Έκαναν την Ελλάδα... Μποτσουάνα: Σε ράντζα όσοι ασθενείς δεν έχουν κορωνοϊό - Δείτε βίντεο-σοκ από το νοσοκομείο του Ρίο


Την ώρα που οι δείκτες της ολικής θνητότητας έχουν πάρει την ανιούσα, οι εικόνες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας από το νοσοκομείο του Ρίου προκαλούν σοκ! 


Σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας η κατάσταση είναι θλιβερή, καθώς οι περισσότεροι ασθενείς που δεν έχουν κορωνοϊό στοιβάζονται σε ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου. 


Παράλληλα η κατάσταση του νοσοκομείου είναι θλιβερή, καθώς λόγω της οικονομικής ανέχειας που υπάρχει στην χώρα τα τελευταία χρόνια δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες συντηρήσεις. 


Και φυσικά μεγάλη ευθύνη για τις θλιβερές εικόνες, που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, έχει η κυβέρνηση, καθώς έδιωξε περίπου 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ενώ εδώ και περίπου δύο χρόνια -και παρά την πανδημία- αρνείται να στηρίξει το ΕΣΥ. 


Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να αυξάνονται οι θάνατοι τόσο με Covid-19, όσο και χωρίς Covid-19, καθώς η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική.


Δείτε βίντεο από το νοσοκομείο: Δεν υπάρχουν σχόλια :