ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΩΡΕ στα παιδιά??

 Ήρθε ζευγαρι στο μαγαζί με την δυο ετών κόρη τους κ της έδωσα γλειφιτζούρι κ όταν κατέβασα τη μασκα για να δει το πρόσωπο μου άρχισε να κλαιει.Μου λένε . Η μικρη δεν έχει δει πρόσωπα δεν ξέρει τον κόσμο αλλιώς.Κ μεις τη φοραμε σπιτι γιατί κλαιει ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΩΡΕ στα παιδιά??

Συγχαρητήρια,συγχαρητήρια δεν έχω τίποτα άλλο να πω , ας τρέξουν όσο περισσότεροι προλαβαίνουν τώρα να διογκώσουν ένα διαρκές και διαχρονικό έγκλημα , δεν τους μένει τίποτα άλλο να κάνουν παρά να τους βοηθήσουν να φτάσουν στο τελικό τους στόχο που ήταν εξαρχής αυτός, τα παιδάκια.

Θα θυσιάσουν λίγους για να σωθούν πολλοί. Στο μέλλον μπορεί και να θυσιάζουν ανθρώπους για καλή σοδειά ή για καλό καιρό και να θεωρείται σωστό.

Δεν υπάρχει ασυλία

Αν διαπιστωθεί μόνιμη βλάβη σε παιδιά, ΔΕΝ σας καλύπτει η ασυλία από τον εξαγριωμένο γονιό. Ενημερωτικά οι ακόλουθες ουσίες θεωρήθηκαν “ασφαλείς” επί 5-40 χρόνια ενώ δεν υπήρχαν μακροπρόθεσμα δεδομένα. Οταν τα αποκτήσαμε βρήκαμε ότι είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ή προκαλούσαν ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΙΣ: θαλιδομίδη, οιστρογόνο DES, διοξείδιο του τιτανίου, κτλ. Χωρίς μακροπρόθεσμα δεδομένα, δεν ξέρουμε μακροπρόθεσμες βλάβες. Καλή τύχη σε όλους, θα την χρειαστείτε. 

loading...