ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *   

Κατά την περίοδο του Εθνικού διχασμού στην Κρήτη, ένας επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης ανέβαινε μ’ ένα μουλάρι σ’ ένα ορεινό και δύσβατο χωριό, για να επιθεωρήσει τον εκεί δάσκαλο. Στο δρόμο που πήγαινε συναντά έναν αγωγιάτη και τον ρωτά:

Δε μου λες, πατριώτη, ο δάσκαλος τι είναι; Βενιζελικός ή Βασιλικός;

Βενιζελικός, απαντά ο αγωγιάτης. Ααα, το γαϊδούρι, σχολίασε ο επιθεωρητής. Ο αγωγιάτης όμως ήταν Βενιζελικός και φίλος του δασκάλου και έτρεξε να μεταφέρει στο δάσκαλο τη στιχομυθία!

Το και το, δάσκαλε. Σε είπε γαϊδούρι!

Την επομένη μπαίνει ο επιθεωρητής στην τάξη και ρωτά το δάσκαλο ποιο είναι το μάθημα της ημέρας!

Τα σημεία της στίξεως, απαντά ο δάσκαλος.

Ας δούμε, λοιπόν, τι ξέρουν τα παιδιά, λέει ο επιθεωρητής.

Ο δάσκαλος σήκωσε ένα μαθητή στον πίνακα, τον Σήφη, και του είπε να γράψει τη φράση: Ο επιθεωρητής είπε, ο δάσκαλος είναι γαϊδούρι!

Αφού, έκπληκτος ο μαθητής, το έγραψε, τον ρωτά ο δάσκαλος:

Ποιος είναι, παιδί μου, γαϊδούρι; Ο δάσκαλος, ψέλλισε ο μαθητής. Και ποιος το είπε; Ο επιθεωρητής, κύριε!

Ωραία, είπε ο δάσκαλος. Βάλε τώρα ακόμα ένα κόμμα!

Ο επιθεωρητής, είπε ο δάσκαλος, είναι γαϊδούρι. Μόλις τελείωσε ο μαθητής, τον ρωτά ο δάσκαλος: Ποιος είναι τώρα, παιδί μου, το γαϊδούρι;

Ο επιθεωρητής, απαντά δειλά ο μαθητής. Και ποιος το είπε; Ο δάσκαλος, απαντά ο μαθητής!

Οπότε στρέφεται ο δάσκαλος στην τάξη και λέει:

Είδατε παιδιά τι κάνουν τα κόμματα; Πότε βγάζουν γάιδαρο τον επιθεωρητή και πότε το δάσκαλο!

Στις μέρες μας, ο Σήφης, παππούς πλέον, καθισμένος στην πολυθρόνα του μπροστά στη τηλεόραση άκουγε για νέες μειώσεις στις συντάξεις και μονολογεί:

Όταν ήμουν μαθητής, άκουγα κάθε τόσο το δάσκαλο να μας λέει:

Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη!

Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε!

Από χθεσινοί αρνητές της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, σημερινοί θεματοφύλακες αυτής…

Ναι φίλες και φίλοι! Έτσι είναι! Αυτά τα κόμματα διαλύουν τη ζωή μας! Αυτά τα κόμματα υφαρπάζουν με ψέματα την ψήφο μας και όταν γίνονται Εξουσία, κάνουν αντίθετα από αυτά και για τα οποί προεκλογικά δεσμεύθηκαν προς τον ελληνικό λαό!

Όπως εν προκειμένω, ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ προεκλογικά μετείχαν των λαοσυνάξεων (ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κι άλλοι) ακύρωσης της ενδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου παραχωρήθηκε στους Σκοπιανούς, το όνομα, ο πολιτισμός, η ιστορική υπόσταση της Μακεδονίας μας και σήμερα είναι θεματοφύλακες αυτής της ενδοτικής Συμφωνίας για τα ελληνικά συμφέροντα, μη εκμεταλλευόμενοι την μη τήρηση της Συμφωνίας από τους Σκοπιανούς και την αντίδραση στην υλοποίηση αυτής από τη Βουλγαρία!

Έλεος! Το δημογραφικό θα λυθεί από την παράνομη μετανάστευση…

Αυτός ο Πρωθυπουργός, στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων από την εκλογή του, μας ανακοίνωσε πως είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας!

Αυτός ο Πρωθυπουργός πρόσφατα μας ανακοίνωσε πρόγραμμα αλλαγής του πληθυσμού στην Ελλάδα μέχρι το 2040!

Δηλαδή μας μίλησε για μια Ελλάδα… δίχως Έλληνες!

Εκεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο “άνοιγμα” των εργασιών του φόρουμ “Η Ελλάδα 2040”, το οποίο διοργάνωσε η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του γένους το 1821, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οραματιζόμενος την Ελλάδα του μέλλοντος, σκιαγράφησε πως θα λυθεί το δημογραφικό της χώρας μας, λέγοντας:

«Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του ‘11, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του ’11… το ανθρώπινο δυναμικό σε μία χώρα η οποία συρρικνώνεται, θα πρέπει να χαρτογραφηθεί… είμαι σίγουρος ότι η χώρα δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέγγισης οικονομικών κεφαλαίων, θα έχει, όμως, δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή… η οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας…»!

Αυτό μας υποσχέθηκε προεκλογικά η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Πως δηλαδή, αντί να πατάξει την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, επακόλουθο της άθλιας πολιτικής όλων των τελευταίων κυβερνήσεων, αντί να υλοποιήσει μέτρα στήριξης των ελληνικών οικογενειών, ώστε να μπορέσουν να κάνουν περισσότερα παιδιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τον εύκολο και αντεθνικό δρόμο, της οργανωμένης και καλά σχεδιασμένης μετανάστευσης!

Να θυμίσουμε πως προσφάτως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε μιλήσει για “ανανέωση” του ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες!

Πάσης φύσεως Ασιάτες και Αφρικανοί στα νησιά μας…

Παράνομοι μετανάστες ναι! Αφού οι περισσότεροι εξ αυτών που έρχονται στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, αλλά και στα Δωδεκάνησα, σχίζουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα και έτσι δεν μπορούν οι Ελληνικές Υπηρεσίες να ταυτοποιήσουν την ύπαρξή τους! Από πού κατάγονται, πως λέγονται, τι ηλικία έχουν, αν μετείχαν στις χώρες τους σε έκνομες πράξεις! Αν είναι ποινικά καταδικασμένοι! Όταν οι Ελληνικές Αρχές γνωρίζουν ότι ο Τούρκος Σουλτάνος εργαλειοποιεί για το συμφέρον της Τουρκίας, αυτήν την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα!

Όταν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, αποκάλυπτα, πως σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή μου και η οποία έχει επαληθευτεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου 2020 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020, εισήλθαν στα νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος – ειδικότερα στην νήσο Κω – νέγροι παράνομοι μετανάστες από τη Σενεγάλη, το Μάλι και την Νιγηρία, όπου “ανθεί” δραστηριοποιούμενη η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT. Η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και είναι ο “σκιώδης στρατός” του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν και η οποία ιδρύθηκε από έναν πρώην Ταξίαρχο (Adnan Tanriverdi)! Σύμφωνα, πάντα με την υψηλού κύρους πηγή μου αυτοί οι νέγροι παράνομοι μετανάστες, μαζί με Σομαλούς, Κογκολέζους και Ερυθραίους που ήδη βρίσκονται σε νησιά μας, αποτελούν μέλη της SADAT!

Και μας καταγγέλλεται, πως απολαμβάνουν της άτυπης ασυλίας διαφόρων ΜΚΟ που προστατεύονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αποκάλυπτε ότι η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT, έχει πρωτοστατήσει στην Γερμανία κατά του Κουρδικού απελευθερωτικού αγώνα της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού, με την αμέριστη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ).

Όταν ΜΙΤ και SADAT είναι οι δυο όψεις του ίδιου τουρκικού νομίσματος! Με την μόνη διαφορά, πως η ΜΙΤ είναι φανερή μυστική υπηρεσία, ενώ η SADAT είναι παρακρατική.

Ωστόσο, εδώ το ζητούμενο είναι, αν το επίσημο Γερμανικό κράτος συμμετέχει ή όχι στην έκνομη δράση των ΜΙΤ και SADAT εντός της γερμανικής επικράτειας. Αν δηλαδή, παρέχει ή όχι η Γερμανία υποστήριξη στην Τουρκία ώστε να καταπνιγεί η κουρδική αντίδραση των περίπου δυο εκατομμυρίων Κούρδων που κατοικούν στο γερμανικό έδαφος!

Εάν ναι, τότε ισχυροποιείται η άποψη όσων λέγουν ότι πίσω από την επιθετική, αλλά ταυτόχρονα παράφρονα Τουρκία και των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο Πέλαγος και την Ν.Α. Μεσόγειο βρίσκεται η Γερμανία!

Πάρτι τζιχαντιστών στην Ελλάδα…

Αλλά δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που δημιουργεί με την αλόγιστη μεταναστευτική πολιτική της στην Ελλάδα!

Όταν μόλις προ ολίγων ημερών συνελήφθη στην Αθήνα 34χρονος τζιχαντιστής και στον οποίο ο Εισαγγελέας άσκησε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση! Ο οποίος κατηγορείται πως συμμετείχε στον ISIS, δηλαδή στο Ισλαμικό κράτος! Το οποίο εκφράζει το κίνημα του τζιχάντ ή το τζιχαντιστικό κίνημα! Οργάνωση τρομοκρατική, με ιδεολογία προερχόμενη από τους Μουτζαχεντίν (ακραίοι μουσουλμάνοι πολεμιστές), και η οποία αναφέρεται στο Κοράνι, που θεωρεί ότι οι μουσουλμάνοι έχουν ιερό καθήκον να μεταδώσουν τη μουσουλμανική θρησκεία, ακόμη και με τη βία! Άλλωστε το τζιχάντ σημαίνει στην Αραβική γλώσσα, αγώνας, πάλη, μάχη, στην ουσία δηλαδή σημαίνει, οποιαδήποτε σύγκρουση, η οποία προκαλείται για λόγους αρχής ή πίστης, και συχνά μεταφράζεται ως ιερός πόλεμος!

Ένας τέτοιος παράνομος μετανάστης συνελήφθη στην Αθήνα, ο οποίος σε παλαιότερα βίντεο που κατασχέθηκαν, εμφανίζεται να εξυμνεί τις φρικαλεότητες του ISIS!

Ο οποίος 34χρονος Ιρακινός εισήλθε στη χώρα μας το 2018, από τη Λέσβο!

Το ζητούμενο λοιπόν είναι, αν ο εν λόγω τρομοκράτης θα κατονομάσει την τρομοκρατική οργάνωση που ανήκει και τα μέλη που στελεχώνουν αυτήν!

Μήπως έχουμε ευθύνη κι εμείς, στην επικίνδυνη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης;

Ωστόσο αυτή η κυβέρνηση και ειδικότερα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με την επικίνδυνη πολιτική του αφέλεια (;;;) ενισχύει καθημερινώς, αυτές τις επικίνδυνες λεγεώνες των ξένων στα νησιά μας! Αφού μέλημά του είναι η αύξηση δομών στην Ελλάδα, προκειμένου να “φιλοξενηθούν” κι άλλοι, κι άλλοι, και το κόστος να πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους!

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην μας ανησυχεί, πληροφορία από εξέχουσα πηγή πληροφόρησής μας και η οποία μας είπε:

«Στα εγκαίνια που έγιναν στο νέο υπερπολυτελές και διευρυμένο hotspot στο Πυλί της Κω, δεν υπήρξε καμιά διαμαρτυρία από την κοινότητα Πυλίου, ούτε από μεμονωμένους πολίτες! Αντιθέτως υπήρξαν, μόνο χαμόγελα για τη νέα δομή στην οποία θα εργαστούν εκατοντάδες Πυλιώτες! Αλλά τη διεύρυνση της νέας δομής επιθυμούν και πολλοί αστυνομικοί, αφού εάν βρεθούν εκεί για 3-6 μήνες, θα απολαύσουν μηνιάτικο, της τάξεως 2.500 – 3.000 ευρώ!

Έτσι ενώ ο Νότης Μηταράκης είναι ανεπιθύμητος στην Χίο (τόπο καταγωγής του), στη Λέσβο και στη Σάμο, όπου στο άκουσμα ερχομού του, οι τοπικές κοινωνίες ξεσηκώνονται με πορείες διαμαρτυρίας, στην Κω αντίθετα δεν αντιδρούν!»!

Ψάχνουν τον Πρωθυπουργό…

Ενώ λοιπόν πληροφορηθήκαμε πως στις αρχές του Δεκεμβρίου βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα και επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για κύκλωμα παράνομων Ελληνοποιήσεων αλλοδαπών και στο οποίο παράνομο κύκλωμα εμπλέκονταν και αστυνομικοί από επτά τμήματα της Αττικής (είχαν προσαχθεί 20), εν τούτοις η ενημέρωση σταμάτησε!

Αυτή η βρώμικη και εγκληματική υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, με παρακολουθήσεις τηλεφώνων, από τις οποίες έχουν προκύψει σοβαρά στοιχεία για τους εμπλεκόμενους!

Έτσι αναμένουμε, πως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, θα δουν το φως της δημοσιότητας από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ονόματα εμπλεκομένων, που για το χρήμα πούλησαν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος μας!

Ταυτόχρονα ενημερωνόμαστε ότι βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με δυνατότητα άμεσης καταγραφής και απομαγνητοφώνησης συνομιλιών αλλά, κυρίως, αυτόματης χαρτογράφησης εγκληματικών οργανώσεων και των διασυνδέσεων ύποπτων ιδιωτών σχεδόν προτού ακόμη ολοκληρωθούν οι συνομιλίες τους, από το νέο υπερσύστημα υποκλοπών της ΕΥΠ!

Ωστόσο είναι τουλάχιστον παράλογο, όπως μας αναφέρει εξέχουσα πηγή μας, πως από την ΕΥΠ έδιωξαν 100 άτομα (περίπου) με μετάταξη και τα οποία τα εντάσσουν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρ΄ ότι είχαν πάνω από 10 χρόνια στην υπηρεσία και υπηρετούσαν σε σημαντικές μονάδες, έχοντας αποκτήσει εμπειρία και έχοντας γνωρίσει σημαντικές πηγές πληροφόρησης! Να σημειωθεί επίσης, πως οι περισσότεροι ήταν πτυχιούχοι ΑΕΙ!

Με ποια κριτήρια λοιπόν έγιναν αυτές οι μετατάξεις;

Αποδυναμώνεται η ΕΥΠ σε πολύ δύσκολους καιρούς για την Πατρίδα, σε καιρούς που η Τουρκία ξεσαλώνει και η ισλαμική τρομοκρατία ανθεί, ή όχι;

Μπορεί να καταγραφεί πως υπάρχει δολιοφθορά στην Εθνική Ασφάλεια της χώρας μας;

Εύλογα ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό από την ειδική πηγή μας, αφού μέχρι στιγμής ο Πρωθυπουργός είναι απών, από όλα αυτά τα πολύ σημαντικά που συμβαίνουν στην ΕΥΠ!!

loading...