ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

 




Γεράσιμος Καλογεράκης *  

Φίλοι μου εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

Έχετε δίκαιο και οι δύο κατηγορίες, στις επιχειρηματολογίες και λεκτικές σας διαμάχες, αφού και οι καθ’ ύλη αρμόδιοι γιατροί διαφωνούν μεταξύ τους και είναι αυτοί που συντηρούν την σύγχυση.

Δεν προσέξατε όμως ότι η εμβολιαστική υστερία, του κράτους έχει πάρει την μορφή ασύμμετρης απειλής εναντίον του εαυτού του (ασύμμετρη απειλή =πόλεμος που διεξάγεται από οργανωμένες μη-συμβατικές ομάδες και βασίζεται στην κατάργηση όλων των κανόνων του δικαίου του πολέμου) με πολλαπλούς κινδύνους.

Φίλοι μου.

Δεν παρατηρήσατε ότι ο διχασμός του λαού μας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι πλέον γεγονός και μάλιστα ολέθριο; Αγνοείτε ότι οι Έλληνες  σε καταστάσεις, διχασμού βγάζουν τον κακό εαυτό τους και εκδηλώνουν τα χειρότερα αισθήματα και συμπεριφορές, ο ένας εναντίον του άλλου, με πράξεις ανατριχιαστικές, οι οποίες μου προκαλούν φρίκη γιατί τις έζησα σαν μαθητής του δημοτικού Σχολείου και έμειναν ανεξίτηλες.

Δεν σας κάνει εντύπωση  ότι κάθε διαφωνία με το κράτος ποινικοποιείται όπως στα κομμουνιστικά καθεστώτα, οι γιατροί εξαγνίστηκαν με νόμο για τα ενδεχόμενα ιατρικά λάθη τους. Το σύνταγμα έπαψε να έχει ισχύ και μεταβλήθηκε σε απλό κουρελόχαρτο, καταργήθηκαν όλες οι συνθήκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκαθιδρύθηκε μια ανελέητη σταλινική δικτατορία με δημοκρατικό μανδύα.

Περισσότερα από 900 έγγραφα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας από τον αμερικανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδήσεων «The Intercept», των ΗΠΑ δείχνουν ότι το «Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ» (ΝΙΗ) υπό τον Δρα Άντονι Φάουτσι, ο οποίος  παραδέχτηκε δημοσίως ότι, είναι υπεύθυνος για την χρηματοδότηση με 600.000 δολάρια του εργαστηρίου της Γιουχάν της Κίνας για τον ιό «Covid-19» και όλα δείχνουν ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον σημερινό Γολγοθά της ανθρωπότητας.  

Τίνος εντολές εκτελούσε το ανθρώπινο τέρας Δρ Άντονι Φάουτσι ο οποίος έχει μηνυθεί για την χρησιμοποίηση παιδιών μεταναστών και οικόσιτων ζώων σαν πειραματόζωα; Σε πολλά έντυπα των ΗΠΑ αναφέρεται ως «βρικόλακας» που τον έδιωξε ο διάβολος από την κόλαση για να μη μολύνει τους κολασμένους. Εναντίον αυτού είχε στραφεί ο πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ αλλά δεν μπόρεσε να τον ελέγξει.

Η δικτατορία του κορωνοϊού δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί οι μεταλλάξεις θα συνεχίζονται και την ζωή που ζούσαμε πριν τον κορωνοϊό πρέπει να την ξεχάσουμε όπως, μας πληροφορεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!!!.

Όποιος πολιτικός και να κυβερνούσε την χώρα τον ίδιο χορό θα χόρευε, μην σας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί, μόνο που ο σημερινός πρωθυπουργός δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο «οι βιολιτζήδες μένουν πάντα οι ίδιοι και μόνο οι αρκούδες που χορεύουν αλλάζουν» αρκούδες είναι τα πολιτικά ανδρείκελα.

Όλα τα περιοριστικά μέτρα, τα εξοντωτικά οικονομικά πρόστιμα των πολιτών και των επιχειρήσεων, ο εγκλεισμός των Ελλήνων στο σπίτι, καταρράκωσαν τελείως την λέξη άνθρωπος, ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα και προδικάζουν την μελαγχολία των Ελλήνων που οδηγεί στην ψυχοπάθεια προς δόξα των πολιτικών και των φαρμακοβιομηχανιών μέχρι να αποδεχτούμε τον ρόλο του σκλάβου, του δούλου, του είλωτα.

Φίλοι μου μην πέφτετε στην παγίδα του εθνικού διχασμού.

Αντισταθείτε στα καταχθόνια σχέδια της Νέας Τάξεως και όχι να ετοιμάζεστε να κατασπαράξει ο ένας τον άλλον. Τον διχασμό αυτόν τον ευλόγησε και «η μητέρα εκκλησία», μάλλον κακιά μητρυιά,  όπως είδατε προς δόξα της οποίας παπάς καταριόταν και φασκέλωνε τους μισούς Έλληνες, τους ανεμβολίαστους, και αντί να κόψει το χέρι του τραγόπαπα τον έκαναν τηλεοπτικό αστέρα τα βοθροκάναλα.

Αντισταθείτε στον εθνικό διχασμό.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...