 6η, 7η δόση και όσες χρειαστούν.”
(Ε, βέβαια! Με δυο ψωροδοσούλες θα κατηφόριζε ο … μεσσίας;)

ΗΠΑ: “Εκτός από την 3η δόση, να φοράτε και μάσκες.”
Και προσθέτω: Τα βατραχοπέδιλα μην ξεχάσουμε, γιατί με τόσες φωτιές και εν συνεχεία πλημμύρες προσέχουμε, για να έχουμε!

Επομένως, φιλάρες όλα κι όλα! Κάθε υπεύθυνος άνθρωπος οφείλει, να κάνει το χρέος του προς την κοινωνία! Και η αφεντιά μου δε θα αποτελέσει εξαίρεση! Το ραντεβουδάκι μου το έκλεισα (32-2-96), τα τρυπήματά μου θα τα κάνω και σαν καλό σουρωτηράκι θα αποκτήσω και το πολυπόθητο διαβατήριο εμβολιασμού! Yes!!! Και αυτά που μου λέτε εσείς τα ακούω βερεσέ! Αφού βέβαια ενημερωθώ από τα 451.000 έγγραφα που θα έχει δώσει στη δημοσιότητα το FDA ως το 2096. Εμ τι; Μπρίκια κολλάμε;

Τώρα βέβαια μου λέει ο άλλος:
“Αν υπήρχε εμβόλιο για αντισύλληψη αλλά αφού το έκανες θα μπορούσες, να μείνεις έγκυος και θα έπρεπε να χρησιμοποιείς και προφυλ@κτικό, θα το έκανες;”
Αλλά δεν κατάλαβα! Αυτό πού κολλάει;
Και μιας και ο λόγος για ψέκες, πού να δείτε, τι λένε κάποιοι από αυτούς για το αθώο διαβατηριάκι εμβολιασμού και τη συνήθεια να σκαναριζόμαστε για κάθε δραστηριότητά μας:

“Σήμερα είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε, τι θα κάνουμε εκτός από εκείνες τις συμπεριφορές που απαγορεύονται από το νόμο. Με την υιοθέτηση του διαβατηρίου εμβολιασμού θα μπεί βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατικής κοινωνίας και θα καταργηθούν όλες οι ελευθερίες μας. Εν μια νυκτί αυτές θα μετατραπούν σε προσωρινά προνόμια, που θα μας παραχωρούνται μόνο εφόσον δείξουμε καλή συμπεριφορά και συμμόρφωση.
Το διαβατήριο εμβολιασμού είναι ο Δούρειος ίππος. Πίσω από αυτά βρίσκεται η ψηφιακή ταυτότητα, που βρίσκεται σε μια πλατφόρμα λογισμικού. Μέσω αυτής θα βαθμολογείσαι σε κάθε πτυχή της ζωής σου και θα παίρνεις θετική και αρνητική βαθμολόγηση.

Αν π.χ. δεν τηρείς την επιβαλλόμενη απόσταση των δύο μέτρων, αν κάνεις μια ανάρτηση στα social media ή στείλεις σε φίλο σου ένα βίντεο που έρχεται κόντρα με το επίσημο αφήγημα, αν καθυστερήσεις κάνα δυο μέρες, να κάνεις την αναμνηστική (εις μνήμην) δόση σου, αν ακόμα ακόμα σκεφτείς κάτι ανεπίτρεπτο… αποχαιρέτα τα τα προνόμια που είχες. Και τίθεσαι αυτομάτως εκτός συστήματος και εκτός δραστηριοτήτων.

Γιατί βέβαια οι παγκόσμιοι τεχνολογικοί γίγαντες παρακολουθούν ήδη κάθε δραστηριότητά μας στο διαδίκτυο και δημιουργούν τα ψυχογραφικά προφίλ μας. Οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης και οι Google, Fb μας γνωρίζουν καλύτερα από ό,τι εμείς τον εαυτό μας. Και σύμφωνα και με το Σνόουντεν οι κυβερνήσεις συλλέγουν όλα τα δεδομένα των πολιτών τους ακόμα και τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα, τα μέιλ…

΄Ηδη τοποθετούνται κάμερες παντού και η υποδομή για τον απόλυτο ολοκληρωτισμό είναι έτοιμη. Το τελευταίο γρανάζι που χρειάζεται για να τεθεί σε εφαρμογή είναι το διαβατήριο εμβολιασμού, το οποίο θα μετατραπεί σύντομα σε σύστημα κοινωνικής πίστωσης με ολοκληρωτική επιτήρηση και κοινωνικό έλεγχο ενώ η μη συμμόρφωση στους κανόνες θα επιφέρει ποινές…”

Μα καλά, γίνονται αυτά τα πράγματα; Μωρέ στο PRC γίνονται και παραγίνονται. Αλλά, θα μου πείτε, δε βαριέσαι! Η Κίνα κείται μακράν!
Και σαν κάτι να μου θυμίζουν όλα αυτά… Μωρέ τι μου θυμίζουν; Α, ναι! Πρωτόκολλα της Σιών:

“Θα αλλάξουμε τον ορισμό της ελευθερίας. Θα πούμε, ότι ελευθερία είναι το δικαίωμα, να κάνεις αυτό που ορίζει ο νόμος.”

Αλλά βέβαια όλα τα παραπάνω είναι απλούστατα θεωρίες συνωμοσίας ψεκασμένων ανθρώπων και με την καμία δεν τα χάφτουμε εμείς οι λογικοί. Και ολοκληρώνω με τον απόλυτο αρχιψέκα:

Και με μια αφιέρωση, αφού μας τα είχε πει η ΄Αλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά δεν την ακούγαμε:
Κοιμάστε ακόμα ζωντανοί…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

loading...