Θα δείτε στις εκλογές τις υποχρεωτικοτητες και τους εκβιασμούς που κάνετε

Όποιος δεν ψηφίζει ΝΔ στις εκλογές θα πληρώνει 1200€ το χρόνο πρόστιμο. Δεν έχει σημασία που η ψήφος είναι μυστική ούτε ότι έχετε δικαίωμα να επιλέξετε κάτι άλλο, προέχει το κοινό καλό. Αν το επαναλάβετε και σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση εκτός από το πρόστιμο θα έχει και βουρδουλιές, στην τρίτη εκλογική αναμέτρηση έχει δήμευση όλης της περιουσίας και σταύρωση προς παραδειγματισμός. Δεν είναι τιμωρία είναι αναγκαίο για το κοινό καλό.

 Μείωσαν τον προϋπολογισμό για την υγεία κατά 820 εκατομμύρια!

Η Υπουργός κ.ΓΚΑΓΚΑ δήλωσε “Σε λιγο θα χρειαστεί να διαλέξουμε αν θα νοσηλευτεί ασθενής με κορωνοϊό ή με εγκεφαλικό.” ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΆ την έναρξη της πανδημίας η ΝΔ ψήφισε προϋπολογισμό για την υγεία που προβλέπει ΜΕΙΩΣΗ των κονδυλίων κατά 600 εκατομμύρια ευρώ.!!!!! την ώρα που αυξάνονται οι δαπάνες για την άμυνα κατά 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ!!!! ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΆ δεν έχουν γίνει προσλήψεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού. Ο υπουργός Α.Σκέρτσος ήταν προχθές ειλικρινής. Ειπε: “”Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας!!! το οποίο μετά την πάροδο της πανδημίας θα εκλείψει ο λόγος να έχουμε πολλές ΜΕΘ”” Η αποτυχία αυτού του κράτους έχει όνομα και επώνυμο. ✔Κυριάκος Μητσοτάκης.

[…]. Εσύ ποιος είσαι ρε […] που θα επιβαλλεις ιατρική πράξη πάνω μας με τη βία? Θα σε πατήσω κάτω όχι θα δεχτώ εκβιασμούς από εσένα! […] σας δώσαμε καρέκλα για να εκβιάζεις τους γονείς μας.

loading...