ΑΝΟΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ«Η ΑΓΙΑ ΕΜΜΕΛΕΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ι.ΣΥΝΟΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

ΒΟΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ…

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣ: την Αγία και Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (ανοιχτή επιστολή)
Άγιοι Αρχιερείς, Σεβασμιώτατοι Πατέρες και Ποιμενάρχαι μας, ευλογείτε!

Ο Σύλλογος Προστασίας Εμβρύων «Η Αγία Εμμέλεια», πιστός στο Λόγο του Ευαγγελίου και στην Παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, διακηρύττει την αλήθεια, ότι το αγέννητο παιδί είναι άνθρωπος, εικόνα Θεού, εξ άκρας συλλήψεως[1] και αγωνίζεται για την προστασία της ζωής του χωρίς όρους και προϋποθέσεις. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της ύπαρξής του, στιγμή κατά την οποία είναι ήδη άνθρωπος με αιώνια αξία και προοπτική, τίθεται υπό την προστατευτική αγκαλιά της Εκκλησίας μας.

Εδώ και πολύ καιρό, υπάρχει το ζήτημα σχετικά με τη χρήση εμβρυικών κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα, στα εμβόλια για τον Covid-19. Έχουμε προσέξει πως πολλοί αδιαφορούν, αποφεύγουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν με το τι συμβαίνει πραγματικά στα εργαστήρια παραγωγής των εμβολίων. 

Για αυτό, θα θέλαμε σαν σύλλογος που υπερασπίζεται τη ζωή να παράσχουμε κι εμείς τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει για το συγκεκριμένο θέμα, επιθυμώντας να υποστηρίξουμε τη ζωή του αγέννητου παιδιού αλλά και να συμβάλλουμε στην υγεία όλων των ανθρώπων. Σας παρακαλούμε λοιπόν, να αφιερώσετε λίγο χρόνο, για να μελετήσετε και να επεξεργαστείτε αυτά τα στοιχεία.

Ο Ορθόδοξος Χριστιανικός λαός της Πατρίδας μας πρέπει να γνωρίζει τις απόψεις της Εκκλησίας μας πάνω στο θέμα των αμβλώσεων που συνδέεται άμεσα με τα εμβόλια που κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο στην Πατρίδα μας. Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο έχει άμεση σχέση με τη σωτηρία μας, σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας.

Η χρήση εμβρυικών κυτταρικών σειρών στην ιατρική

Όπως είναι πλέον ευρέως γνωστό πολλές φαρμακοβιομηχανίες χρησιμοποιούν κύτταρα που έχουν ληφθεί από έμβρυα μετά από έκτρωση και έχουν τύχει ειδικής επεξεργασίας για τη μελέτη και παρασκευή φαρμάκων, καλλυντικών και εμβολίων.

Η τακτική αυτή περιλαμβάνει την ακόλουθη διαδικασία:

α) την έκτρωση με τροποποιημένη μέθοδο, προκειμένου να μην καταστραφούν και να μείνουν ανέπαφα τα υποψήφια προς συλλογή όργανα και οι ιστοί,

β) τη συλλογή των ακέραιων οργάνων (νεφρό, πνεύμονα, αμφιβληστροειδή κλπ.) και

γ) τη δημιουργία των εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών που αναπαράγονται και χρησιμοποιούνται για πολλά έτη.

Όπως στην φυσιολογική εξέλιξη του οργανισμού ανανεώνονται τα σωματικά μας κύτταρα, ομοίως και κατά την αναπαραγωγή των κυτταρικών αυτών σειρών, έχουμε ισοδύναμη ανανέωση, αλλά με τεχνητό τρόπο. Έτσι, το DNA των κυττάρων αυτών είναι ταυτόσημο με αυτό των κυττάρων από τα οποία παρήχθησαν.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 




loading...