ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! Ζητούν ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ κατά των ανεμβολίαστων! Προάγγελος εξελίξεων το ΒΙΝΤΕΟ

 Αντίστροφα μετρά ο χρόνος σε Ευρώπη και Αμερική – Όσοι ζητούσαν γεγονότα, τους τα δίνουν οι διεθνιστές!!!

Οι υποστηριχτές της επιβολής απόλυτης χούντας σε όλον τον πλανήτη έχουν ξεσαλώσει σε Ελλάδα και τον υπόλοιπο τον κόσμο.

Όπως είδατε χθες, γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος δήλωσε πως τα πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους ΠΛΗΤΤΕΙ τους πολλούς και τους αδύναμους!

Στο ίδιο κλίμα, ο James Joseph Cramer τηλεπαρουσιαστής στο CNBC, κάλεσε τον αμερικανικό στρατό να εμβολιάσει βίαια τον αμερικανικό λαό με την ένεση COVID.

«Είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον COVID», είπε ο Cramer στο «Mad Money» και συνέχισε:

«Απαιτήστε τον καθολικό εμβολιασμό. Βάλτε τον στρατό να το εφαρμόσει. Εάν δεν θέλετε να εμβολιαστείτε, καλύτερα να είστε έτοιμοι να αποδείξετε την ιδιότητα του αντιρρησία συνείδησης στο δικαστήριο».

Τα λόγια αυτά δεν ήταν τυχαία και το βίντεο μοιάζει με προάγγελο εξελίξεων. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως, όπως το el.gr έχει ενημερώσει, στην Ευρώπη επικεφαλής  στην επιβολή και τήρηση των μέτρων για τα εμβόλια και τον COVID μπαίνουν ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ! Υπάρχει τεράστια κινητικότητα στην διεθνιστική Δύση για την επιβολή καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ήδη σε Αυστρία και Γερμανία, ενώ στην Ελλάδα το εμβόλιο επιβλήθηκε για τους άνω των 60!

Εφαρμόζονται τα λόγια του Καρόλου! ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ;;;

loading...