Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από τη μαζική ΠΑΡΑΝΟΙΑ, οι πραγματικά λογικοί φαίνονται σαν απόκληροι

 Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι μάζες έχουν αυταπάτες. Έχουν χειραγωγηθεί μέσω της κατασκευασμένης υστερίας των μέσων ενημέρωσης, ώστε να πιστέψουν σε μια αόρατη “πανδημία” που θα τους σκοτώσει αν δεν συμμορφωθούν.

Στην αρχή, η απαίτηση συμμόρφωσης ήταν κάτι σαν: “Φορέστε αυτές τις μάσκες. Θα χρειαστεί να τις φοράτε μόνο μέχρι να υπάρξει εμβόλιο”.

Μόλις το εμβόλιο έγινε διαθέσιμο, η απαίτηση συμμόρφωσης αυξήθηκε σε: “Κάντε δύο ενέσεις και θα επανέλθουμε στο φυσιολογικό”.

Τώρα, βέβαια, στο τέλος του 2021, οι άνθρωποι καλούνται να κάνουν και ατελείωτα αναμνηστικά εμβόλια και να συνεχίσουν να φορούν μάσκες… και όλα αυτά με κοινωνική αποστασιοποίηση και συμμόρφωση σε ατελείωτα λουκέτα και στρατόπεδα καραντίνας για κοβίδες, φυσικά.

Σε αυτό το σημείο, όποιος συμφωνεί με αυτή την παραφροσύνη είναι κλινικά παραληρηματικός και πάσχει από κοινή μαζική ψύχωση (ή αυτό που κάποιοι επιστήμονες ονομάζουν “μαζική διαμόρφωση”). Αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να αναλύσουν γνωστικά τον κόσμο γύρω τους με έναν ουσιαστικό τρόπο που να υποστηρίζει τη συνέχιση της ύπαρξής τους.

Είναι σημαντικό ότι το γεγονός ότι η παραληρηματική σκέψη που είναι ευρέως διαδεδομένη δεν την καθιστά υγιή. Μέσω του προγραμματισμού των μέσων ενημέρωσης, της λογοκρισίας και των αυταρχικών μέτρων, ολόκληρα έθνη μπορούν να παγιδευτούν κάτω από αλλόκοτες αυταπάτες. Αν χρειάζεστε ένα σημερινό παράδειγμα, μην κοιτάξετε μακρύτερα από τη Βόρεια Κορέα, και στη συνέχεια συνειδητοποιήστε ότι η λογοκρισία και η προπαγάνδα τύπου Βόρειας Κορέας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια.

Όποιος εμπιστεύεται τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και παραπλανημενος και αφελής.

Σχεδόν το σύνολο των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έπεσε στην παγίδα της φάρσας για το έγκλημα μίσους του Jussie Smollett. Έπεσαν στην απάτη περί συνωμοσίας με τη Ρωσία, και έπεσαν στο ψέμα της προέλευσης της “αγοράς κρέατος” σχετικά με τον κοροναϊό. Εξακολουθούν επίσης να προωθούν το ψέμα για τα “κρούσματα” του ψευδούς PCR, το οποίο έχει τις ρίζες του σε πλήρη επιστημονική απάτη.

Αν υπήρχε κάποιο ειλικρινές σύστημα αξιολόγησης της αξιοπιστίας των ειδήσεων, κάθε μεγάλο μέσο ενημέρωσης θα βαθμολογούνταν με βαθμό “F”, αφού έχουν παραποιήσει ή ψευδώς μεταδώσει σχεδόν κάθε σημαντικό γεγονός τα τελευταία χρόνια (συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων για τον Nick Sandman και τον Kyle Rittenhouse, για παράδειγμα).

Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αξιοπιστία, έχει αυταπάτες (και είναι αφελής). Όποιος πιστεύει ότι το CDC ή ο FDA έχουν “επιστημονική αυθεντία” είναι είτε ηλίθιος είτε ζει σε έναν κόσμο παραμυθιών. Αυτό που όλοι μάθαμε τα τελευταία δύο χρόνια – ή θα έπρεπε να είχαμε μάθει αν δίναμε προσοχή – είναι ότι όταν έχει μεγαλύτερη σημασία, κάθε κυρίαρχος θεσμός θα σας εξαπατήσει σκόπιμα, ακόμη και αν η εξαπάτηση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια αθώας ανθρώπινης ζωής.

Εξαιτίας όλων αυτών, είναι εύκολο να εντοπίσουμε εύπιστους, παραπλανημένους ανθρώπους στην κοινωνία μας: Είναι αυτοί που εξακολουθούν να φορούν μάσκες! Είναι αυτοί που κατά κάποιο τρόπο εξακολουθούν να παρακολουθούν το CNN, το δίκτυο παιδεραστίας. Είναι αυτοί που εξακολουθούν να σχηματίζουν ουρές για αναμνηστικά εμβόλια, λέγοντας κατά κάποιο τρόπο στον εαυτό τους ότι ο λόγος που χρειάζονται αναμνηστικά εμβόλια είναι επειδή όλα τα προηγούμενα εμβόλια απέτυχαν, αλλά αυτό το αναμνηστικό θα λειτουργήσει ως δια μαγείας, παρόλο που είναι το ίδιο εμβόλιο από την ίδια ακριβώς εταιρεία.

Μην ξεχνάτε ποτέ τον ορισμό της παραφροσύνης.

Οι παραληρηματικοί άνθρωποι θα σας πουν επίσης ότι πιστεύουν ότι οι γυναίκες έχουν πέος και ότι οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι. Αυτοί είναι οι πραγματικά παράφρονες και έχουν υπνωτιστεί τόσο μαζικά στις παραμυθένιες ψευδείς πραγματικότητές τους που έχουν αποσυνδεθεί εντελώς από τη βιολογική πραγματικότητα.

Είναι πραγματικά παράξενο ότι αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σχηματίζουν ουρά για αναμνηστικά εμβόλια, γιατί αν πραγματικά πίστευαν ότι η φυσιολογία είναι υποκειμενική, δεν θα μπορούσαν απλά να αποφασίσουν να “αυτοπροσδιοριστούν” ως κάποιος που έχει ήδη ανοσία στο κοβίδιο; Γιατί πιστεύουν ότι η βιολογία είναι πραγματική όταν πρόκειται για ενέσεις εμβολίων, αλλά η βιολογία είναι φανταστική όταν πρόκειται για εγκυμοσύνη και πέη;

Η απάντηση, φυσικά, είναι επειδή είναι ψυχικά άρρωστοι παραληρηματικοί τρελοί. Και σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής επιλογής, απομακρύνονται σταδιακά από την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή μέσω της αυτοκτονίας με τη βοήθεια εμβολίων, η οποία μπορεί να είναι μία από τις λίγες ασημένιες πλευρές σε όλο αυτό το χάος. Η εγγραφή σε ενέσεις αποανάπτυξης με πρωτεΐνες αιχμής είναι πραγματικά ένα είδος παγκόσμιου τεστ IQ, και δισεκατομμύρια άνθρωποι αποτυγχάνουν σε αυτό… με μοιραίες συνέπειες που θα διαδραματιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια περίπου.

Μην προσπαθήσετε καν να προσαρμοστείτε σε μια παράλογη, παραληρηματική κουλτούρα…

Για όσους από εμάς είμαστε ακόμα αγκυροβολημένοι στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε μια παράλογη, δαιμονική κουλτούρα ή κοινωνία. Όταν η κοινωνία (ή η “αρρωστημένη κοινωνία”) έχει μετατραπεί σε έναν κόσμο κλόουν τρελών, το να προσπαθείς να προσαρμοστείς είναι απλώς μια παράξενη μορφή αυτοπροκαλούμενου πόνου. Αντί να υποκύπτετε στη διεστραμμένη θέληση των παραληρηματικών μαζών, αφιερώστε το χρόνο σας στην επανασύνδεση με την πραγματικότητα. Αυτή είναι η συνειδησιακή σας άγκυρα που σας αποτρέπει από το να παρασυρθείτε στη χώρα των λαϊμπάρων.

Πώς επανασυνδέεστε με την πραγματικότητα;

Έχετε έναν κήπο και καλλιεργείστε το φαγητό σας. Αγγίξτε το χώμα. Αποθηκεύστε σπόρους. Βιώστε την πραγματικότητα μέσα από τις πρώτες αισθήσεις. Ακούστε, αγγίξτε, αισθανθείτε και δείτε.

Κάντε περιπάτους στη φύση. Ζήστε την εμπειρία του πραγματικού κόσμου γύρω σας.ΠΕΡΠΑΤΕΙΣΤΕ!

Αποφύγετε τους τεχνητούς κόσμους, τους επαυξημένους κόσμους και την εικονική πραγματικότητα. Σας υποδουλώνουν σε ψεύτικες ψευδαισθήσεις. Απομυζούν την ψυχή σας.

Συνδεθείτε με τον Θεό και ανακαλύψτε ξανά τον πνευματικό σας εαυτό. Η ψυχή σας είναι πραγματική. Η συνείδηση είναι πραγματική. Μπορεί να μην είναι φυσική, αλλά είναι το πιο αληθινό πράγμα στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Συνδεθείτε με αληθινούς ανθρώπους που ζουν στην πραγματικότητα και απομακρυνθείτε από παλιούς “φίλους” που είναι παραπλανημενοι οπαδοί της αγέλης και ευκολόπιστοι κομφορμιστές.

Πάρτε χρόνο μακριά από όλες τις οθόνες. Αν και είναι υπέροχο να συλλέγετε πληροφορίες από εκείνους που έχουν κάτι πολύτιμο να μοιραστούν, μην επιτρέπετε στη ζωή σας να κυριαρχείται από οθόνες και κινητές συσκευές.

Στο σημερινό podcast “Ενημέρωση για την κατάσταση”, καλύπτω τη φύση της πραγματικότητας και αναφέρομαι ακόμη και σε εξωδιαστατικά “ξωτικά” που οι άνθρωποι αναφέρουν ότι συναντούν όταν παίρνουν DMT. (Ναι, σοβαρά, λένε ότι συναντούν κοσμικά ξωτικά. Το μόνο ξωτικό που έχω δει ποτέ είναι ένα κακό ξωτικό που ονομάζεται Fauci…)

Είναι μια άγρια βόλτα μέσα από τις αυταπάτες μιας κοινωνίας που έχει τρελαθεί… και πώς να διατηρήσετε τη λογική σας μέσα σε όλα αυτά. (Το γέλιο είναι επίσης ένα σπουδαίο εργαλείο αγκύρωσης, γι’ αυτό και κοροϊδεύω τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα).

naturalnews.com

loading...