Το "πρόστιμο" του Θεού θα είναι φοβερό!
Πρέπει να βρούμε νέες λέξεις γιατί αυτό που ζούμε με δαύτους δεν καλύπτεται από τις υπάρχουσες!

Κάποτε λέγαμε χούντα. Τώρα αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η κατάσταση...

Πού ακούστηκε να βάζουν πρόστιμο επειδή δεν εμβολιάζεσαι;

Πού πάει το αυτεξούσιον του ανθρώπου, η ελευθερία βούλησης, η αυτοδιάθεση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι συνταγματικές ελευθερίες;

Ψηλά γράμματα όμως αυτά για τους χοντρόπετσους της εξουσίας. Όταν γεμίζεις χιλιάρικα κάθε μήνα τις τσέπες σου, απλά επειδή ψηφίστηκες, δεν σου είναι δύσκολο να πουλάς νταηλίκια.

Και ποιός σου είπε ρε, (το "ρε" δεν είναι λάθος) ότι χρειάζομαι νταβατζή υγείας επειδή πέρασα τα 60;

Το ακαταλόγιστο έχω και έρχεσαι εσύ να μου κουμαντάρεις την ζωή;

Ποιά είναι η παράβαση και επιβάλλεις ποινή;

"Δεν είναι ποινή. Θα έλεγα ότι είναι ένα αντίτιμο υγείας" είπες. Τι κουραφέξαλα είναι αυτά; Αν έχει αντίτιμο η υγεία γιατί δεν έχει αντίτιμο η αρρώστια να πας να επιβάλεις πρόστιμο σε όσους ασθενούν και επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, όπως είπες.

Κάποτε ο Χίτλερ, για να πετύχει την καθαρότητα της Αρίας φυλής, αυτούς που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά της φυλής τους έφτιαχνε σαπούνια. Πάλι καλά που την γλυτώνουμε με 100 δραχμές τον μήνα!

" Ένα κίνητρο προφύλαξης, μια ώθηση ζωής αλλά πιστεύω ότι είναι και μια πράξη δικαιοσύνης απέναντι στους πολύ περισσότερους εμβολιασμένους." είπες.

Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τί είναι; Και αναρωτιέμαι πού είναι τώρα να ορθώσουν το ανάστημά τους όλοι εκείνοι που κόβονται για τα δικαιώματα των σκυλιών, των γατιών, των gay, των me too, των ξεφωνημένων, των κόκκινων φαναριών έναντι των πρασίνων, της πράσινης ανάπτυξης, των πράσινων αλόγων, των προσφύγων, των Ρομά, των φυλακισμένων δολοφόνων και κάθε άλλης αδικημένης συλλογικότητας.

Αλλά για τους ανεμβολίαστους δεν θα μιλήσει κανείς επειδή δεν είναι συλλογικότητα. Είναι μονάδες, πολίτες που έχουν ίδιον θέλημα, άρα επικίνδυνοι για την επιχείρηση μαζοποίησης που πληρώνει, λαδώνει και σκοτώνει ελπίδες, αξιοπρέπεια, ελευθερία.

Δεν ξέρω αν οι ανεμβολίαστοι έχουν δίκιο. Δεν ξέρω αν οι εμβολιασμένοι έχουν δίκιο.

Ξέρω όμως πολύ καλά ότι και οι μεν και οι δε έχουν δικαίωμα να πράττουν κατά το θέλημα και την συνείδησή τους και είναι ίσοι απέναντι στον Νόμο.

Αλήθεια η Εκκλησία, οι μεγαλοδεσποτάδες που τόσο πρόθυμα έσκυψαν την μέση στον Καίσαρα, δεν έχουν να πουν λόγο διαμαρτυρίας για το πρόστιμο;

Δεν θα υπερασπιστούν το αδικούμενo ποίμνιο και το δικαίωμά του στην ελεύθερη επιλογή;


Θα ομολογήσω τώρα πως είχα μια δυσκολία να πειστώ πως η ιστορία των εμ-βολίων είναι κομμάτι της παγκόσμιας επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τώρα πια, με τόση εμμονή και τόσο παράνομες ενέργειες, καθόλου δεν αμφιβάλλω.

Όμως ζει Κύριος ο Θεός και θα πληρώσει καθέναν κατά τα έργα του. Και το έργο της καταστρατήγησης της ανθρώπινης ελευθερίας για την οποία ο ίδιος σταυρώθηκε, είναι έργο του διαβόλου που ποτέ δεν νικάει έως το τέλος..."και πεπτώκασι δαίμονες".

Ας το έχουν αυτό υπόψιν οι φτωχοδιάβολοι που αποπειρώνται τον αφανισμό μας. Εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν...

Και την δική τους πόλη των σκλάβων, των υποτελών και των βασανισμένων ανθρώπων δεν την φυλάει ο Χριστός που πολέμησε τους διαχωρισμούς και την αδικία. Γι' αυτό και σύντομα θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος.

Θαρσείτε αδέλφια γιατί Αυτός, ο Κύριός μας, ο Πατέρας, ο Αδελφός μας νενίκηκε τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :