Γ. Καρυστινός: Ακόμα και την ώρα να τους ζητήσεις να σου πουν, θα σου απαντήσουν ψέματα!

 Για «γκρουπ μεταλλάξεων» έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός αναφερόμενος στο νέο στέλεχος Όμικρον.

Ο κ. Καρυστινός υποστήριξε ότι κάθε χρόνο αυτή η κατηγορία ιών, κάνει 25 με 30 μεταλλάξεις.

«Γι’ αυτό το λόγο δεν έχει νόημα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού. Μέσα σε ένα μήνα, μπόρεσαν και εντόπισαν 30 μεταλλάξεις, βρήκαν κατευθείαν ότι είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια και τώρα “παίζει” η τρίτη δόση. Πόσο λογικό μπορεί να είναι, μέσα σε ένα μήνα να τα βρουν όλα αυτά; Όπως καταλαβαίνετε οι τύποι έχουν “λαλήσει” τελείως με τα ψέματα που λένε, το θέμα είναι ο κόσμος γιατί δεν καταλαβαίνει ότι το ψέμα πάει σύννεφο; Γιατί πέφτουν σε αντιφάσεις ακόμα και σε αυτά που λένε. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ο καθηγητής είχε πει ότι αυτή η κατηγορία ιών εκφυλίζονται, μετατρέπονται σε πιο μεταδοτικούς αλλά λιγότερο λοιμογόνους. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι να μην είναι κάτι βαρύ. Το ψέμα πάει σύννεφο Όλοι λένε ψέματα και τι ώρα είναι να τους ρωτήσεις και εκεί ψέματα πούνε. Από συνήθεια», σημείωσε.

«Τώρα χτύπησαν και τα παιδιά και δημιουργούν διχόνοια γιατί είναι τέτοιοι τύποι. Δημιουργούν διχόνοια ώστε τα παιδιά να πείσουν τους γονείς να πάνε να εμβολιάσουν τους γέρους, για να μη χάσουν τα 100 ή τα 200 ευρώ εάν είναι ζευγάρι συνταξιούχων. Τα χρήματα αυτά είναι το είναι το σούπερ μάρκετ του μήνα για αυτούς», υπογράμμισε.

“Πρώτα από όλα αυτό το μέτρο από 60 και πάνω, δεν έχει καμία επιστημονική βαρύτητα, όλα όσα λένε είναι παραμύθια, είναι απόλυτες αυθαιρεσίες. Αυτό με με τον εμβολιασμό και το τρίμηνο και αυτό αυθαίρετο. Ό,τι γουστάρουν κάνουν, πότε εξάμηνο και πότε τρίμηνο. Να βγουν να τα αποδείξουν αυτά, γιατί υπάρχουν αποδείξεις για το τελείως αντίθετο. Να κάνουν αναθεωρητισμό, αυτός που κάνει αναθεωρητισμό πρέπει να αποδείξει δύο πράγματα, πρώτον τη θέση του και γιατί ισχύει αυτό που λέει και δεύτερον γιατί αυτό που ίσχυε πριν δεν ισχύει πια. Και βγαίνουν κάποιοι άλλοι τώρα από όλο το πολιτικό φάσμα, που αποδεικνύει ότι είναι όλοι στην ίδια εγκληματική συμμορία και λένε όλοι από 12 χρονών και πάνω. Σε λίγο θα εμβολιαστούν τα έμβρυα…», τόνισε ο κ. Καρυστινός.

Ακούστε εδώ:

loading...