ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΚΟΥΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ…

Μην ξανακούσω κανέναν, να λέει, ότι τούτη δω η κυβέρνηση δε νοιάζεται για το καλό μας, γιατί θα τα πάρω! Και όταν τα παίρνω, δαγκώνω άσχημα! Εδώ ρε μια βροχή κάνει και σου στέλνουν μήνυμα από την Πολιτική Προστασία, αν δεν πας από τη βροχή, να πας από την καρδιά σου, για την υγειά μας δε θα νοιάζεται; ΄Αλλωστε εις υγείαν των κορόιδων τρωγοπίνουν άπαντες! Και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα και να τα τζαμπέ μπόλια! Πάρε, νά ‘χεις, κόσμε!

Γιατί είναι και αυτή η “Όμικρον”, που δεν ξέρεις από πού θα σού ‘ρθει! ΄Οχι “η ιστορία της Ο” βρε ανώμαλα μυαλά, η άλλη από το Τιμπουκτού! Ε, σόρρυ από την Μποτσουάνα εννοούσα! Αυτή ντε, που πήρε το αερόπλανο και κατσικώθηκε σε 77 χώρες με το καλημέρα σας! Τώρα γιατί εκεί κάτω δεν ιδρώνει τ’ αυτί τους, είναι απορίας άξιον! Α, ναι! Μάλλον δεν έχουν τηλεόραση του δικού μας επιπέδου με Εισαγγελάτους, Που-τιάνες και δε συμμαζεύεται! Αυτά είναι προνόμιο των πολιτισμένων λαών!
Και τόσο πολύ κόπτεται ο κούλης για την υγειά μας, που για να μας μπολιάσει όλους, μέχρι και την ΑΑΔΕ επιστράτευσε, να στέλνει μπιλιετάκια! ΄Ενα μπόλι, ένα κατοστάρικο, για περάστε, όλοι θα πάρετε! Πού ‘σαι, κουλό; Λεφτά υπάρχουν! ΄Αντε, γειά σου, χρυσό μου! Και βγήκε και η αφορεσμένη, να μας πει, ότι μπόλιασε και το πεντάχρονο παιδί της! Τι λες, μαρή; Το άλλο με τον Τοτό;

Αλλά δόξα τω Θεώ, που έχουμε αντιπολίτευση σε αυτήν τη χώρα και ακούγονται οι αντίθετες απόψεις στο Κ(υ)νοβούλιο:
Κ(Υ)ΝΑΛ: Συμφωνούμε, επαυξάνουμε και ψηφίζουμε…
ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνούμε, επαυξάνουμε αλλά δεν ψηφίζουμε…
Ρε συ Αλέκθη, κάπου προς διπολική διαταραχή σε κόβω! Από τη μια μου πας κόντρα στο Κούλη (λέμε τώρα!), από την άλλη μου σουτάρεις τον άλλον που τον είπε δολοφόνο! Ρε πας καλά; Αλλά θα μου πεις, αυτός το έπαιζε σε διπλό ταμπλό, αδέσποτος δε μένει! ΄Ολο και κάπου θα βολευτεί τώρα που το ΣΚΥΝΑΛ έχει αρχηγό με α(π)ίδια!

Κι εσύ, Κούλη, από τους απέναντι όλα να τα περιμένεις αλλά από το κολλητάρι σου τον ψάλτη, ε, αυτό πχια ούτε ο Θεός δεν το θέλει!

Ρε συ, τέκνον Βρούτε, εμ σου έδωσε το ακαταδίωκτο, εμ του πριονίζεις και την καρέκλα; ΄Οξω, ρε! Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω!

Αλλά να σου πω κάτι, κουλό; Μεταξύ μας και μη βγει παρά έξω. Πες εκεί στα παιδιά του Πειραιά και δη στο χοντρό, να το κανονίσει το θέμα! Ξέρει αυτός: Τσιμέντα Τιτάν! Εγγύηση! Και ούτε γαλή ούτε ζημία!

΄Οσο για μας, παίδες, φύγαμε ντουγρού για τις δόσεις μας! ΄Οχι τίποτε άλλο, να δώσουμε και λίγη ζωή στα μπουζουκομάγαζα, που πλακώνονται, ποιος θα πρωτοσκοτώσει τη μύγα που εντόπισε. Βουρ για Ρέμο, φιλάρες, ή έτσι και μας κάτσει καμιά στραβή, για Παντελίδη! Πάντως το λέλουδο και το “ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καις”, δεν το χάνουμε με τίποτα! ΄Ασε που άκουσα, ότι με την τρίτη δόση μπαίνεις και σε κλήρωση για υπερ…ατλαντικό ταξίδι. Το διοργανώνει το (τουριστικό, όχι τελετών, ρε ούφο) γραφείο “ο ΄Αγιος Πέτρος”.
Μην κωλώνετε, σας λέω! Οι μπολιασμένοι έχουν φουλ προνόμια:
Στο Germany τους βάζουν ωραιότατο βραχιολάκι:

Ενώ στο Sweden ετοιμάζουν υποδόρια τσιπάκια, γιατί πού να κουβαλάς τώρα κινητά και πιστοποιητικά; Δε λέει! Να χαρώ εγώ ελευθερία!

Τώρα βέβαια είναι και αυτοί οι π-σέκες, που πάνε να χαλάσουν το αφήγημα:
Lancet: “Οι εμβολιασμένοι έχουν 251 φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο.”
΄Η οι άλλοι που σου λένε: “Τη μια ανακαλούνται μάσκες, την άλλη τεστ, ρε λες, άμα φάνε 5-6 δις κοσμάκη, να ανακαλέσουν και τα μπόλια;”

Αλλά αυτά η αφεντιά μου τ’ ακούει βερεσέ! Γιατί, αν δεν εμπιστευτείς την πρωθυπουργάρα σου, ποιον θα εμπιστευτείς Οέο; Αφού τό ‘πε, τό ‘πε ο παπαγάλος:
“Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός … στην Ευρώπη!”

Στο Ελλάντα πάλι, είναι απλά Τετάρτη και οι ΣτΕδες του χεριού μας, αφού όχι ράμματα έχουμε για τη γούνα τους αλλά μαλλί ολόκληρο! Και σιγά μη δεν ψηφίσουν, ό,τι γουστάρουμε!
Αλλά μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί τα καλά νέα καταφθάνουν από άλλες χώρες:

Ν. Ζηλανδία: “Αίρονται τα αυστηρά μέτρα για τον κόβιντ και επιτρέπονται και πάλι τα όργια μέχρι 25 ατόμων.”
΄Αντε και στα δικά μας, γιατί ένα στερητικό σύνδρομο το είχα πάθει! ΄Αλλωστε μέχρι 25 είναι δεσμός, στους 26 καίγεσαι! Βέβαια η αφεντιά μου είμαι μονογαμική αλλά 38 χρόνια φασολάδα λέει; Δε λέει; Οπότε λέω τώρα στα ύστερά μου, να στοχεύσω ψηλά! ΄Οχι στον πρωθυπουργό, ρε σεις, δεν πάμε για ανθυποτσιράκια. Πάω ολοταχώς για Great Reset.

Μόνο ένα πρόβλημα έχω: Στο γάμο μας το νυφικό ποια θα το βάλει;

Αλλά, για να σοβαρευτούμε και λίγο, λέω, να επαναφέρουμε στο προσκήνιο αλλοτινές σοβαρές δηλώσεις μεγάλων πολιτικών ανδρών:
Ραγκούσης: “Θα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της ανδρικής εγκυμοσύνης.”
Παπακωνσταντίνου: “Η ευθανασία μόνη βιώσιμη λύση για συνταξιούχους άνω των 75 ετών.”
Ρε λέτε; Αλλά σάμπως να κατέβηκε στα εξήντα το όριο…
Και με τούτα και με κείνα, έχω φθάσει, να αναπολώ ΣΥΡΙΖΑ και Καρανίκα! Τουλάχιστον αυτοί έβγαζαν γέλιο! Ωχ, Παναγία μου!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

loading...