ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

 





Της Λέττας Καλαμαρά *  

Μία επικίνδυνη και ανθελληνική εμφάνιση ενός φαινομένου έχει αναδείξει ο COVID-19 πέρα από την υγειονομική απειλή απέναντι κατά κόρον σε ηλικιωμένους άνω των 70 ετών ή/και με υποκείμενα νοσήματα συνανθρώπους μας που υφίστανται την απώλεια της ζωής τους.  

Το φαινόμενο αυτό που αποδίδεται από ειδικούς και σε συμφέροντα άλλων Κρατών έχει να κάνει με την τρομοκρατία που ασκείται στους πολίτες εδώ και δύο χρόνια σχετικά με απειλούμενα μέτρα προστασίας.

Σε μία απόπειρα καθορισμού του μέλλοντος ειδικοί και ανώνυμοι διασπείρουν καθημερινά τρομακτικά μέτρα προστασίας περί απώλειας της ελευθερίας, της εργασίας, της κοινωνικής ηρεμίας ακόμα και στο σημείο της διάσπασης του πυρήνα του Έθνους μας.

Δυστυχώς για διάφορους ιδιοτελείς λόγους η καταιγίδα μέτρων που προμηνύονται και διασπείρουν το φόβο αριστοτεχνικά μεγαλοποιείται και αναπαράγεται ανεξέλεγκτα χωρίς να παρεμβαίνει κανείς για τα fake news περί μέτρων.

Ενώ η Κυβέρνηση και δικαιοσύνη δείχνει μεγάλη ευαισθησία και προθυμία περιστολής συνταγματικών δικαιωμάτων όπως η ελεύθερη κυκλοφορία πολιτών, η έκφραση του λόγου, η εργασία για την επιβίωση και πλήθος άλλων δεν εμφανίζει τα ίδια αντανακλαστικά στην τρομοκρατία των μέτρων.

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις ήταν πάντοτε ένα μέρος του Πολέμου και Κράτη, εταιρείες, πολιτικοί, επιστήμονες και πολίτες εμφανίζονται πρόθυμοι να τις διεξάγουν με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά αδιαφορώντας για την εθνική ζημιά στην κοινωνία και οικονομία.

Ο αντικειμενικός σκοπός για την Ελλάδα είναι η διαρκής πολιτική και κοινωνική αναταραχή, ο διχασμός, ο αποπροσανατολισμός ώστε να εκποιούνται τα περιουσιακά στοιχεία της ανώδυνα και ο αργός θάνατος της με την καθήλωση στην υπόθεση αντιμετώπισης του COVID-19 μέχρι την εγκαθίδρυση μίας ολοκληρωτικής λύσης.

Έτσι εκτός τα μέτρα για την αντιμετώπιση της Μαντάμ “Ο”, της παράλλαξης “Όμικρον” και του μεγάλου ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ της κυβερνητικής πολιτικής απέναντι σε COVID-19 και τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, η Ελλάδα έχει το καθήκον να επιβιώσει και της διεθνούς τρομοκρατίας των μέτρων που δείχνει να συνδέεται με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, το οποίο διαθέτει πλήθος από επικοινωνιακούς μετεωρολόγους κατασταλτικών μέτρων φυσικά…

loading...